Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί μας οδηγοί (άγγελοι) επικοινωνούν - Πως να λάβετε τα μηνύματα τους

Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί μας οδηγοί επικοινωνούν - Πως να λάβετε τα μηνύματα τους

👉Γνωρίζετε ήδη τον τρόπο για να συνδεθείτε με τους πνευματικούς σας οδηγούς αλλά θέλω να... εντρυφήσετε βαθύτερα στον τρόπο με τον οποίο οι πνευματικοί σας οδηγοί επικοινωνούν μαζί σας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Οι πνευματικοί οδηγοί μας είναι θα λέγαμε σαν ένα χέρι που είναι δίπλα μας. Μας στέλνουν συνεχώς αλλά διακριτικά οδηγίες και μας σπρώχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πολλές από τις οδηγίες που λαμβάνουν κατά την διάρκεια της ζωής του προέρχονται από τους πνευματικούς τους οδηγούς - αγγέλους. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ενισχύουμε αυτήν τη γραμμή επικοινωνίας συνεχώς.

Οι πνευματικοί μας οδηγοί (άγγελοι) έχουν κάποιους τρόπους μέσω των οποίων μπορούν να συνδεθούν μαζί μας. Σκεφτείτε κάποια φορά που ένας άγνωστος εμφανίστηκε μπροστά σας και σας βοήθησε τη στιγμή που ήσασταν εντελώς αβοήθητοι. Ή κάποια άλλη στιγμή που σας είχε κυριεύσει η θλίψη και όλα ήταν μαύρα γύρω σας νιώσατε πως μια φιλική παρουσία ήταν δίπλα σας. Όλα αυτά δείχνουν πως οι Πνευματικοί οδηγοί - άγγελοι είναι δίπλα μας.

Είναι κοντά μας …


1.Μέσω επαναλαμβανόμενων αριθμών
Ο πρώτος τρόπος που οι άνθρωποι αρχίζουν να παρατηρούν την πνευματική επικοινωνία είναι μέσω αριθμών. Μπορεί να το αντιληφθούν όταν κάθε φορά που κοιτάζουν το ρολόι είναι 11:11 ή ότι η ακολουθία 123 ή 1212 εμφανίζεται παντού. Μέσω των αριθμών το σύμπαν μας καθοδηγεί. Οι αριθμοί γίνονται οι "οδηγοί" μας. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να επικοινωνούν μαζί μας οι Πνευματικοί οδηγοί. Θα ξέρετε ότι έχετε λάβει ένα κωδικοποιημένο μήνυμα όταν βλέπετε έναν τέτοιο αριθμό και νοερά κάνετε ένα βήμα πίσω. 

Αυτοί οι αριθμοί θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα σας κάνουν να σκεφτείτε για λίγα λεπτά. Και ενώ η μέρα σας προχωράει αυτό που είδατε θα παραμείνει στο μυαλό σας. Η ακολουθία 11:11 είναι ένα καλό σημάδι ότι βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι όπως επίσης μπορεί να σημαίνει ότι αυτό που εκδηλώνετε επειδή το "ζητήσατε" αρχίζει να φτάνει στο δρόμο σας.

2. Μέσω μιας υψηλής συχνότητας
Αυτός είναι άλλος ένας κοινός τρόπος που οι πνευματικοί μας οδηγοί μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας. Αυτό συμβαίνει συνήθως μόλις ξεκινήσουμε μια τακτική πρακτική  αυτοσυγκέντρωσης - διαλογιστικής ησυχίας, κοινώς voicehealing. Οι αισθήσεις μας αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τις πιο διακριτικές ενδείξεις από τους πνευματικούς μας οδηγούς.

Παρατηρούμε ότι ακούμε ένα βουητό - ήχο που δεν είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά περισσότερο σαν μια συχνότητα την οποία ασυναίσθητα αντιλαμβάνεστε. Είναι πολύ σημαντικό να αποκλείσουμε κάποια φυσιολογικά προβλήματα όπως κάποιο πρόβλημα στα αυτιά ή κάτι άλλο πριν καταλήξουμε στο ότι αυτό έχει σχέση με την πνευματικότητα. Όταν αντιλαμβάνεστε αυτό το βουητό, τον ήχο, συνήθως προηγείται κάποια μορφή μηνύματος. Δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελούν μηνύματα από τους οδηγούς σας για να δώσετε προσοχή στο τι έρχεται μπροστά σας.

