Με αυτούς θα ρίξουν όλους τους πολιτικούς!!! Η αρχή γίνεται στον Ελληνισμό – ΒΙΝΤΕΟ

Με αυτούς θα ρίξουν όλους τους πολιτικούς!!! Η αρχή γίνεται στον Ελληνισμό – ΒΙΝΤΕΟ

👉Η οργή θα μεγαλώσει, η αντίδραση όμως μάλλον θα κατευθυνθεί εκεί που… πρέπει!!! Στις αρχές Φεβρουαρίου, στο κυπριακό Facebook εμφανίζεται, εν μέσω διατάγματος απαγόρευσης διαδηλώσεων στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, ένα ανοιχτό κάλεσμα για μία πορεία στις 13 του μήνα υπό τον τίτλο «Ως Δαμέ», που σημαίνει “ως εδώ” στην κυπριακή διάλεκτο της Ελληνικής Γλώσσας, η οποία διατηρεί στοιχεία από την ομηρική περίοδο. Κυκλοφορεί με σημαίες της παγκόσμιας οργάνωσης «Anitfa», η οποία προκαλεί χάος στις περιοχές που κινητοποιείται, ενώ την κατηγορούν για χρηματοδότηση από τον George Soros.

Οι οκτώ ομάδες πολιτών που συνυπέγραψαν την πρόσκληση, διαμαρτύρονταν για την διαφθορά (όχι φυσικά εκείνη των διεθνιστών), την διχοτομική πολιτική της κυβέρνησης (ζητούν ένωση της Κύπρου, χωρίς να διευκρινίζουν το πώς – νέο σχέδιο Ανάν-, την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος (Ατζέντα 2030) και την λειτουργία κέντρων κράτησης μεταναστών (λύση που προτείνεται η ενσωμάτωση).

Όπως παρατηρείτε, πρόκειται για αιτήματα του διεθνισμού και όχι του απλού λαού, του οποίου τις δουλειές κλείνουν, μετατρέποντας όλο και περισσότερους πολίτες από ελεύθερους σε «δούλους» επιδομάτων.

ΩΣΤΟΣΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΥΦΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ;;;

Το κίνημα μοιάζει με τους «αγανακτισμένους» της Πλατείας Συντάγματος και κάνει την πρώτη μετά κορωνοϊού εμφάνισή του στην Κύπρο.

Έγινε θέμα στην γερμανική Deutsche Welle, Η οποία γράφει, μεταξύ άλλων:

Μερικές εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρά την απαγόρευση συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Κολοκάση παρά τα τείχη της παλιάς πόλης της Λευκωσίας. Με κεντρικό πανό το σύνθημα «Υγεία, Αλληλεγγύη, Αντίδραση», οι διαδηλωτές βρέθηκαν τότε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα καταστολή (σ.σ. απλοί πολίτες τρώνε ξύλο, αλλά αυτό που ηρωποιείται δεν είναι οι ίδιοι παρά τα αιτήματα του διεθνισμού) . Οι εικόνες από την αστυνομική βία και το σοβαρό τραυματισμό μιας νεαρής μουσικού με πίδακα νερού έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή δίκτυα.

Στις 20 του Φλεβάρη διοργανώνεται η δεύτερη μεγάλη πορεία, με τα προτάγματα των διοργανωτών να επικεντρώνονται πια στη βίαιη καταστολή και αστυνομική βαρβαρότητα της προηγούμενης πορείας. Περισσότεροι από 10 χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν ξανά στο Πάρκο Κολοκάση και πορεύτηκαν ειρηνικά στην μαζικότερη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία εδώ και πάρα πολλά χρόνια (σ.σ. σε δεύτερη μοίρα η τουρκική κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού). Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τα γεγονότα της 13ης του Φλεβάρη, συνθήματα κατά της διαφθοράς αλλά και υπέρ της επανένωσης της Κύπρου. Τότε φάνηκε πως το “Ως Δαμέ” από όνομα μιας πορείας είχε πλέον μετατραπεί σε κίνημα μαζικό με αντίκτυπο στην κυπριακή κοινωνία και με έρεισμα στους πολίτες που θέλουν την ομοσπονδιακή επανένωση του νησιού.

