«Μυστήριο» με φωτογραφία ενός μωβ λουλουδιού στο διαδίκτυο που έχει κάθε μέρα 100 εκατ. επισκέψεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Μυστήριο» με φωτογραφία ενός μωβ λουλουδιού στο διαδίκτυο που έχει κάθε μέρα 100 εκατ. επισκέψεις

👉Φωτογραφία με μια μωβ μαργαρίτα στο διαδίκτυο λαμβάνει έως και 100 εκατομμύρια επισκέψεις (hits) κάθε μέρα, γεγονός που οδήγησε τους υπεύθυνους του ιστότοπου που τη φιλοξενεί να διενεργήσουν έρευνα για να διαλευκανθεί το «συνεχιζόμενο μυστήριο».

Η φωτογραφία χωρίς δικαιώματα είναι μία από τις εκατομμύρια εικόνες που είναι διαθέσιμες στο Wikimedia Commons, αλλά συγκεντρώνει περίπου το 20% της συνολικής κυκλοφορίας που δημιουργείται από την online βάση δεδομένων.

Πρόκειται για μια σχετικά ακίνδυνη εικόνα μιας ποικιλίας άστερ. Το μωβ άνθος με κίτρινο ύπερο φωτογραφήθηκε στο Πάρκο Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ, στη Χάγη το 2004, αλλά από τις 29 Ιουνίου πέρυσι καταγράφεται μια ξαφνική και συνεχής αύξηση των διαδικτυακών επισκέψεων. Τον τελευταίο μήνα έχει κατά μέσο όρο 90 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα.

Η μυστηριώδης δραστηριότητα οδήγησε σε έναρξη έρευνας από το Ίδρυμα Wikimedia, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επιβλέπει τη Wikipedia και το Wikimedia Commons.

Ο Κρις Άλμπον, διευθυντής μηχανικής μάθησης στο Wikimedia Commons, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent», σε tweet έκανε λόγο για μυστήριο σημειώνοντας ότι «το 20% όλων των αιτημάτων σε ένα από τα κέντρα δεδομένων μας είναι για αυτήν την εικόνα ενός λουλουδιού. Κανείς δεν ξέρει γιατί».


Η δημόσια έρευνα σχετικά με το «ασυνήθιστο μοτίβο επισκεψιμότητας» δημοσιεύτηκε στην συνεργαζόμενη με τον οργανισμό πλατφόρμα Phabricator που χρησιμοποιείται συνήθως για λογισμικά διαχείρισης έργου.

«Παρατηρήσαμε σήμερα ότι λαμβάνουμε περίπου 90 εκατομμύρια αιτήματα την ημέρα από διάφορους ISPs στην Ινδία, όλους με τα ίδια χαρακτηριστικά» αναφέρεται σε μια δημοσίευση.

Ο κωδικός στα δεδομένα των αιτημάτων υποδηλώνει ότι προέρχονται από μια εφαρμογή για κινητά, με την πλειονότητα των διευθύνσεων να προέρχονται από την Ινδία. Οι χρήστες του διαδικτύου στην Ινδία που συμμετείχαν στην έρευνα φαίνονταν σαστισμένοι, καθώς η εικόνα του λουλουδιού ήταν άγνωστη σε εκείνους, παρά τη δημοφιλία της.

Το συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι η εφαρμογή «παίρνει την εικόνα από το Wikimedia Commons αλλά δεν την εμφανίζει».

Σε ανάρτηση του ο Sukhbir Singh, μηχανικός λογισμικού στο Ίδρυμα Wikimedia, ανέφερε: «Βρήκαμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή που έκανε το αίτημα αντιστοιχίζοντας την ώρα που άνοιξε και την ώρα που ζητήθηκε η εικόνα από τους διακομιστές μας».

Η ταυτότητα της εφαρμογής δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί δημόσια, ενώ το ζήτημα παραμένει υπό διερεύνηση, αν και το Wikimedia αναφέρει ότι είναι «δημοφιλής εφαρμογή συνομιλίας / μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται στην Ινδία» οδηγώντας σε εικασίες ότι μπορεί να είναι τοπικός αντίπαλος του TikTok.

Πάντως, στις 29 Ιουνίου, την ημέρα που η φωτογραφία του λουλουδιού άρχισε να προσελκύει σημαντικό αριθμό επισκέψεων, είναι η ίδια ημέρα που η ινδική κυβέρνηση απέκλεισε μια ομάδα εφαρμογών που δημιουργήθηκαν από Κινέζους προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς πλατφόρμας TikTok. Εκατομμύρια Ινδοί άρχισαν να συρρέουν στους εγχώριους ανταγωνιστές της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των MX TakaTak, Moj και Josh. Τα στοιχεία έδειξαν ότι μία από τις εναλλακτικές εφαρμογές του TikTok είχε ακούσια συνδεθεί ( hot-linκed) ( απευθείας σύνδεση του περιεχόμενου μιας ιστοσελίδας από μια άλλη ιστοσελίδα) με την επίμαχη φωτογραφία.
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: «Μυστήριο» με φωτογραφία ενός μωβ λουλουδιού στο διαδίκτυο που έχει κάθε μέρα 100 εκατ. επισκέψεις
«Μυστήριο» με φωτογραφία ενός μωβ λουλουδιού στο διαδίκτυο που έχει κάθε μέρα 100 εκατ. επισκέψεις
«Μυστήριο» με φωτογραφία ενός μωβ λουλουδιού στο διαδίκτυο που έχει κάθε μέρα 100 εκατ. επισκέψεις
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-02-12/Screen_Shot_2021-02-12_at_18_10_58.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/100_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/100_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content