Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας

Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας

👉Το ένστικτο μας μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός μας. Το ένστικτο μας είναι ένα συναίσθημα... που νιώθουμε βαθιά μέσα μας. Μας συνδέει όχι μόνο με την αλήθεια μας αλλά και με μια εσωτερική πνευματική αλήθεια. 

Συχνά αντί να ακολουθούμε το ένστικτο μας και να παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας ακολουθούμε το παρορμητικό εγώ μας και παίρνουμε αποφάσεις βεβιασμένες με φόβο και άγχος. Και αυτό οδηγεί σε μια ζωή γεμάτη άγχος και μια ζωή γεμάτη δυσαρέσκεια.

Ευτυχώς η διαίσθησή μας είναι δυνατή και επικοινωνεί συνέχεια μαζί μας προσπαθώντας να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαμηλώσουμε ρυθμό και να προσέξουμε. 

Το ένστικτο μας προσπαθεί με κάποιους τρόπους να μας πει κάποια πράγματα. Μάθετε πώς.

1. Μια συγκεκριμένη επιθυμία ή ένα όνειρό που συνεχίζει να εμφανίζεται ξανά και ξανά.


Έχουμε πολλές επιθυμίες και όνειρα. Μερικά έχουν βάση ως πεποίθηση μας και κάποια μόνο για την ικανοποίηση μας. Παρόλα αυτά εάν μια επιθυμία ή όνειρο συνεχίζει να έρχεται ξανά και αν νιώθουμε κάτι έντονο και ενθουσιασμό όταν σκεφτόμαστε αυτό το όνειρο είναι επειδή το ένστικτο μας προσπαθεί να μας κατευθύνει προς τα εκεί.

Αυτό, που το ΕΓΩ μας επιθυμεί είναι κάτι προσωρινό, παρορμητικό, δεν μας καλύπτει μακροπρόθεσμα. Μπορεί ακόμη και να μας κάνει να νιώσουμε ενοχή, άγχος και βάρος. 

Η ενστικτώδη επιθυμία μας είναι κάτι περισσότερο. Είναι κάτι που το επιθυμεί η καρδιά μας. Είναι μόνιμη, επιμένει, μας κάνει να αισθανόμαστε χαλαροί και συναρπαστικά. Συνεχώς επανεμφανίζεται για να μας υπενθυμίσει τί χρειάζεται η ψυχή μας.

Εάν λοιπόν έχουμε ένα συγκεκριμένο όνειρο ή επιθυμία που έρχεται και ξανάρχεται τότε είναι καιρός να το επιδιώξουμε. 

Σας προτείνουμε να δείτε:''Η Θέληση και ο Σκοπός καθοδηγούν και κατευθύνουν την ζωή σου''


2. Υπάρχει μια διακριτική εσωτερική φωνή που μας λέει συνεχώς κάτι ή μας λέει να κάνουμε κάτι. 

Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και εμφανίζεται ξανά και ξανά. Αυτή η φωνή δεν είναι μια διαβολική φωνή που μας προτρέπει να κάνουμε λάθος πράγματα. Αυτή η φωνή είναι σοφή, τρυφερή και ευγενική. Θέλει το καλύτερο για εμάς. Δεν είναι επικριτική ή υποτιμητική

Αυτή η φωνή είναι η εσωτερική μας σοφία ή η εσωτερική μας γνώση που μας λέει αυτό που υπάρχει βαθιά μέσα μας και που πρέπει να κάνουμε. Παρότι είναι στοργική και ευγενική μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε άβολα όταν ακούσουμε τι έχει να μας πει. Γιατί πολλές φορές μας λέει να βγούμε απ τις καταστάσεις που μας βολεύουν και είμαστε επαναπαυμένοι και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας ώστε να μπορούμε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

3. Το ένστικτο μας επικοινωνεί μαζί μας μέσω των συναισθημάτων μας. 

Τα συναισθήματά μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσουμε το ένστικτο μας. Όταν είμαστε κοντά σε συγκεκριμένα άτομα ή σε συγκεκριμένα μέρη ή τρώμε κάποια φαγητά ή κάνουμε κάποια πράγματα πρέπει να προσέξουμε πώς αισθανόμαστε. Όταν νιώθουμε μια αληθινά ζεστή και γαλήνια αίσθηση ή αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι η διαίσθησή μας, μας δίνει το πράσινο φως. 

Όταν αισθανόμαστε βάρος, ανησυχία, απόμακρα και σαν κάτι να είναι λάθος αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί αισθανόμαστε έτσι το ένστικτο, μας λέει ότι είναι αυτό είναι απαγορευτικό για εμάς.

Το θέμα είναι ότι ένστικτο μας είναι συνεπές και επίμονο. Είναι ένα συναίσθημα ή μία ενέργεια που δεν φεύγει. Και είναι πάντα τρυφερό και ευγενικό. Επίσης το ένστικτο δεν έχει λογικό ή πνευματικό νόημα. Είναι παράλογο ακόμη και τρελό κάποιες φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστό. 

Τέλος παρόλο που το ένστικτο μας είναι επίμονη είναι ταυτόχρονα και πολύ διακριτικό ευγενικό και μπορεί να είναι δύσκολο να το εντοπίσουμε αν δε δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. 

Οπότε πρέπει να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να δούμε τι προσπαθεί να μας πει 

Κάντε voicehealing ακούγοντας για Το "Δώρο" της Διακοής - Το πρώτο σημάδι Πνευματικής Συναίσθησης" ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ 


"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,112,Άρθρα,830,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,882,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,204,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,956,ΒΙΝΤΕΟ,467,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1102,Κόσμος,10178,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,718,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6230,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1257,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3295,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,85,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,770,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,75,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/01/Autumn-Skye-Morrison.jpg
https://i.ytimg.com/vi/fR300D-CqBM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_536.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_536.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content