Στ. Πλουμιστός: Αφήνοντας το ''Εγώ''

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Αφήνοντας το ''Εγώ''

👉Η πνευματική αφύπνιση δεν είναι τελικός στόχος, είναι απλώς ένα δευτερόλεπτο μιας ματιάς...πίσω από το πέπλο. Μαρτυρά τι βρίσκεται πέρα ​​από το μυαλό και τι ήταν πάντα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να βρω την ικανοποίηση που προέρχεται από βαθιά μέσα. Σε όλους που ψάχνουν, η απάντηση είναι ήδη μέσα τους. Δεν υπάρχει μακρύ ταξίδι που πρέπει να κάνετε, η πνευματική αφύπνιση είναι εδώ, τώρα. 

Αφήνοντας το "Εγώ"

Υπάρχει μια φωνή μέσα στο μυαλό σας. Αλλά είναι η δική σας; 

Μιλάει εσωτερικά, λέει «Ναι», αλλά από πού προέρχονται αυτές οι φωνές και οι σκέψεις;  

Η πνευματική αφύπνιση δεν είναι φιλοσοφική κατανόηση, είναι μια στιγμή που βλέπουμε στο παρόν. Δεν χρειάζεται να αναλυθεί. Ο νους δεν μπορεί να κατανοήσει την αφύπνιση μέσω της γλώσσας.  Η αναπνοή, ο καρδιακός παλμός, η πέψη συμβαίνουν αυτόματα. Τι κάνει όμως το μυαλό διαφορετικό; Υπάρχουν εκατομμύρια κύτταρα που λειτουργούν τέλεια σε αρμονία, και το μυαλό δεν αποκλείεται από αυτά. 

Οπότε είναι η στιγμή να ρωτήσετε τον εαυτό σας:"Ποιος είμαι Εγώ και τι πραγματικά θέλω"; 

Σας προτείνω να δείτε: '' Πως να Συνδεθείς με την εσωτερική φωνή σου....''


Μεταβαλλόμενες διαστάσεις

Όταν το "Εγώ" γίνεται αντιληπτό, η ψευδαίσθηση ανυψώνεται.Τα κλάσματα δευτερολέπτου που χρειάστηκε για να κρυφτεί πίσω από το πέπλο ήταν το μόνο που χρειαζόταν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

Η πραγματική αφύπνιση προχωρά από μια μετατόπιση της προοπτικής που βλέπεις μέχρι αυτή την στιγμή τα πράγματα στην ζωή σου. Δεν θεωρείται πλέον το «Εγώ» ως κέντρο, αλλά ολόκληρο το σύμπαν γίνεται το κέντρο σου. Αυτό γίνεται όταν το μυαλό και το σώμα επανασυνδέονται με την ολότητα της συνειδητότητας. Δηλαδή στην διαρκώς παρούσα συνείδηση ​​που συγκρατεί το σύμπαν σου.

Ο πόνος όπως τον γνωρίζετε, θα αρχίσει να φεύγει. Καθώς η αφύπνιση αναπτύσσεται και ξεδιπλώνεται, πηγαίνετε βαθύτερα. Αυτό αναφέρεται συνήθως ως «πνευματική διαφώτιση». 

Σας προτείνω να δείτε:''Τα καθημερινά "θαύματα" της αφύπνισης σου''


Καταργήστε τα όριά σας 

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Η αφύπνιση είναι εδώ, τώρα. 

Κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δυνατότητα να δει μέσα από την ψευδαίσθηση που ζει το 99,9% των γεγονότων. Το μόνο που χρειάζεται είναι γενναιοδωρία, θάρρος και ειλικρίνεια για να το δούμε. Ότι το «Εγώ» δεν έχει τον έλεγχο, ότι δεν υπήρχε ποτέ κανένας έλεγχος και δεν θα υπάρχει ποτέ... 

Η αφύπνιση λοιπόν είναι το πώς απελευθερώνεστε. Πως καταργείτε τα όρια του "ΕΓΏ" και δίνετε το περιθώριο για την εκπλήρωση που φέρνει η αφύπνιση. Συνδεθείτε με την εσωτερική σας φωνή και κάντε χώρο για την πνευματικότητα που θα ανεβάσει την συνειδητότητα σας. Μόνο έτσι μπορείτε να αφήσετε το εγωιστικό "εγώ" σας.

Ξεκινήστε για τον νέο εαυτό σας κάνοντας την διερεύνηση σας.  Η ώρα είναι τώρα. Η διεκδίκηση της σαφήνειας δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αρχίσουν να εξερευνούν την πνευματικότητα τους, να αρχίζουν να κατακτούν τη ζωή τους. 

Σας προτείνω να δείτε:'' Πως η αληθινή αγάπη καταλαμβάνει μέρος της συνειδητότητας σου''

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,429,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1947,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,693,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,188,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,853,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,376,Κόσμος,9500,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,364,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5932,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1100,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2586,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,616,Eco-News,2752,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αφήνοντας το ''Εγώ''
Στ. Πλουμιστός: Αφήνοντας το ''Εγώ''
Στ. Πλουμιστός: Αφήνοντας το ''Εγώ''
https://static1.squarespace.com/static/5ac548da2714e5342ef4588b/5ac5492eff02ec5623c9a805/5ac54967ff02ec5623c9ade3/1525062692177/Lies-inside-your-head.jpg?format=1500w
https://i.ytimg.com/vi/NW3G5TJoMp4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_294.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_294.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content