Αναπρογραμματισμός του DNA με τη βοήθεια του λόγου και των συχνοτήτων

Αναπρογραμματισμός του DNA με τη βοήθεια του λόγου και των συχνοτήτων

👉Είναι ευρέως γνωστό ότι το ανθρώπινο DNA μπορεί να μεταδώσει κατάλληλα δεδομένα σε ένα... δίκτυο συνειδητότητας, ενώ έχει τη δυνατότητα να ανακαλεί δεδομένα από το δίκτυο αυτό και να δημιουργεί επαφές και με άλλους που συμμετέχουν στο δίκτυο.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να αναπροσαρμόσει τον προγραμματισμό του με τη βοήθεια λέξεων και συχνοτήτων χωρίς να διακόπτεται η αλληλουχία του και χωρίς να αντικαθιστά μεμονωμένα γονίδια.

Μετά από χιλιάδες χρόνια που είναι αποκομμένο από τις υψηλότερες διαστασιακές συχνότητες, το DNA απελευθερώνεται επιτέλους από το παρελθόν του. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τον λόγο που το 97% του ανθρώπινου DNA είναι επιφορτισμένο με έναν υψηλότερο σκοπό και γιατί ο αναπρογραμματισμός του μας οδηγεί σε μια τολμηρή αλήθεια.

Το ανθρώπινο γονιδίωμα περιέχει τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια γονιδιακούς διακόπτες που βρίσκονται σε τμήματα του DNA που κάποτε απορρίφθηκαν ως «άχρηστο υλικό»∙ ωστόσο αποδεικνύεται ότι αυτό το «άχρηστο υλικό» του DNA διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον έλεγχο της συμπεριφοράς των κυττάρων, των οργάνων και άλλων ιστών. Η ανακάλυψη, που θεωρείται μια σημαντική ιατρική και επιστημονική εξέλιξη, έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και συνείδηση, επειδή πολλές πολύπλοκες ασθένειες φαίνεται να προκαλούνται από μικροσκοπικές αλλαγές σε εκατοντάδες γονιδιακούς διακόπτες.

DNA – αποθήκευση δεδομένων και επικοινωνία

Ρώσοι ερευνητές κι επιστήμονες βρέθηκαν μπροστά σε επαναστατικά ευρήματα! Το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για τη δημιουργία του σώματός μας, αλλά αποθηκεύει δεδομένα και βοηθά στην επικοινωνία. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας, ειδικά στο προφανώς άχρηστο υλικό DNA, ακολουθεί κανόνες παρόμοιους με εκείνους της ανθρώπινης γλώσσας. Ως εκ τούτου συνέκριναν τους κανόνες της σύνταξης, τη σημασιολογία και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Διαπίστωσαν δε ότι τα αλκάλια του DNA ακολουθούν ένα είδος γραμματικής και κανόνων. Έτσι η ανθρώπινη γλώσσα, όπως φαίνεται, δεν προέκυψε συμπτωματικά αλλά συνιστά μια αντανάκλαση του έμφυτου DNA μας.

Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr Garjajev εξέτασε επίσης τη δονητική συμπεριφορά του DNA και ανακάλυψαν ότι: «Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως ο σολιτονικός/ολογραφικός υπολογιστής χρησιμοποιώντας ένα είδος ενδογενούς ακτινοβολίας λέιζερ DNA». Κατόρθωσαν δηλαδή να διαμορφώσουν ορισμένα πρότυπα συχνότητας σε μια ακτίνα λέιζερ και αυτό επηρέασε τη συχνότητα του DNA, άρα και την γενετική πληροφορία. Εφ΄όσον η βασική δομή μεταξύ αλκαλικών ζευγών DNA και γλώσσας είναι ίδια, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA.

Αυτό εξηγεί και επιστημονικά τον λόγο που η αυτοεπιβεβαίωση, η αυτοεκπαίδευση, η ύπνωση και παρόμοιες δραστηριότητες έχουν τόσο ισχυρές επιπτώσεις στον άνθρωπο και στο σώμα του. Είναι απολύτως φυσιολογικό το DNA να επιδρά και στη γλώσσα. Ενώ οι δυτικοί ερευνητές απέκοψαν μεμονωμένα γονίδια από τις έλικες του DNA και τα τοποθέτησαν αλλού, οι Ρώσοι επικεντρώθηκαν σε συσκευές που να επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων ραδιοφωνικών και φωτεινών συχνοτήτων και έτσι κατόρθωσαν να επιδιορθώσουν τυχόν γενετικά ελαττώματα..

