Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην «αδερφή ψυχή» - Οι διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην «αδερφή ψυχή» - Οι διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας

👉Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η «αδερφή ψυχή» είναι ένας όρος που περιγράφει ένα άτομο που είναι το τέλειο ταίρι για εκείνους, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι αδερφές ψυχές στην πραγματικότητα «βγαίνουν» σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη.

Και ενώ δεν είναι όλοι ρομαντικοί, έχουν ωστόσο μια σημαντική επίδραση στις ζωές μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Μερικές αδερφές ψυχές είναι μαζί σας μόνο για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, άλλες είναι μαζί σας για μια ζωή, αλλά εσείς αναμφισβήτητα τις θυμάστε όλες, καθώς όλες ήρθαν στη ζωή σας για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Ακολουθούν μερικοί διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας:

1. Ο φίλος

Αυτό το άτομο είναι συχνά ο καλύτερος φίλος σας στη ζωή. Είναι κάποιος που γνωρίσατε και αμέσως ξέρατε ότι οι δυο σας θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι, επειδή ήδη αισθάνεστε σαν να ήσασταν φίλοι για μια ολόκληρη ζωή.

Αυτό είναι ένα άτομο στο οποίο μπορείτε να μιλάτε για ώρες και που πάντα σας στηρίζει επειδή συχνά σας καταλαβαίνει καλύτερα απ’ ότι καταλαβαίνετε εσείς τον ίδιο σας τον εαυτό σας.

Αυτή η αδερφή ψυχή ήρθε εδώ για μεγάλο διάστημα, επομένως βεβαιωθείτε ότι θα φροντίσετε αυτή τη σχέση και ότι δε θα την πάρετε για δεδομένη.

2. Η μπάλα κατεδάφισης
Αυτός ο τύπος αδερφής ψυχής έρχεται στη ζωή σας με έναν σκοπό: Να ταρακουνήσει τη βάρκα. Έρχεται στη ζωή σας όταν χρειάζεστε μια αλλαγή προοπτικής, προκαλώντας σας να σκεφτείτε στα αλήθεια τη ζωή σας και τα σχέδιά σας.

Θα ξέρετε πότε αυτή η αδερφή ψυχή μπήκε στη ζωή σας επειδή θα έρθει σαν τυφώνας αγάπης και πάθους. Ένας τυφώνας που ηθελημένα θα θέλετε να χαθείτε μέσα του επειδή ποτέ πριν δεν νιώσατε τέτοια ορμή.

Αλλά όπως η καταιγίδα περνάει και δεν αφήνει τίποτα πίσω της παρά μόνο συντρίμμια, έτσι κάνει και αυτή η αδερφή ψυχή. Η μόνη διαφορά είναι ότι εξελίσσεστε σε διαφορετικό άτομο χρησιμοποιώντας τα απομεινάρια της σχέσης ως θεμέλιο.

3. Ο Εραστής/Παράλληλη σχέση
Αυτές οι αδερφές ψυχές έρχονται στη ζωή μας για να μας διδάξουν κάτι που θα είναι πολύτιμο αργότερα στη ζωή μας. Μπορεί να είναι η πρώτη μας αγάπη, ένας κρυφός δεσμός ενώ είμαστε με κάποιον άλλο ή απλά μία παθιασμένη κατάσταση, τύπου φίλοι με προνόμια.

Αυτές οι σχέσεις ωριμάζουν αργά και μετατρέπονται σε κάτι σημαντικό σταδιακά. Και επειδή και οι δύο έχετε μάθει ο ένας τον άλλον τόσο καλά, ο δεσμός σας δε θα διαλυθεί σύντομα. Αυτές οι αδερφές ψυχές συνήθως μένουν φίλες για μεγάλο διάστημα.

4. Ο άγνωστος
Η άγνωστη αδερφή ψυχή είναι κάποιος που συνήθως γνωρίσατε τυχαία σε μια πτήση, λεωφορείο, πάρτυ ή σε μια βόλτα στο δρόμο. Θα νιώσετε αμέσως σαν να χετε γνωρίσει αυτό το άτομο ακόμα και αν δε θυμάστε από που. Αν είστε ο τύπος που πιστεύετε σε προηγούμενες ζωές, αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι κάποιος που γνωρίσατε στο παρελθόν.

Ενώ η επικοινωνία μεταξύ σας είναι σύντομη, και οι δύο έχετε λέξεις σοφίας που το άλλο άτομο έχει ανάγκη να ακούσει. Είτε είναι επιβεβαίωση είτε σκούντημα στη σωστή κατεύθυνση, είναι πάντα οικεία.

5. Θεϊκή αγάπη
Αυτή η αδερφή ψυχή είναι εκείνη στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται όταν λένε την λέξη «αδερφή ψυχή». Είναι εκείνη που κάθε άτομο κοπιάζει να βρει στη ζωή επειδή αν είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να την βρούμε, συνήθως σημαίνει ότι είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε μαζί τις ζωές μας.

Αυτές οι αδερφές ψυχές είναι η αποκορύφωση των αδερφών ψυχών που περιγράφονται πιο πάνω. Αναγνωρίζουν αμέσως η μία την άλλη, έχουν την αίσθηση ότι έχουν γνωριστεί ξανά, έχουν μια συμπονετική φιλία και φυσικά την βαθιά και παθιασμένη αγάπη που δεν έχετε βιώσει ποτέ.

Το διάβασα στο awakengr.com
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,493,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2062,ΑΠΟΨΕΙΣ,98,Άρθρα,825,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,146,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,815,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,185,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,890,ΒΙΝΤΕΟ,281,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1851,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,204,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1834,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,34,ΕΡΕΥΝΕΣ,62,ΖΩΗ,220,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,69,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,852,Κόσμος,10022,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,573,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1627,Πολιτική,6927,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6150,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,79,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1219,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3157,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,68,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,109,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,707,Eco-News,2869,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην «αδερφή ψυχή» - Οι διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην «αδερφή ψυχή» - Οι διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην «αδερφή ψυχή» - Οι διαφορετικοί τύποι αδερφών ψυχών που θα συναντήσετε στη ζωή σας
https://www.healingeffect.gr/wp-content/uploads/2017/07/angels.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_53.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_53.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content