Η μεγάλη πρόκληση: Πως θα εμβολιαστούν 7,7 δις ανθρώπων; (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η μεγάλη πρόκληση: Πως θα εμβολιαστούν 7,7 δις ανθρώπων; (βίντεο)

👉Αχτίδα αισιοδοξίας έχουν ανοίξει τα τρία πειραματικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού τα οποία, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των φαρμακοβιομηχανιών που τα αναπτύσσουν, έχουν αποδειχθεί στις κλινικές δοκιμές ιδιαιτέρως αποτελεσματικά.

Η Moderna, ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα από τη δοκιμή της Φάσης ΙΙΙ του εμβολίου της, σύμφωνα με τα οποία είναι περισσότερο από 94,1% αποτελεσματικό.

Τι θα συμβεί όμως όταν ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό εγκριθεί;

Δύο επιστήμονες, η Καλυψώ Χαλκίδου και η Νικόλ Χασούν, αναλύουν στο BBC τις πέντε προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για να εμβολιαστούν δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου

Οι άνθρωποι πρέπει να θέλουν να το κάνουν. Οπότε πρέπει να ενημερωθούν και να πειστούν ότι αυτό είναι το σωστό και για αυτούς και για τις οικογένειές τους διότι τελικά θέλουμε η πλειοψηφία του πληθυσμού να εμβολιαστεί προκειμένου το εμβόλιο να λειτουργήσει.

Η σωστή θερμοκρασία

Ανάλογα με τον τύπο, μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία ψυγείου, 2 με 8 βαθμούς Κελσίου, ή να χρειάζεται πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως -70 ή -80 βαθμούς Κελσίου.

Είναι δύσκολο να δούμε πώς θα λειτουργήσει σε περιοχές που δεν υπάρχει ηλεκτρισμός, για παράδειγμα.

Σε μέρη της Υποσαχάριας Αφρικής μόλις το 28% των ιατρικών εγκαταστάσεων υπολογίζεται πως έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια.

Οι εταιρείες προσπαθούν να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου και της χρήσης κιβωτίων που ψύχονται με πάγο με θερμικούς αισθητήρες.

Εξειδικευμένο προσωπικό
Κάποια εμβόλια μπορούν να τα διαχειριστούν πιο εύκολα άνθρωποι με μια πιο γενική εκπαίδευση και κάποια άλλα απαιτούν μια μεγαλύτερη εξειδίκευση. Μπορεί να χρειαστούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης των εργαζόμενων στον τομέα της υγείας για να το βγάλουν, για παράδειγμα, από το πολύ κρύο.

Πώς θα φτάσουν οι άνθρωποι στις κλινικές
Πες ότι είσαι σε ένα απομονωμένο χωριό στις Φιλιππίνες, μπορεί να χρειάζονται 8 ώρες ταξιδιού για να φτάσεις.

Είναι πολύ δύσκολο να φτάσει το εμβόλιο σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ζεις σε μια πολύ φτωχή χώρα και μπορεί να βγάζεις με δυσκολία ακόμα και τα προς το ζην, όποτε εάν δεν δουλεύεις εκείνη την ημέρα σημαίνει πως τα παιδιά σου δεν θα έχουν και να φάνε.

Σε αυτή την περίπτωση θα είσαι σε θέση να πρέπει να πας στην κλινική για να κάνεις το εμβόλιο;

Η εξασφάλιση του εμβολίου για τις φτωχές χώρες
Μια από τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τους ανθρώπους σε φτωχές χώρες να έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο είναι μέσω της πρωτοβουλίας Covax, που είναι ουσιαστικά μια συνεργασία κρατών που έχουν συμφωνήσει να βοηθήσουν στη διανομή του εμβολίου.

Αυτή η πρωτοβουλία έχει υποσχεθεί να παράσχει εμβόλια για το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το τέλος του 2021.

Αλλά, ακόμα και οι χώρες που είναι για παράδειγμα στην ΕΕ και την Βρετανία, αγοράζουν ήδη κάποια από τα προϊόντα.

Ένα αισιόδοξο πλάνο είναι πως σε 12-18 μήνες, ίσως σε δύο χρόνια, να έχει εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης. Ωστόσο, σίγουρα οι πιο ανεπτυγμένες χώρες θα είναι αυτές που θα το καταφέρουν πρώτες.


To διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1972,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,701,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,135,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,156,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1141,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,147,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,446,Κόσμος,9596,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,413,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6828,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1117,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2705,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,37,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2768,GP - info,5,voice healing therapy,38,
ltr
item
Ploumistos.com: Η μεγάλη πρόκληση: Πως θα εμβολιαστούν 7,7 δις ανθρώπων; (βίντεο)
Η μεγάλη πρόκληση: Πως θα εμβολιαστούν 7,7 δις ανθρώπων; (βίντεο)
Η μεγάλη πρόκληση: Πως θα εμβολιαστούν 7,7 δις ανθρώπων; (βίντεο)
https://biotechscope.com/wp-content/uploads/2020/11/Moderna-covid-vaccine_03-730x390.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/77.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/77.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content