3. Μέσω ενός λευκού κύκλου
Ίσως να έχετε ήδη παρατηρήσει ότι οι πνευματικοί οδηγοί - άγγελοι θα χρησιμοποιήσουν τις πιο εύκολες μεθόδους για να επικοινωνήσουν μαζί μας. Η χρήση αριθμών, οι απλοί ήχοι και οι εικόνες είναι η αρχή της επικοινωνίας με τους πνευματικούς οδηγούς. Με αυτόν τον τρόπο δεν καταπιεζόμαστε, ούτε φοβόμαστε από την καθοδήγησή τους.

Το να βλέπει κανείς έναν λευκό κύκλο κατά τη διάρκεια της αυτοσυγκέντρωσης - διαλογιστικής ησυχίας, είναι άλλο ένα κοινό σημάδι που αναφέρουν οι άνθρωποι. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να βλέπετε λευκούς ή χρωματιστούς κύκλους και λάμψεις φωτός αμέσως μόλις τελειώσετε την αυτοσυγκέντρωση σας, πριν πάτε για ύπνο ή όταν είστε έξω και είστε χαλαροί. Ένας λευκός κύκλος είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι ο πνευματικός σας οδηγός είναι κοντά και κάνει συνειδητή επαφή μαζί σας. Όπως ξέρουμε κάθε χρώμα έχει μια δόνηση με το λευκό να έχει την υψηλότερη δόνηση. 

Οι άνθρωποι που κάνουν συνεδρίες στο www.voicehealing.gr εξοικειώνονται με τις δονήσεις του φωτός.

Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας όταν αλληλεπιδρά με οποιοδήποτε φως ή με κύκλο που βλέπετε. Συντονίστε στην ενέργειά του και ρωτήστε τι θέλει ή εάν έχει κάποιο μήνυμα για εσάς. Κλείστε τα μάτια σας και δείτε εάν λαμβάνετε μια λέξη, μια εικόνα ή έναν ήχο ως απάντηση. Εάν κάτι τέτοιο σας κάνει να νιώθετε φοβισμένοι ή άβολα απλά επιβεβαιώνει ότι θα θέλατε να μείνετε ήσυχοι. 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Πως ενεργοποιούνται οι πνευματικές σας δυνάμεις''



4.Μέσω μιας λέξης - εντολής 
Αυτός είναι ο πρώτος τύπος επαφής των πνευματικών οδηγών. Μια μέρα έκανα τη συνηθισμένη διαδρομή για το σπίτι μου και σκέφτηκα να κόψω δρόμο όταν ξαφνικά άκουσα το ...’’ΟΧΙ’’. Ήξερα ότι δεν θα έπρεπε να μην ακολουθήσω τη συνηθισμένη διαδρομή μου. Αντιθέτως θα έπρεπε να
ακολουθήσω την μεγαλύτερη διαδρομή αλλά αγνόησα εντελώς αυτό το κομμάτι καθοδήγησης. Έφτασα στη γέφυρα που συνήθως διέσχιζα για να πάω σπίτι μου και βλέπω ότι ήταν χαλασμένη. Έπρεπε να γυρίσω πίσω και να ακολουθήσω τη μεγαλύτερη διαδρομή. Περιττό να σας πω ότι ποτέ δεν αγνοώ αυτά τα μηνύματα εδώ και πολλά χρόνια.

Οι  πνευματικοί οδηγοί - άγγελοι μας θα επικοινωνούν συχνά μαζί μας με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώντας εντολές όπως ‘’κινήσου’’ ή ‘’Αριστερά’’ κτλ. Αυτές οι μονολεκτικές εντολές μοιάζουν σαν να βγήκαν από το πουθενά και δεν αποτελούν μέρος των συνειδητών μας σκέψεων. Θα ξέρετε ότι έχετε λάβει ένα μήνυμα από τον πνευματικό σας οδηγό επειδή θα αισθάνεται κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο από τη συνήθη συνομιλία σας. 

5. Μέσω των ονείρων μας
Τα όνειρα είναι το ιδανικό μέρος για να επικοινωνούν μαζί μας οι  πνευματικοί οδηγοί - άγγελοι. Η δόνηση μέσω των ονείρων τους επιτρέπει να μας συναντήσουν. Τα όνειρα λειτουργούν ως το υπέδαφος μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου και συχνά ερχόμαστε σε επαφή με πνευματικούς οδηγούς, αγγέλους, πνευματικά οντά και παλιές αγάπες. 