Η αμηχανία του πολιτικού συστήματος ενώπιον ομάδων πολιτών, που τέθηκαν εκτός των κομματικών μηχανισμών και κατήγγειλαν την σχέση μεταξύ της διαφθοράς και της διαιώνισης της διχοτόμησης, κορυφώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν πραγματοποιήθηκε η τρίτη πορεία του “Ως Δαμέ”. Στις 27 Μαρτίου ακόμα μερικές χιλιάδες κόσμου πορεύτηκαν ειρηνικά από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Προεδρικό. Την ίδια μέρα είδε το φως της δημοσιότητας δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, στην οποία καταγράφηκε θετική στάση έναντι του “Ως Δαμέ” από το 45% του δείγματος. Στην ίδια δημοσκόπηση, ως μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αξιολογείται η διαφθορά, ενώ το 71,5% δηλώνει δυσαρεστημένο με τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη στην εσωτερική διακυβέρνηση και στο κυπριακό.

Η τρίτη πορεία σηματοδότησε και την αλλαγή στην τακτική της κυβέρνησης ώστε να αντιμετωπίσει την επίδραση του “Ως Δαμέ” στην κοινή γνώμη. «Η κυβέρνηση στο νότο εργαλειοποίησε άμεσα την πανδημία για να βάλει την Κύπρο σε πορεία οριστικής διχοτόμησης» έγραφε μία ανάρτηση του “Ως Δαμέ” δύο μέρες πριν την πορεία της 27ης Μαρτίου. Σε αυτήν ακριβώς την φράση εστίασε η «αντεπίθεση» από το κυβερνών κόμμα ΔΗΣΥ και βουλευτές του, αργότερα από ακόμα πέντε κόμματα, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον υπουργό Παιδείας και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λουκάς Φουρλάς χαρακτήρισε ως “επιζήμιο και προκλητικό” το “Ως Δαμέ”. Μετατρέποντας τη φράση «κυβέρνηση στον νότο» σε «κυβέρνηση του Νότου», ο κ. Φουρλάς χαρακτήρισε απαράδεκτο “Έλληνες Κύπριοι ν’ αναφέρονται στην κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον όρο ‘κυβέρνηση του Νότου’”. Ο επίσημος ΔΗΣΥ με ανακοίνωσή του συνέχισε στην ίδια γραμμή προπαγάνδας του ευρωβουλευτή του, αρνούμενος να αναγνωρίσει τη διάκριση μεταξύ πολιτικού και γεωγραφικού προσδιορισμού, τον οποίο εξάλλου χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ τον Ιούλιο του 2017 όταν μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά ευχήθηκε καλή τύχη στους Κύπριους “σε Βορρά και Νότο”.


Αυτά γράφει η Deutsche Welle. Το συμπέρασμα που θα μπορούσε να προκύψει, βάσει ιστορικής εμπειρίας (βλ. Ρωσική Επανάσταση) είναι πως η «λύση» στο πρόβλημα των περιορισμών και της κρατικής βίας με αφορμή τον κορωνοϊό, θα είναι μία συγκεκριμένη κίνηση πολιτών, η οποία θα δεχτεί στις αγκάλες της, όποιον πολίτη (ειδικά τους φτωχοποιημένους), σε όποια χώρα του κόσμου σπεύσει να την ενισχύσει στους δρόμους. Η κίνηση αυτή, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί διεθνιστικά και όχι πραγματιστικά συνθήματα, θα ανοίξει τον δρόμο για μένα «νέα επανάσταση», η οποία δεν αποκλείεται να ρίξει τους πολιτικούς, με τους οποίους ο κόσμος είναι απογοητευμένος, και να φέρει κάτι άλλο, το οποίο θα εγκρίνει ο Ο.Η.Ε. και τα διεθνιστικά κέντρα εξουσίας: Μια Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Η αρχή γίνεται στον Ελληνισμό, με θύμα ακόμα και την αλήθεια για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο.




"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Με αυτούς θα ρίξουν όλους τους πολιτικούς!!! Η αρχή γίνεται στον Ελληνισμό – ΒΙΝΤΕΟ
Με αυτούς θα ρίξουν όλους τους πολιτικούς!!! Η αρχή γίνεται στον Ελληνισμό – ΒΙΝΤΕΟ
Με αυτούς θα ρίξουν όλους τους πολιτικούς!!! Η αρχή γίνεται στον Ελληνισμό – ΒΙΝΤΕΟ
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/04/vs_dame.jpg
https://i.ytimg.com/vi/VdWLMm0Phk4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content