Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας οπισθοδρομεί - Οι άνθρωποι δείχνουν το τέρας που έκρυβαν μέσα τους

Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας οπισθοδρομεί - Οι άνθρωποι δείχνουν το τέρας που έκρυβαν μέσα τους

👉Μία από τις μεγαλύτερες σοφίες που έχω μάθει, είναι ότι δεν υπάρχει ευθεία γραμμή στη φύση. Η «ευθεία» είναι μια έννοια του νου. Γι αυτό αντιλαμβανόμαστε το χρόνο σαν βέλος και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το φαινόμενο του άπειρου.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν τέλειοι κύκλοι ούτε τέλειες ευθείες γραμμές. Όπως δεν υπάρχει μόνο ανδρική ή μόνο γυναικεία ενέργεια. Σε κάθε Γίν υπάρχει ένα μικρό Γιάνγκ και σε κάθε  Γιάνγκ υπάρχει ένα μικρό Γίν. Όλα είναι ένας συνδυασμός και των 2 στοιχείων. Μερικά πράγματα περιλαμβάνουν ένα στοιχείο περισσότερο από το άλλο. 

Ζούμε μέσα σε ένα σύμπαν κύκλων. Μετράμε ημέρες, μήνες, χρόνια, δεκαετίες, χιλιετίες, μεγαλύτερους κύκλους όπως η αξονική ύφεση και το ηλιακό μας σύστημα σε τροχιά γύρω από τον γαλαξία μας. Αυτοί οι κύκλοι εμπλέκονται με ένα άλλο στοιχείο που από μόνο του είναι ευθύ.Την αλλαγή, ή όπως συνηθίζουμε την αποκαλούμε....χρόνο.

Λόγω της περιπλοκότητάς τους, όλα στο σύμπαν εξελίσσονται σε σπειροειδή μορφή. Όλα επιστρέφουν από το σημείο που ξεκίνησαν αλλά δεν επιστρέφουν όπως ήταν. Όπως κάθε μέρα ο ήλιος ανατέλλει αλλά καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη.

Το Σύμπαν είναι γεμάτο με τέτοια κύματα. Ακόμα και στην αστρολογία υπάρχει ένας όρος. «Οπισθοδρομικός» που σημαίνει ότι ένας πλανήτης φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω. Σε αυτήν την περίοδο τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Η επικοινωνία διακόπτεται ακόμη και οι σχέσεις τερματίζονται. Δεν μπορούμε απλά να προχωράμε για να μεγαλώσουμε. Πρέπει να κάνουμε μερικά βήματα προς τα πίσω κατά καιρούς.

Αυτό συμβαίνει και με τον κόσμο.

Σε ολόκληρο τον κόσμο η εξέλιξη της συνείδησης έχει μια οπισθοδρομική στιγμή. Από το 2012 η πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να αφυπνίζεται. Οι άνθρωποι εντρύφησαν σε βάθος σε πνευματικά θέματα, σε θρησκευτικά θέματα και σε πολύ συνειδητές πληροφορίες. Άρχισαν να κοιτάζουν προς τον εσωτερικό τους κόσμο, να ασχολούνται με τους δικούς τους δαίμονες ή αγγέλους και να βλέπουν την ομορφιά που ήταν γύρω τους για πρώτη φορά από την παιδική ηλικία.

Άρχισαν να βλέπουν μέσα από τις διαφορές τους και ο σεβασμός για τον άλλον άρχισε να μεγαλώνει. Δημιούργησαν τέχνη, μουσική, ταινίες που διεισδύουν σε βάθος με υψηλότερη σύνεση και σοφία.
 
Ένιωσαν ότι αναβαθμίζονται ως είδος. Και ξαφνικά όλη αυτή η πρόοδος φαίνεται να σταμάτησε. Οι άνθρωποι άρχισαν να δείχνουν το τέρας που έκρυβαν μέσα τους, ο κόσμος άρχισε να φαίνεται όλο και πιο τρομακτικός, ο ενθουσιασμός, η αγάπη που νιώσαμε ο ένας για τον άλλο, η ανώτερη γνώση ... Όλα άρχισαν να φαίνονται μάταια. 

Ακόμα και οι  ταινίες, τα τραγούδια, όλα γύρισαν προς τα πίσω. Άρχισαν να ξανά φτιάχνουν παλιές ιστορίες. Ο κόσμος έχασε την ουσία του. Όλα είναι τα ίδια ακριβώς απλά με διαφορετικό φως! Λένε ότι όταν ο Ερμής βρίσκεται σε οπισθοδρόμηση, αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη στην διορατικότητα που δεν είχαμε ιδέα ότι μπορεί να έχουμε. Είναι ένας έλεγχος της πραγματικότητας, μια περίοδος επίτευξης ισχυρής σοφίας και διαύγειας. 

Σας προτείνουμε  να δείτε: ''Το Σύμπαν σου παραδίδει αυτό που θέλεις εφαρμόζοντας τρία βήματα''


Είναι το ίδιο με το σημερινό κόσμο.