Η ερευνητική ομάδα του Garjajev απέδειξε ότι με τη μέθοδο αυτή μπορεί να γίνει αποκατάσταση χρωμοσωμάτων που έχουν καταστραφεί από ακτίνες-x. Επίσης, κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν πληροφοριακά πρότυπα ενός συγκεκριμένου DNA και τα διαβίβασαν σε άλλο, επαναπρογραμματίζοντας έτσι τα κύτταρα σε ένα άλλο γονιδίωμα. Έτσι, μετέτρεψαν επιτυχώς έμβρυα βατράχου σε έμβρυα σαλαμάνδρας, απλά μεταφέροντας τα πρότυπα πληροφοριών του DNA! Έτσι μεταβιβάστηκε ολόκληρη η πληροφορία χωρίς παρενέργειες ή δυσαρμονίες που αντιμετωπίστηκαν κατά την αποκοπή και την επανεισαγωγή των απλών γονιδίων από το DNA. Αυτό συνιστά μια απίστευτη επανάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο! Αυτό το πείραμα δείχνει την τεράστια δύναμη της κυματο-γενετικής, η οποία προφανώς έχει μεγαλύτερη επίδραση στον σχηματισμό οργανισμών από τις βιοχημικές διεργασίες αλκαλικών αλληλουχιών του DNA.

Δημιουργία μέσω κυμάτων συνειδητότητας

Η ανακάλυψη αυτή επισημαίνει επίσης τη σημασία των ηχητικών συχνοτήτων και των δονήσεων στην προέλευση της ανθρώπινης ζωής και την πιθανότητα η δημιουργία να οφείλεται σε κύματα συνείδησης. Το φαινόμενο Phantom DNA είναι ένα παράδειγμα: το ενεργειακό πεδίο ενός δείγματος DNA παραμένει ανιχνεύσιμο από το φως του λέιζερ ακόμα και όταν αφαιρεθεί το φυσικό δείγμα. Σε θεμελιώδες επίπεδο, ο άνθρωπος είναι καθαρή ενέργεια. Στην κυματο-γενετική, το άχρηστο υλικό του DNA λειτουργεί σε ένα πλούσιο επίπεδο υποδομής υπερ-κωδικών και επικοινωνίας κυμάτων. Έτσι προκύπτει ότι αυτό το ανθρώπινο γονίδιο είναι μέρος μεγαλύτερων ολογραμμάτων (multiverse) μιας πραγματικότητας κυμάτων πληροφορίας.

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι το 97% του DNA μας είναι, όπως το αποκαλούν «άχρηστο υλικό DNA». Μόνο το 3% του DNA μας είναι τυλιγμένο στο σπειροειδές σκέλος διπλής έλικας. Κατά τη διάρκεια του κύκλου των 75.000 χρόνων, όσο ο άνθρωπος εκτίθεται στα ελικοειδή ενεργειακά κύματα που επηρεάζουν το DNA, 97% του «άχρηστου υλικού» DNA αναδιοργανώνεται σε μια αλματώδη εξέλιξη.

Το σύμπαν δεν είναι κενό!

Το σύμπαν είναι γεμάτο αόρατη ενέργεια κυμάτων στρέψης σε διαφορετικούς βαθμούς συγκέντρωσης. Έτσι, καθώς τα αστέρια και οι πλανήτες μετακινούνται μέσα στον γαλαξία, περνούν από διαφορετικές συγκεντρώσεις σε πολύ συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Καθώς οι πλανήτες κινούνται σε περιόδους υψηλής συγκέντρωσης αυτών των κυμάτων στρέψης, ένας μετασχηματισμός εκείνη τη στιγμή επηρεάζει τη δομή του DNA στον πλανήτη, οδηγώντας τις πιο εξελιγμένες μορφές να αναπαράγονται ταχύτερα από τις λιγότερο εξελιγμένες μορφές ζωής.

Στη φύση, η υπερεπικοινωνία έχει εφαρμοστεί επιτυχώς για εκατομμύρια χρόνια. Ο σύγχρονος άνθρωπος το αντιλαμβάνεται ως «διαίσθηση».

Υπερεπικοινωνία

Η υπερ-επικοινωνία παρατηρούνται ειδικά φαινόμενα τόσο στο DNA, όσο και στο ανθρώπινο ον. Οι Ρώσοι επιστήμονες ακτινοβόλησαν δείγματα DNA με λέιζερ. Στην οθόνη σχηματίστηκε τυπικό πρότυπο κύματος. Όταν αφαιρέθηκε το δείγμα DNA, το πρότυπο του κύματος παρέμεινε. Αυτή η επίδραση ονομάζεται φαινόμενο φαντάσματος DNA. Θεωρείται ότι μέσα από τις ενεργοποιημένες σκουληκότρυπες εξακολουθεί να ρέει ενέργεια από το εξωτερικό του χώρου και του χρόνου μετά την αφαίρεση του DNA. Η πιο συχνή παρενέργεια της υπερεπικοινωνίας είναι τα ανεξήγητα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Τώρα που έχουμε αναπτύξει μια σταθερή συνείδηση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα μορφή ομαδικής συνείδησης, δηλαδή μία συνείδηση, όπου θα έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες μέσω του DNA χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε εξ αποστάσεως τι πρέπει να κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες. Τώρα γνωρίζουμε πλέον ότι, ακριβώς όπως και στο διαδίκτυο, το DNA μας μπορεί να τροφοδοτήσει τα κατάλληλα δεδομένα του στο δίκτυο, μπορεί να ανακαλέσει δεδομένα από το δίκτυο και να τα επικοινωνήσει με άλλους, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο δίκτυο. 

