Δεν το κρύβουν πια οι Τούρκοι!!! Πλησιάζει η πιο κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν το κρύβουν πια οι Τούρκοι!!! Πλησιάζει η πιο κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ο νικητής των εκλογών στην κατεχόμενη Κύπρο και νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, σε δηλώσεις του σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι «παίρνει την δύναμή του από την Τουρκία».

Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα. Η παρέμβαση της Τουρκίας στην Κύπρο είναι ευθεία και απροκάλυπτη. Η φράση του Τατάρ δείχνει τις τουρκικές προθέσεις, με την πίεση για τον Ελληνισμό να μεγαλώνει και τον κίνδυνο να αποδεχθεί εάν ακόμα πιο επιζήμιο σχέδιο Ανάν, υπό την απειλή της Άγκυρας, να αυξάνεται.

Μιλώντας στο δίκτυο NTV, ο κ. Τατάρ, ο οποίος εκλέχθηκε, σύμφωνα με τον έτερο υποψήφιο Ακιντζί με νοθεία και μαγειρέματα, ξεκαθάρισε ότι θα εργαστεί αρμονικά με την Τουρκία και προσέθεσε:

«Αν με ρωτήσουν θα τους πω ότι αντλώ την δύναμή μου από την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μεγάλη χώρα, ηγέτιδα της περιοχής, έχει δικαιώματα και συμφέροντα εδώ. Είναι εγγυήτρια δύναμη εδώ. Ως εκ τούτου, εάν εργαστώ εγώ αρμονικά με την Τουρκία, αν μας στηρίξει η Τουρκία, τότε μπορούμε να διοικήσουμε τον τόπο αυτό αρκετά καλά».

Ο Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι συμπαρατάσσεται με την Τουρκία στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και τις τουρκικές διεκδικήσεις που εκφράζονται μέσω αυτού.

«Η “ΤΔΒΚ” (“Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”) δεν είναι η παλιά “ΤΔΒΚ”. Η Ανατολική Μεσόγειος δεν είναι η παλιά Ανατολική Μεσόγειος. Η προσπάθεια της Τουρκίας να εδραιωθεί εδώ με περισσότερες αξιώσεις, η σημασία που δίνει στην “ΤΔΒΚ” και οι συμφωνίες που έχει κάνει μαζί μας, μάς τοποθετούν σε ένα νέο καθεστώς όσον αφορά στην προστασία της “Γαλάζιας Πατρίδας” και την προάσπιση των δίκαιων συμφερόντων μας», ανέφερε.

Ο κ. Τατάρ ήταν επίσης ξεκάθαρος στις λέξεις που χρησιμοποίησε για την μορφή λύσης του Κυπριακού που σκέφτεται, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ θα προασπιστώ τα δικαιώματα του δικού μου κράτους και του δικού μου λαού. Αν ακόμη βρεθεί μία λύση έπειτα και από 20 και 30 χρόνια, το τουρκικό κράτος της Κύπρου θα εξακολουθεί να υπάρχει. Η δομή και η διοίκηση στον Βορρά θα είναι τουρκική. Μόνο με μία τέτοια ρύθμιση εγώ θα πω “ναι” σε μια συμφωνία, θα μπορέσω να τη φέρω σε δημοψήφισμα ενώπιον του λαού μου. Που βρίσκω εγώ τη δύναμή μου; Στην Τουρκία» τόνισε.

Η πιο κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό, όπως βλέπουμε, πλησιάζει. Ή το σχέδιο εκφοβισμού της Τουρκίας θα πετύχει και ο Ελληνισμός της Κύπρου θα υποταχθεί στα συμφέροντα της Άγκυρας ή η προαναφερθείσα ρητορική θα γυρίσει μπούμερανγκ στην Τουρκία και θα στείλει στον αγύριστο τους κατακτητές από την Μεγαλόνησο.

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας και ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,423,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1921,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,105,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,690,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,122,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,745,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,52,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,145,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,733,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,44,ΖΩΗ,141,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,38,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,335,Κόσμος,9460,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,45,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,315,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1513,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5917,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1087,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2556,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,87,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,608,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,35,
ltr
item
Ploumistos.com: Δεν το κρύβουν πια οι Τούρκοι!!! Πλησιάζει η πιο κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν το κρύβουν πια οι Τούρκοι!!! Πλησιάζει η πιο κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν το κρύβουν πια οι Τούρκοι!!! Πλησιάζει η πιο κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/10/tatar-1024x683.jpg
https://i.ytimg.com/vi/oYUa1BFQ_x4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_131.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_131.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content