Η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας οπισθοδρομεί, ώστε να έχουμε επίγνωση για ένα κομμάτι του εαυτού μας που αρχίσαμε να παραμελούμε, θαμπωμένοι από το φως της ανώτερης πνευματικής γνώσης.

Αμέτρητα αποσπάσματα, άρθρα, βίντεο σχετικά με το τι είναι σωστό, πώς να αφυπνιστούμε .. μπορεί να μας τυφλώσουν. Μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχουμε. Μπορούν να μας κάνουν να αγνοήσουμε τις σκιές μέσα μας. Μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι πραγματικά έχει σημασία!

Το φως από μόνο του είναι απλώς μια λάμψη και το σκοτάδι δηλώνει την απουσία του. Σημασία έχει αυτό που κάνεις και με τα δύο.

Όταν κάτι λάμπει και είναι πολύ φωτεινό μπορούμε να τυφλωθούμε. Μερικές φορές χρειαζόμαστε σκοτάδι για να μειώσουμε το φως και να δούμε την λάμψη. Επειδή στο τέλος αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία. Αυτό πρέπει πραγματικά να μελετήσουμε και να κατανοήσουμε.

Όλες οι πνευματικές γνώσεις μπορούν να σας αδρανοποιήσουν, να σας κάνουν να μη μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα.
Να σας κάνουν να ζείτε σε έναν ψεύτικο παράδεισο χωρίς αίσθηση στο τι είναι αυτό που πρέπει πραγματικά να δουλέψετε.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος χρειάζεται "εσωτερική θεραπεία!" Γι 'αυτό η αμοιβαία εξέλιξη της συνείδησης ξαφνικά σταμάτησε. Είναι ένας μηχανισμός αυτοάμυνας της ψυχής μας, που μας ενημερώνει ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας στις πληγές που προκαλέσαμε ο ένας στον άλλο και να προσποιούμαστε ότι όλα είναι εντάξει. 

Γι 'αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε για το ότι  ο κόσμος πηγαίνει προς τα πίσω. Απαιτείται να κάνετε μερικά βήματα προς τα πίσω για να καταλάβετε λίγο καλύτερα τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Επειδή η γνώση από μόνη της δεν είναι σημαντική, σημασία έχει ο τρόπος που θα την χρησιμοποιήσετε και για ποιον θα την χρησιμοποιήσετε.

Αυτές οι στιγμές φαίνονται σαν μια δοκιμασία γιατί έτσι τις αντιλαμβανόμαστε. Φαίνονται σαν μαθήματα που μαθαίνετε τη θεωρία και ξαφνικά βγαίνετε στο πεδίο μάχης, μόνοι σας και πρέπει να εφαρμόσετε στην πράξη αυτά που έχετε μάθει.

Και αυτό δείχνει ότι υπάρχει αναβάθμιση - ανάπτυξη  

Όταν επιλέγετε να κάνετε αυτό που εσείς θεωρείτε ότι είναι σωστό ακόμα και όταν όλος ο κόσμος λέει το αντίθετο. Όταν επιλέγετε να προχωρήσετε προς τα εμπρός ακόμα και αν πάτε κόντρα στον άνεμο. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε ουσιαστικά αυτά που έχετε μάθει!

Αυτό γίνεται όταν η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας,τίμια και ειλικρινή. Ο σκοπός σας δεν είναι να είστε κοινωνικά αποδεκτοί, στο φόβο ή στο να ακολουθείτε κάποια νέα τάση.Τίποτα δε σας κάνει να το βάζετε στα πόδια ! Εσείς είστε ο οδηγός, αποκλειστικά, επειδή πιστεύετε ότι αυτό που κάνετε είναι το σωστό.

Μέσα απ΄όλα αυτά μεγαλώνετε περισσότερο, αποκτώντας όλες τις πνευματικές γνώσεις του κόσμου. Και τώρα είναι η ώρα να τα εφαρμόσετε όλα αυτά.Τώρα είναι η ώρα να εξασκείστε όλα αυτά που μάθατε! Τώρα είναι η ώρα να επινοήσετε νέα πράγματα, να δημιουργήσετε νέα πράγματα στον κόσμο! 

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα προς την πίστη! Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο αυτό! 

Τώρα είναι η ώρα να δράσετε, να αναβαθμιστείτε, να αναπτυχθείτε για να δείξετε ποιοι είστε πραγματικά ως άνθρωποι! 

Σταύρος Πλουμιστός 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας οπισθοδρομεί - Οι άνθρωποι δείχνουν το τέρας που έκρυβαν μέσα τους
Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας οπισθοδρομεί - Οι άνθρωποι δείχνουν το τέρας που έκρυβαν μέσα τους
Στ. Πλουμιστός: Η συνείδηση ​​της ανθρωπότητας οπισθοδρομεί - Οι άνθρωποι δείχνουν το τέρας που έκρυβαν μέσα τους
https://www.proionta-tis-fisis.com/wp-content/uploads/2020/10/mipos-antikrizoume-tin-eisodo-tis-anthropotitas-se-mia-metamorfosiaki-fasi-71920.jpg
https://i.ytimg.com/vi/oO5U9lR6mwM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content