Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας

Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας

👉Το ένστικτο μας μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός μας. Το ένστικτο μας είναι ένα συναίσθημα... που νιώθουμε βαθιά μέσα μας. Μας συνδέει όχι μόνο με την αλήθεια μας αλλά και με μια εσωτερική πνευματική αλήθεια. 

Συχνά αντί να ακολουθούμε το ένστικτο μας και να παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας ακολουθούμε το παρορμητικό εγώ μας και παίρνουμε αποφάσεις βεβιασμένες με φόβο και άγχος. Και αυτό οδηγεί σε μια ζωή γεμάτη άγχος και μια ζωή γεμάτη δυσαρέσκεια.

Ευτυχώς η διαίσθησή μας είναι δυνατή και επικοινωνεί συνέχεια μαζί μας προσπαθώντας να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαμηλώσουμε ρυθμό και να προσέξουμε. 

Το ένστικτο μας προσπαθεί με κάποιους τρόπους να μας πει κάποια πράγματα. Μάθετε πώς.

1. Μια συγκεκριμένη επιθυμία ή ένα όνειρό που συνεχίζει να εμφανίζεται ξανά και ξανά.


Έχουμε πολλές επιθυμίες και όνειρα. Μερικά έχουν βάση ως πεποίθηση μας και κάποια μόνο για την ικανοποίηση μας. Παρόλα αυτά εάν μια επιθυμία ή όνειρο συνεχίζει να έρχεται ξανά και αν νιώθουμε κάτι έντονο και ενθουσιασμό όταν σκεφτόμαστε αυτό το όνειρο είναι επειδή το ένστικτο μας προσπαθεί να μας κατευθύνει προς τα εκεί.

Αυτό, που το ΕΓΩ μας επιθυμεί είναι κάτι προσωρινό, παρορμητικό, δεν μας καλύπτει μακροπρόθεσμα. Μπορεί ακόμη και να μας κάνει να νιώσουμε ενοχή, άγχος και βάρος. 

Η ενστικτώδη επιθυμία μας είναι κάτι περισσότερο. Είναι κάτι που το επιθυμεί η καρδιά μας. Είναι μόνιμη, επιμένει, μας κάνει να αισθανόμαστε χαλαροί και συναρπαστικά. Συνεχώς επανεμφανίζεται για να μας υπενθυμίσει τί χρειάζεται η ψυχή μας.

Εάν λοιπόν έχουμε ένα συγκεκριμένο όνειρο ή επιθυμία που έρχεται και ξανάρχεται τότε είναι καιρός να το επιδιώξουμε. 

Σας προτείνουμε να δείτε:''Η Θέληση και ο Σκοπός καθοδηγούν και κατευθύνουν την ζωή σου''


2. Υπάρχει μια διακριτική εσωτερική φωνή που μας λέει συνεχώς κάτι ή μας λέει να κάνουμε κάτι. 

Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και εμφανίζεται ξανά και ξανά. Αυτή η φωνή δεν είναι μια διαβολική φωνή που μας προτρέπει να κάνουμε λάθος πράγματα. Αυτή η φωνή είναι σοφή, τρυφερή και ευγενική. Θέλει το καλύτερο για εμάς. Δεν είναι επικριτική ή υποτιμητική

Αυτή η φωνή είναι η εσωτερική μας σοφία ή η εσωτερική μας γνώση που μας λέει αυτό που υπάρχει βαθιά μέσα μας και που πρέπει να κάνουμε. Παρότι είναι στοργική και ευγενική μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε άβολα όταν ακούσουμε τι έχει να μας πει. Γιατί πολλές φορές μας λέει να βγούμε απ τις καταστάσεις που μας βολεύουν και είμαστε επαναπαυμένοι και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας ώστε να μπορούμε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

3. Το ένστικτο μας επικοινωνεί μαζί μας μέσω των συναισθημάτων μας. 

