Σεξ και ακουστική ενέργεια - Τρόποι καθαρισμού της αύρας σας

Σεξ και ακουστική ενέργεια - Τρόποι καθαρισμού της αύρας σας

👉Καθαρίζετε τακτικά την αύρα σας; Έχει σημασία με ποιον μοιράζεστε την... ενέργειά σας.

Η οικειότητα σε αυτό το επίπεδο συνδυάζει την ακουστική σας ενέργεια με την ακουστική ενέργεια του άλλου ατόμου. Αυτές οι ισχυρές συνδέσεις ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντες νομίζετε ότι είναι αφήνουν πνευματικές πληγές ιδιαίτερα σε άτομα που δεν ασκούν κανέναν τύπο καθαρισμού, σωματικά, συναισθηματικά ή με κάποιον άλλο τρόπο.

Όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε στενά με κάποιον τόσο πιο βαθιά είναι η σύνδεση και τόσο περισσότερο η αύρα του είναι συνυφασμένη με τη δική σας. Φανταστείτε την μπερδεμένη αύρα κάποιου που έχει επαφή  με πολλά άτομα και μεταφέρει αυτές τις πολλαπλές ενέργειες!Αυτό που μπορεί να μην συνειδητοποιούν είναι ότι άλλοι μπορούν να αισθανθούν αυτή την ενέργεια που μπορεί να απωθεί τη θετική ενέργεια και να προσελκύσει αρνητική ενέργεια στη ζωή σας.

«Πάντα λέω, μην κοιμάστε ποτέ με κάποιον που δεν θα θέλατε να είστε» - Lisa Chase Patterson

Η ανταλλαγής ενέργειας με τον άλλον κατά τη διαδικασία του έρωτα είναι κάτι για το οποίο μιλάω στους φίλους εδώ και χρόνια. Είμαστε όλοι φυσικά όντα αλλά είμαστε επίσης πολύ περισσότερα από αυτό, συμπεριλαμβανομένων των «ενεργητικών όντων».Όταν δένεστε, εμπιστεύεστε κάποιον συγχωνεύεστε με την ενέργειά του. Δεν παίζει ρόλο αν αυτό γίνει σωματικά ή προφορικά και οποιαδήποτε στιγμή γίνει απορροφάτε μέρος της ενέργειάς του και απορροφά μέρος της ενέργειάς σας.

Εάν κάνετε έρωτα με θετικά, στοργικά, αναζωογονητικά άτομα τότε αυτή η υπέροχη ενέργεια απορροφάται και σας ανυψώνει. Εάν κάνετε έρωτα με αρνητικούς, απαισιόδοξους, ασταθείς, καταθλιπτικούς ανθρώπους τότε αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να καταρρεύσετε και να μην ενδιαφέρεστε για την καθημερινότητα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν αυτό το άτομο κοιμάται και κάνει έρωτα με πολλούς ανθρώπους απορροφούν την ενέργειά του. Ένας παντρεμένος άνδρας ή μια γυναίκα έχει απορροφήσει την ενέργεια των συζύγων τους και θα την αναμίξει με την ενέργειά σας εάν είστε ο άλλος άνδρας ή γυναίκα και το αντίστροφο.

Έτσι την επόμενη φορά που θα κάνετε έρωτα με κάποιον λάβετε υπόψη ότι αν δεν καθαρίζετε την ενέργειά τους σε μόνιμη βάση θα απορροφάτε την ενέργεια του εκάστοτε συντρόφου με τον οποίον είχε επαφή. Και για να ξέρετε αυτό δεν είναι μια νέα ανακάλυψη. Οι χριστιανοί συχνά αποκαλούν αυτή τη σύνδεση «ψυχικό δεσμό».

Καθώς συσσωρεύουμε ανεπιθύμητες ενέργειες στην καθημερινή μας ζωή ο τακτικός καθαρισμός της αύρας υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία. Είναι το ίδιο με την προσωπική σας υγιεινή. Εάν δεν κάνετε μπάνιο το σώμα σας θα γίνεται όλο και πιο βρώμικο. Με το πέρασμα των ημερών η μυρωδιά γίνεται αφόρητη και στο τέλος το σώμα σας θα γίνει γόνιμο έδαφος για ασθένειες και βακτήρια.

Εάν δεν καθαρίσετε την αύρα σας το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα θα γίνεται και αυτο όλο και πιο βρώμικο. Στο τέλος όλο αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να γίνεστε ανεπιθύμητοι για τους άλλους,να μην θέλουν να είναι κοντά σας αν και μπορεί να μην καταλαβαίνουν συνειδητά το γιατί).Το ενεργειακό σας σύστημα αρχίζει να προσελκύει χαμηλότερες δονήσεις που είναι επίσης ανθυγιεινές για εσάς και τους άλλους. Γενικά περιμένουμε από τους ανθρώπους να φροντίζουν την προσωπική τους υγιεινή κάνοντας μπάνιο τακτικά αν όχι καθημερινά αλλά δεν είμαστε τόσο πνευματικά εξελιγμένοι. 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Στ. Πλουμιστός: Πως να κάνετε ενεργειακό SEX''


Καθαρισμός της αύρας σας 

Έτσι όπως το πλύσιμο των χεριών σας καθαρίζει ένα μέρος του σώματός σας και το πλύσιμο του προσώπου σας καθαρίζει ένα άλλο… διαφορετικές προσεγγίσεις για τον καθαρισμό της αύρας θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε διαφορετικές πτυχές του ενεργειακού σας συστήματος. Κάποιες προσεγγίσεις καθαρισμού της αύρας είναι πιο ήπιες,όπως η αλλαγή των ρούχων σας ή η χρήση αποσμητικού. Είναι πολύ χρήσιμο να γίνονται αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το μπάνιο.Άλλες μέθοδοι καθαρισμού της αύρας εισχωρούν βαθύτερα ….μια καλή απολέπιση,μια θεραπεία αποτοξίνωσης.