Η εξ αποστάσεως θεραπεία, η τηλεπάθεια ή η «τηλεπαθητική ενσυναίσθηση» σχετικά με την κατάσταση των συγγενών κ.λπ. μπορεί πλέον να εξηγηθεί. Αυτό ερμηνεύθηκε πρόσφατα μέσω της έννοιας της ομαδικής συνείδησης και της υπερ-επικοινωνίας. Αυτό δε σημαίνει ότι οποιαδήποτε συλλογική συνείδηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί λογικά σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο χωρίς μια διακριτή ατομικότητα. Αλλιώς, θα επανέλθουμε σε ένα πρωτόγονο ένστικτο αγέλης που εύκολα γίνεται χειραγωγείται.



Η υπερ-επικοινωνία σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό πλέον: Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αν οι άνθρωποι με πλήρη ατομικότητα ανακτήσουν ομαδική συνείδηση, θα δημιουργήσουν μια θεϊκή δύναμη για να δημιουργήσουν, να αλλάξουν και να διαμορφώσουν τα πράγματα στη Γη! Και η ανθρωπότητα κινείται συλλογικά προς μια τέτοια ομαδική συνείδηση νέου είδους. Το πενήντα τοις εκατό των σημερινών παιδιών θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην έναρξη της σχολικής εμπειρίας. Το σύστημα μας ενώνει και απαιτεί προσαρμογές. Ωστόσο, η ατομικότητα των σημερινών παιδιών είναι τόσο ισχυρή ώστε αρνούνται αυτή την προσαρμογή, απορρίπτοντας την ιδιοσυγκρασία τους με ποικίλους τρόπους.

Επέκταση των υφιστάμενων πεποιθήσεών μας

Η αληθινή αυτογνωσία και η αφύπνιση της ψυχής απαιτούν επέκταση των υφιστάμενων πεποιθήσεων μας (πέρα από τους περιορισμούς του προγραμματισμένου συστήματος πεποιθήσεων – Άνοιγμα στην Απόλυτη Αληθινή Αλήθεια). Ερχόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη γνωρίζοντας την Καθολική Αλήθεια. Καθώς μεγαλώνουμε απομακρυνόμαστε από την Καθολική Αλήθεια και κληρονομούμε το σύστημα πεποιθήσεων της οικογένειάς μας. Οι πεποιθήσεις των γονιών μας συνήθως καταλήγουν να αποτελούν το θεμέλιο των πεποιθήσεών μας. Η θεμελίωση αυτής της πίστης δημιουργεί τους περιορισμούς μας.

Το σύμπαν δεν έχει περιορισμούς. Δημιουργούμε τα όρια με βάση τις πεποιθήσεις μας. Αυτά τα όρια περιορίζουν την πνευματική μας ανάπτυξη/εσωτερική ανάπτυξη που επηρεάζει το DNA μας και αντίστροφα.

Έχουμε εισέλθει τελικά σε μια πύλη όπου μπορούμε να εκφράσουμε το πλήρες δυναμικό μας ως δημιουργικά όντα και να αρχίσουμε τη σταδιακή απόρριψη εκείνων των προτύπων που είναι πλέον παρωχημένα. Ο νέος κόσμος, γεμάτος από υψηλότερο βαθμό συνείδησης ​​και συχνοτήτων θα επιτρέψει σε αυτές τις δονητικές ευθυγραμμίσεις να μας επηρεάσουν για την επίτευξη ενός ύψιστου στόχου, ενός ύψιστου καλού. Οτιδήποτε άλλο θα αποβληθεί και αναγκαστικά εμείς θα προσαρμοστούμε, έτσι ώστε να κατορθώσουμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Αυτή είναι η νέα πύλη, ένα νέο κατώφλι που πρέπει να διασχίσουμε!

Ας είμαστε έτοιμοι κάθε μέρα να δημιουργήσουμε ένα νέο εγώ, ήρθε η στιγμή που θα το κατορθώσουμε!

Το διάβασα στο naturalsoul.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αναπρογραμματισμός του DNA με τη βοήθεια του λόγου και των συχνοτήτων
Αναπρογραμματισμός του DNA με τη βοήθεια του λόγου και των συχνοτήτων
Αναπρογραμματισμός του DNA με τη βοήθεια του λόγου και των συχνοτήτων
https://boro.gr/wp-content/uploads/2018/04/DNA.jpg
https://i.ytimg.com/vi/1gV4Um63C-s/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/dna.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/dna.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content