Τα συναισθήματά μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσουμε το ένστικτο μας. Όταν είμαστε κοντά σε συγκεκριμένα άτομα ή σε συγκεκριμένα μέρη ή τρώμε κάποια φαγητά ή κάνουμε κάποια πράγματα πρέπει να προσέξουμε πώς αισθανόμαστε. Όταν νιώθουμε μια αληθινά ζεστή και γαλήνια αίσθηση ή αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι η διαίσθησή μας, μας δίνει το πράσινο φως. 

Όταν αισθανόμαστε βάρος, ανησυχία, απόμακρα και σαν κάτι να είναι λάθος αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί αισθανόμαστε έτσι το ένστικτο, μας λέει ότι είναι αυτό είναι απαγορευτικό για εμάς.

Το θέμα είναι ότι ένστικτο μας είναι συνεπές και επίμονο. Είναι ένα συναίσθημα ή μία ενέργεια που δεν φεύγει. Και είναι πάντα τρυφερό και ευγενικό. Επίσης το ένστικτο δεν έχει λογικό ή πνευματικό νόημα. Είναι παράλογο ακόμη και τρελό κάποιες φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστό. 

Τέλος παρόλο που το ένστικτο μας είναι επίμονη είναι ταυτόχρονα και πολύ διακριτικό ευγενικό και μπορεί να είναι δύσκολο να το εντοπίσουμε αν δε δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. 

Οπότε πρέπει να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να δούμε τι προσπαθεί να μας πει 

Κάντε voicehealing ακούγοντας για Το "Δώρο" της Διακοής - Το πρώτο σημάδι Πνευματικής Συναίσθησης" ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ 

Το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας 

Στις πολύπλοκες και ταχύρυθμες ζωές μας, συχνά βασιζόμαστε στη λογική, τη λογική και τη μαθημένη συμπεριφορά για να περιηγηθούμε στον κόσμο. Ωστόσο, κάτω από τα στρώματα της συνειδητής σκέψης και της κοινωνικής προετοιμασίας, τα ένστικτά μας παραμένουν μια ισχυρή και πρωταρχική δύναμη. Αυτά τα ένστικτα είναι η εσωτερική μας πυξίδα, που μας καθοδηγούν σε περιόδους αβεβαιότητας και κινδύνου. Όταν τα ένστικτά μας προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, στέλνουν διακριτικά αλλά ισχυρά σήματα που πρέπει να προσέξουμε. 