Μπορείτε να έχετε ένα σημειωματάριο ονείρων και να αρχίσετε να βλέπετε αν υπάρχουν επαναλαμβανόμενοι χαρακτήρες. Εάν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα όνειρά σας αρχίζετε να παρατηρείτε πράγματα όπως αυτό...π.χ όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στο όνειρό σας θα εμφανιστεί ο ίδιος βοηθός. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας πνευματικός οδηγός ή ένα πνευματικό ον. Τα πνευματικά οντά αγαπούν ιδιαίτερα την παιχνιδιάρικη ενέργεια που υπάρχει ήδη στα όνειρα και είναι το ιδανικό περιβάλλον για να εμφανιστούν. Καθώς κοιμάστε θα συναντήσετε τον πνευματικό σας οδηγό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας όταν ξυπνάτε.

6. Σας καλεί με το όνομά σας 
Έχετε ακούσει ποτέ κάποιον να καλεί το όνομά σας και να κοιτάζετε γύρω σας αλλά να μην βλέπετε κανέναν; Πολλές φορές αυτή είναι μια απλή αδυναμία αλλά άλλες φορές έχουμε την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι παραπάνω. Όταν ένας πνευματικός οδηγός καλεί το όνομά σας μπορεί να συνοδεύεται από μια θερμή παρουσία ή κάτι σαν άγγιγμα στο χέρι ή το πόδι. 

Οι άγγελοι μας το κάνουν συνήθως όταν είμαστε σε χαλαροί ή όταν είμαστε σε κίνδυνο και χρειαζόμαστε μια γρήγορη προειδοποίηση. Καθώς συνδέεστε με τους οδηγούς σας θα εξοικειωθείτε με τη συγκεκριμένη ενέργεια ή αύρα τους. Κάθε ένας από τους οδηγούς μας ,έχουμε περισσότερους από έναν,έχει έναν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας ανάλογα με το ρόλο τους στη ζωή μας.

7. Μέσω άλλων ανθρώπων
Ο τελευταίος τρόπος με τον οποίο οι πνευματικοί οδηγοί μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας είναι μέσω άλλων ανθρώπων. Οι πνευματικοί οδηγοί μας δεν επεμβαίνουν στην ελεύθερη βούληση κάποιου, συμπεριλαμβανομένου και εμάς, αλλά μπορούν να επικοινωνούν με τον πνευματικό οδηγό οποιουδήποτε ατόμου και να παρέχουν συμβουλές, ώθηση σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Με αυτόν τον τρόπο οι οδηγοί μας μπορούν να φέρουν κοντά μας ανθρώπους που μπορούν είτε να μας βοηθήσουν εκείνη τη στιγμή είτε να μας διδάξουν κάτι. Τα "νήματα" που μας συνδέουν τοποθετούνται απαλά από τους πνευματικούς οδηγούς μας προκαλώντας συγχρονισμένες συναντήσεις και μακροχρόνιες σχέσεις εκτός από τη βοήθεια.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους οι οδηγοί μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας. Αυτοί που σας ανέφερα είναι μόνο οι επτά, τους οποίους έχω βρει μέσω του διαισθητικού ιερού "Δώρου" του Δημιουργού. 

Συνήθως οι οδηγοί μας δεν προσπαθούν ποτέ να επικοινωνήσουν μαζί μας με τρόπο που θα μπορούσε να μας τρομάξει ή να μας ενοχλήσει. Πολλοί άνθρωποι ζούνε χωρίς να λαμβάνουν κάποια πνευματική καθοδήγηση επειδή απλά δεν είναι συντονισμένοι σε αυτό το επίπεδο αφύπνισης. Έχουμε την ελευθερία να αποφασίσουμε εάν θα ενδυναμώσουμε αυτήν τη γραμμή επικοινωνίας ή θα αποκοπούμε από την πνευματική μας εξέλιξη εντελώς. 

Οι άνθρωποι που κάνουν συνεδρίες στο www.voicehealing.gr εξοικειώνονται με τις δονήσεις των πνευματικών οδηγών. 

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί μας οδηγοί (άγγελοι) επικοινωνούν - Πως να λάβετε τα μηνύματα τους
Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί μας οδηγοί (άγγελοι) επικοινωνούν - Πως να λάβετε τα μηνύματα τους
Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικοί μας οδηγοί επικοινωνούν - Πως να λάβετε τα μηνύματα τους
https://spiritualify.it/wp-content/uploads/2020/02/Comunicano-con-la-loro-guida-interiore.jpeg
https://i.ytimg.com/vi/YnV3LvCOKmM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_24.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_24.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content