Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας

👉Το ένστικτο μας μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός μας. Το ένστικτο μας είναι ένα συναίσθημα... που νιώθουμε βαθιά μέσα μας. Μας συνδέει όχι μόνο με την αλήθεια μας αλλά και με μια εσωτερική πνευματική αλήθεια. 

Συχνά αντί να ακολουθούμε το ένστικτο μας και να παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας ακολουθούμε το παρορμητικό εγώ μας και παίρνουμε αποφάσεις βεβιασμένες με φόβο και άγχος. Και αυτό οδηγεί σε μια ζωή γεμάτη άγχος και μια ζωή γεμάτη δυσαρέσκεια.

Ευτυχώς η διαίσθησή μας είναι δυνατή και επικοινωνεί συνέχεια μαζί μας προσπαθώντας να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαμηλώσουμε ρυθμό και να προσέξουμε. 

Το ένστικτο μας προσπαθεί με κάποιους τρόπους να μας πει κάποια πράγματα. Μάθετε πώς.

1. Μια συγκεκριμένη επιθυμία ή ένα όνειρό που συνεχίζει να εμφανίζεται ξανά και ξανά.


Έχουμε πολλές επιθυμίες και όνειρα. Μερικά έχουν βάση ως πεποίθηση μας και κάποια μόνο για την ικανοποίηση μας. Παρόλα αυτά εάν μια επιθυμία ή όνειρο συνεχίζει να έρχεται ξανά και αν νιώθουμε κάτι έντονο και ενθουσιασμό όταν σκεφτόμαστε αυτό το όνειρο είναι επειδή το ένστικτο μας προσπαθεί να μας κατευθύνει προς τα εκεί.

Αυτό, που το ΕΓΩ μας επιθυμεί είναι κάτι προσωρινό, παρορμητικό, δεν μας καλύπτει μακροπρόθεσμα. Μπορεί ακόμη και να μας κάνει να νιώσουμε ενοχή, άγχος και βάρος. 

Η ενστικτώδη επιθυμία μας είναι κάτι περισσότερο. Είναι κάτι που το επιθυμεί η καρδιά μας. Είναι μόνιμη, επιμένει, μας κάνει να αισθανόμαστε χαλαροί και συναρπαστικά. Συνεχώς επανεμφανίζεται για να μας υπενθυμίσει τί χρειάζεται η ψυχή μας.

Εάν λοιπόν έχουμε ένα συγκεκριμένο όνειρο ή επιθυμία που έρχεται και ξανάρχεται τότε είναι καιρός να το επιδιώξουμε. 

Σας προτείνουμε να δείτε:''Η Θέληση και ο Σκοπός καθοδηγούν και κατευθύνουν την ζωή σου''


2. Υπάρχει μια διακριτική εσωτερική φωνή που μας λέει συνεχώς κάτι ή μας λέει να κάνουμε κάτι. 

Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και εμφανίζεται ξανά και ξανά. Αυτή η φωνή δεν είναι μια διαβολική φωνή που μας προτρέπει να κάνουμε λάθος πράγματα. Αυτή η φωνή είναι σοφή, τρυφερή και ευγενική. Θέλει το καλύτερο για εμάς. Δεν είναι επικριτική ή υποτιμητική

Αυτή η φωνή είναι η εσωτερική μας σοφία ή η εσωτερική μας γνώση που μας λέει αυτό που υπάρχει βαθιά μέσα μας και που πρέπει να κάνουμε. Παρότι είναι στοργική και ευγενική μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε άβολα όταν ακούσουμε τι έχει να μας πει. Γιατί πολλές φορές μας λέει να βγούμε απ τις καταστάσεις που μας βολεύουν και είμαστε επαναπαυμένοι και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας ώστε να μπορούμε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

3. Το ένστικτο μας επικοινωνεί μαζί μας μέσω των συναισθημάτων μας. 

Τα συναισθήματά μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσουμε το ένστικτο μας. Όταν είμαστε κοντά σε συγκεκριμένα άτομα ή σε συγκεκριμένα μέρη ή τρώμε κάποια φαγητά ή κάνουμε κάποια πράγματα πρέπει να προσέξουμε πώς αισθανόμαστε. Όταν νιώθουμε μια αληθινά ζεστή και γαλήνια αίσθηση ή αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι η διαίσθησή μας, μας δίνει το πράσινο φως. 

Όταν αισθανόμαστε βάρος, ανησυχία, απόμακρα και σαν κάτι να είναι λάθος αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί αισθανόμαστε έτσι το ένστικτο, μας λέει ότι είναι αυτό είναι απαγορευτικό για εμάς.

Το θέμα είναι ότι ένστικτο μας είναι συνεπές και επίμονο. Είναι ένα συναίσθημα ή μία ενέργεια που δεν φεύγει. Και είναι πάντα τρυφερό και ευγενικό. Επίσης το ένστικτο δεν έχει λογικό ή πνευματικό νόημα. Είναι παράλογο ακόμη και τρελό κάποιες φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστό. 

Τέλος παρόλο που το ένστικτο μας είναι επίμονη είναι ταυτόχρονα και πολύ διακριτικό ευγενικό και μπορεί να είναι δύσκολο να το εντοπίσουμε αν δε δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. 

Οπότε πρέπει να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να δούμε τι προσπαθεί να μας πει 

Κάντε voicehealing ακούγοντας για Το "Δώρο" της Διακοής - Το πρώτο σημάδι Πνευματικής Συναίσθησης" ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,610,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,234,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,237,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2497,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/01/Autumn-Skye-Morrison.jpg
https://i.ytimg.com/vi/fR300D-CqBM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_536.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_536.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content