Επιλογές καθαρισμού

Μπάνιο με άλατα

Το νερό βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς τόσο σωματικά όσο και ενεργητικά. Η προσθήκη αλάτων στο μπάνιο διεγείρει τη ροή της δικής σας ενέργειας και παράλληλα βγάζει μικρά ψυχικά υπολείμματα από την αύρα σας.

Κολύμπι

Βυθίζοντας το σώμα σας στο νερό καθαρίζετε της αύρας σας. Καθώς το νερό της θάλασσας περιέχει αλάτι και μέταλλα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την απομάκρυνση μικρών ψυχικών υπολειμμάτων από την αύρα σας. 

Ηλιακό φως

Η ήπια έκθεση στο φως του ήλιου διεγείρει τη ροή της ενέργειάς σας.Ορισμένες χαμηλότερες δονήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν με την έκθεση σε έντονο φως.

4 πιο ισχυρές προσεγγίσεις για τον καθαρισμό της αύρας 

1-
Διαλογισμός αύρας 

Ακόμη και ο βασικός διαλογισμός σας βοηθά να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε.Ο διαλογισμός της αύρας λειτουργεί άμεσα με την απελευθέρωση ανεπιθύμητων ενεργειών μέσω της γείωσης,της εκκαθάρισης της αύρας, των ενεργειακών καναλιών και των τσάκρα. Ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για τον καθαρισμό και τη φροντίδα της αύρας σας είναι ο διαλογισμός αύρας που βασίζεται στην ενέργεια. 

2- Θεραπεία της αύρας

Στη θεραπεία της αύρας ο θεραπευτής σας υποστηρίζει στον καθαρισμό ανεπιθύμητων ενεργειών από το σύστημά σας. Ο θεραπευτής σας βοηθά στο να ξεριζώσετε τα ψυχικά συντρίμμια απελευθερώνοντας μπλοκ και σας βοηθά να κάνετε τη δική σας ενέργεια να ρέει. 

3 -Αναγνώσεις αύρας

Συχνά συγχέουμε την ενέργεια άλλων ανθρώπων με τη δική μας ενέργεια. Όταν μπερδεύουμε την ενέργεια των άλλων με τη δική μας δεν θέλουμε να την απελευθερώσουμε και πιστεύουμε ότι είναι δική μας.Σε μια διόραση αύρας ένας αναγνώστης μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη δική σας ενέργεια και να διακρίνετε την ξένη ενέργεια.Όταν μπορείτε να αναγνωρίσετε πότε δεν είναι δική σας η ενέργεια τότε είναι πολύ πιο εύκολο να την απελευθερώσετε.

4 - Νιώθοντας τα συναισθήματά σας

Όταν η συναισθηματική σας ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη δημιουργεί συμφόρηση και μπλοκάρει και όλο το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα.Αυτό έχει ώς αποτέλασμα να είναι πολύ εύκολο να κολλήσετε με ανεπιθύμητες ενέργειες.Επιτρέποντας στον εαυτό σας να αισθανθείτε κρυμμένα συναισθήματα δημιουργεί μια απελευθέρωση ενέργειας. Αυτή η κίνηση και η ροή σας παρέχουν υποστήριξη στον καθαρισμό των ψυχικών συντριμμιών. 

Άλλες επιλογές για καθαρισμό αύρας

Άνεμος

Η στάση του σώματος σας μπροστά σε ισχυρό άνεμο σας βοηθάει στην απελευθέρωση ανεπιθύμητων ενεργειών.Καθώς οι θαλάσσιες αύρες περιέχουν υγρασία, αλάτι και μέταλλα, ο άνεμος που έρχεται απο τη θάλασσα είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τον καθαρισμό της αύρας.

Κηπουρική ή επαφή με τη φύση

Μέσω της κηπουρικής και της φύσης έρχεστε σε άμεση επαφή με τη γη. Αυτό σας βοηθά να απογειωθείτε και να απελευθερώσετε ανεπιθύμητες ενέργειες από το σύστημά σας. 

Δημιουργικότητα 

Δημιουργώντας κάτι σας κάνει να είστε ενθουσιασμένοι και σας δίνει μια «υψηλή δημιουργική αίσθηση». Αυτά τα κύματα δημιουργικής ενέργειας διεγείρουν τη ροή της δικής σας ενέργειας και σας βοηθούν στην απελευθέρωση μπλοκ και ανεπιθύμητων ενεργειών. 

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σεξ και ακουστική ενέργεια - Τρόποι καθαρισμού της αύρας σας
Σεξ και ακουστική ενέργεια - Τρόποι καθαρισμού της αύρας σας
Σεξ και ακουστική ενέργεια - Τρόποι καθαρισμού της αύρας σας
https://consciousreminder.com/wp-content/uploads/2017/04/tantra-sex-788x524.jpg
https://i.ytimg.com/vi/rTLe0SYQiRM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_153.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_153.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content