Πώς ο κορωνοϊός οδήγησε στην έκρηξη του σαδομαζοχιστικού σεξ

Πώς ο κορωνοϊός οδήγησε στην έκρηξη του σαδομαζοχιστικού σεξ

👉Η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα dailybeast.com φιλοξενεί σαν έκτακτη, ειδική συνεργάτιδά... του μια γυναίκα με το nom de plume, ήτοι το ψευδώνυμο, Mistress Iris. Η «Κυριαρχική Ίριδα» είναι επαγγελματίας στο χώρο του BDSM. 

Με άλλα λόγια, ως εργαζόμενη στον κλάδο παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών, έχει εξειδικευτεί στο σαδομαζοχιστικό ερωτικό παιχνίδι.
Κατά την εκτίμηση της Mistress Iris, η πανδημία προκάλεσε μια εκρηκτική αύξηση στη ζήτηση υπηρεσιών BDSM [όπερ σημαίνει Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism, δηλαδή Δεσμά και Πειθαρχία (B/D), Κυριαρχία και Υποταγή (D/S), Σαδισμός και Μαζοχισμός (S/M)]. Και εάν για πολλούς αυτό μοιάζει παράδοξο και εντελώς κόντρα στην ενστικτώδη αντίδραση που θα ωθούσε τους ανθρώπους σε πιο τρυφερές ερωτικές συνευρέσεις, για την Mistress Iris δεν είναι καθόλου έτσι.

Γιατί υπήρξε αύξηση της ζήτησης του BDSM

«Όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, πόσο φυσιολογικό είναι το να θέλει κανείς να πονέσει ακόμη περισσότερο, αναζητώντας πχ την υποταγή, την ταπείνωση, τον πόνο ή τον περιορισμό της ελευθερίας του;» αναρωτιέται -ρητορικώς- η Mistress Iris. «Κι όμως, όταν οι άνθρωποι νιώθουν ιδιαίτερα ευάλωτοι, αδύναμοι, φοβισμένοι, ταυτόχρονα βιώνουν και μια πολύ ισχυρή παρόρμηση να τεθούν υπό την κυριαρχία κάποιου άλλου. Γιατί άραγε;»

Και απαντά η ίδια, αναφερόμενη αρχικώς στη βιοχημεία του ανθρώπινου οργανισμού: «Το σαδομαζοχιστικό ερωτικό παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει την καθαρτική έκκριση επινεφρίνης και ενδορφινών, ουσίες οι οποίες δημιουργούν ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης και γαλήνης».

«Μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τους χειρότερους εφιάλτες μας»

Αλλά και από ψυχολογικής άποψης, το σαδομαζοχιστικό σεξ, με την επιδίωξη της ηδονής μέσω επώδυνων ενεργειών, σύμφωνα με τη Mistress Iris «μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τους χειρότερους εφιάλτες μας, δηλαδή το να φανούμε αδύναμοι, αποτυχημένοι, ανεπαρκείς. Αυτό μπορεί να είναι κάτι λυτρωτικό, εφόσον η πλειονότητα εξ ημών περνάμε όλη μας την ημέρα αναλαμβάνοντας ευθύνες, παίζοντας ρόλους στη δουλειά, στο σπίτι, στα μάτια των άλλων εντός του κοινωνικού μας περιγύρου».

Η σοφή Mistress Iris συμπληρώνει ότι «φοράμε μια ψυχολογική πανοπλία, γιατί είμαστε αναγκασμένοι να φαινόμαστε δυνατοί και άτρωτοι σε αυτούς που εξαρτώνται από εμάς. Έτσι όμως καταπιεζόμαστε οι ίδιοι. Πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστεί αυτό το ψυχικό βάρος; Ορισμένοι κάνουν κήρυγμα στον εαυτό τους, άλλοι το ξεπερνούν και κάποιοι απλώς το καταπιέζουν μέσα τους. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που βρίσκουν διέξοδο στο ποτό, στην αποχαύνωση της τηλεόρασης, παίζοντας βίντεο-παιχνίδια φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Αλλά με το σαδομαζοχιστικό παιχνίδι μπορεί κάποιος να πέσει πολύ χαμηλά, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου δεν θα παρεξηγηθεί. Και, αφού τελειώσει το παιχνίδι, θα παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος».

Θεαματική αύξηση στο διαδικτυακό σαδομαζοχιστικό παιχνίδι

Η Mistress Iris αναφέρει επίσης ότι από την αρχή της πανδημίας εξαιτίας του Covid-19, παρατήρησε όχι απλώς τον πολλαπλασιασμό της πελατείας της, αλλά και μια θεαματική αύξηση στο διαδικτυακό, το εξ αποστάσεως σαδομαζοχιστικό παιχνίδι. Πάμπολλοι άνθρωποι σκηνοθετούν και πρωταγωνιστούν σε δικές τους «παραγωγές» BDSM όπου παριστάνουν πχ τα σκυλάκια του εραστή ή της ερωμένης τους κ.λπ. Η Mistress Iris αναθέτει συχνά στους πελάτες της την εκτέλεση διαφόρων δοκιμασιών, οι οποίες περιλαμβάνουν υποταγή, ταπείνωση, εξευτελισμό, προσβολές, δέσιμο με χειροπέδες, κάποια ήπια και ασφαλή «βασανιστήρια» κ.λπ.

Όπως γράφει στο άρθρο της η Mistress Iris, «αυτό που συνέβη στο χώρο του BDSM επί πανδημίας, το έχω ξαναζήσει. Πριν από τέσσερα χρόνια, υπήρξε ένα κύμα από άτομα τα οποία ανήκουν σε μειονότητες (γυναικείες, φυλετικές, θρησκευτικές κ.α.), τα οποία αποτάθηκαν σε εμένα για καθοδήγηση. Ήταν άνθρωποι που χρειάζονταν άμεσα την εκτόνωση που μόνο το σαδομαζοχιστικό παιχνίδι μπορεί να προσφέρει, με τόσο μεγάλη ποικιλία και ένταση. Ήταν η περίοδος αμέσως μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2016».

Το διάβασα στο www.protothema.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1738,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,39,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,586,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,34,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,643,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,76,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9150,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,59,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5730,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,990,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2323,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,34,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,473,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς ο κορωνοϊός οδήγησε στην έκρηξη του σαδομαζοχιστικού σεξ
Πώς ο κορωνοϊός οδήγησε στην έκρηξη του σαδομαζοχιστικού σεξ
Πώς ο κορωνοϊός οδήγησε στην έκρηξη του σαδομαζοχιστικού σεξ
https://www.pillowfights.gr/wp-content/uploads/2016/10/anastasia216-820x547.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_906.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_906.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content