Σας παρουσιάζω μερικά από τα σημάδια που έχω μελετήσει, ότι τα ένστικτά μας προσπαθούν να μεταδώσουν ουσιαστικά μηνύματα:
  1. Αίσθημα εντέρου : Ο όρος "αίσθημα εντέρου" είναι κάτι περισσότερο από ένα σχήμα λόγου. Είναι μια πραγματική φυσιολογική απάντηση σε καταστάσεις που το υποσυνείδητό μας αντιλαμβάνεται ως πιθανή απειλή ή ευκαιρία. Όταν νιώθουμε μια ξαφνική αίσθηση ανησυχίας ή ενθουσιασμού στο στομάχι μας, μπορεί το ένστικτό μας να μας δίνει σήμα να δώσουμε προσοχή σε αυτό που συμβαίνει.
  2. Ξαφνικός φόβος ή άγχος : Μερικές φορές, αισθανόμαστε άγχος ή φόβο χωρίς προφανή λόγο. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, που μας προετοιμάζει για πιθανό κίνδυνο ή μας ωθεί να είμαστε προσεκτικοί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτά τα συναισθήματα, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να εντοπίσουμε αμέσως την πηγή της δυσφορίας μας.
  3. Διαίσθηση και προειδοποίηση : Η διαίσθηση είναι μια μυστηριώδης αλλά ισχυρή πτυχή των ενστίκτων μας. Συχνά παρουσιάζεται ως ένα λεπτό συναίσθημα ή μια προαίσθηση για ένα άτομο, μια κατάσταση ή μια απόφαση. Αν και μπορεί να μην υποστηρίζεται από συγκεκριμένα στοιχεία, η διαίσθηση μπορεί να είναι μια πολύτιμη πηγή διορατικότητας και καθοδήγησης.
  4. Σωματικές αισθήσεις : Το σώμα μας ανταποκρίνεται στις ενστικτώδεις ενδείξεις με διάφορους τρόπους. Μια καρδιά που τρέχει, οι παλάμες που ιδρώνουν ή ένα μυρμήγκιασμα μπορεί να υποδηλώνουν ότι το ένστικτό μας προσπαθεί να μας πει κάτι. Αυτές οι σωματικές αντιδράσεις μας προετοιμάζουν να ανταποκριθούμε σε μια αντιληπτή απειλή ή ευκαιρία.
  5. Αισθάνεστε τραβηγμένοι προς ή μακριά από κάτι : Έχετε νιώσει ποτέ μια ανεξήγητη έλξη ή αποστροφή για κάποιον ή κάτι; Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι τα ένστικτά σας που επικοινωνούν μαζί σας. Η εμπιστοσύνη στην ενστικτώδη ανταπόκρισή σας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε επιλογές ευθυγραμμισμένες με τις εσωτερικές σας αξίες και ανάγκες.
  6. Ανεξήγητη ένταση ή δυσφορία : Η επίμονη ένταση ή δυσφορία σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον ή γύρω από συγκεκριμένα άτομα μπορεί να είναι σημάδι ότι το ένστικτό σας σας προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους ή ασυμβατότητες. Δώστε προσοχή σε αυτά τα συναισθήματα, καθώς μπορεί να αποκαλύψουν κρυμμένες αλήθειες.
  7. Όνειρα και εφιάλτες : Το υποσυνείδητο μυαλό μας επικοινωνεί συχνά μέσω των ονείρων. Τα ζωντανά όνειρα ή οι επαναλαμβανόμενοι εφιάλτες μπορεί να περιέχουν συμβολικά μηνύματα από το ένστικτό μας. Η ανάλυση αυτών των ονείρων μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για τις βαθύτερες ανησυχίες και επιθυμίες μας.
  8. Επαναλαμβανόμενες σκέψεις ή μοτίβα : Οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις ή τα πρότυπα συμπεριφοράς μπορεί επίσης να είναι μια εκδήλωση του ενστίκτου μας. Αυτά τα μοτίβα μπορεί να υποδεικνύουν ότι κάτι στη ζωή μας χρειάζεται προσοχή ή ότι πρέπει να εξερευνήσουμε ένα νέο μονοπάτι.
  9. Ισχυρή ενσυναίσθηση ή συμπόνια : Το να βιώνουμε έντονη ενσυναίσθηση ή συμπόνια για κάποιον που βρίσκεται σε στενοχώρια μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το ένστικτό μας μας προτρέπει να βοηθήσουμε ή να προσφέρουμε υποστήριξη. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε πράξεις καλοσύνης και σύνδεσης.
  10. Άμεση Λήψη Αποφάσεων : Υπάρχουν στιγμές που παίρνουμε άμεσες αποφάσεις χωρίς να αναλύουμε συνειδητά την κατάσταση. Αυτές οι επιλογές σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορούν να οδηγηθούν από το ένστικτό μας, βασιζόμενοι στις προηγούμενες εμπειρίες και τις υποσυνείδητες γνώσεις μας.
Το να αναγνωρίζουμε και να τιμούμε το ένστικτό μας είναι μια δεξιότητα που απαιτεί εξάσκηση και αυτογνωσία. Αν και μπορεί να μην μας οδηγούν πάντα στη σωστή κατεύθυνση, τα ένστικτά μας μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις και να μας προστατεύουν από το κακό. Μαθαίνοντας να εμπιστευόμαστε και να ακούμε αυτά τα διακριτικά σήματα μπορεί να βελτιώσει τη λήψη των αποφάσεών μας και να μας βοηθήσει να περιπλανηθούμε στις πολυπλοκότητες της ζωής με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σαφήνεια.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια ότι το ένστικτο μας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/01/Autumn-Skye-Morrison.jpg
https://i.ytimg.com/vi/fR300D-CqBM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_536.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_536.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content