Ο «Μυστικός Κώδικας της Βίβλου» Δείχνει μια Οντότητα που Ελέγχει το Χρόνο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο «Μυστικός Κώδικας της Βίβλου» Δείχνει μια Οντότητα που Ελέγχει το Χρόνο

👉Το 1997, το βιβλίο του Michael Drosnin “Μυστικός Κώδικα της Βίβλου”, έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ για όλα αυτά που αναφέρονται και επιπλέον ότι μέσα από αυτό προβλεπόταν η δολοφονία του Isaac Rabin ένα χρόνο πριν να συμβεί.

Ο “Μυστικός Κώδικας της Βίβλου”, επίσης γνωστός ως κώδικας της Τορά, αποτελείται από ομάδες λέξεων και φράσεων που υποτίθεται πως έχουν νόημα ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν τοποθετηθεί σκόπιμα ή είναι “κρυπτογραφημένες” ή κρυμμένες στο κείμενο της Βίβλου, της Αγίας Γραφής.

Ο κώδικας ανακαλύφθηκε στην εβραϊκή έκδοση της Παλαιάς Διαθήκης (Torah) και δημοσιεύθηκε από τον δημοσιογράφο Michael Drosnin. Σύμφωνα με όσους διερευνούν λεπτομερώς αυτούς τους μυστικούς κώδικες, η παλαιότερη έκδοση της Βίβλου είναι το μοναδικό αντίγραφο στο οποίο εμφανίζονται οι προφητείες, αφού οι ανατυπώσεις σε διαφορετικές γλώσσες, έχουν ήδη χάσει τον “κώδικα”.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανεύρεση του κώδικα είναι γνωστή και συνίσταται στην εξάλειψη των διαστημάτων μεταξύ των λέξεων στο βιβλίο και, συνεπώς, στη μετατροπή του κειμένου σε ένα απλό απόσπασμα 304.805 χαρακτήρων. Αυτή η ακολουθία εισάγεται σε έναν υπολογιστή ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξερεύνηση αυτής της μακράς λωρίδας γραμμάτων σε αναζήτηση λέξεων και φράσεων που εισάγονται στο πρόγραμμα.

Ξεκινάει με το πρώτο γράμμα και διαβάζεται το πλήρες κείμενο μετά από ένα γράμμα, μετά από δύο και ούτω καθεξής μέχρι το τέλος τους. Στη συνέχεια, επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία ξεκινώντας από το δεύτερο γράμμα κοκ. Αυτό ονομάζεται ELS (Equidistant Letter Sequences) που σημαίνει “ισαπέχουσες αλληλουχίες γραμμάτων”, οι οποίες στη συνέχεια αναδιαρθρώνονται για να παρουσιάσουν μία μήτρα ή ένα σταυρόλεξο.

Ο κώδικας προβλέπει γεγονότα που συνέβησαν πολύ μετά τη γραφή της Βίβλου. Εμφανίζονται ονόματα, ημερομηνίες, τόποι και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά κάθε εξαιρετικού γεγονότος. Ορισμένες από τις προβλέψεις του Μυστικού Κώδικα της Τορά είναι οι εξής, μεταξύ πολλών άλλων σχετικών ιστορικών γεγονότων:

«Σαίξπηρ» – «ανέβηκε στη σκηνή» – «Μάκβεθ» – «Άμλετ»
«Χίτλερ» – «κακός άνθρωπος» – «Ναζί εχθρός» – «δολοφονία»
«Έντισον» – «ηλεκτρική ενέργεια» – «λάμπα»
«Νεύτων» – “Βαρύτητα”

Στην πραγματικότητα, αυτές οι υποτιθέμενες προβλέψεις που γράφονται αρκετούς αιώνες πριν, προσελκύουν την προσοχή πολλών ανθρώπων, επιστημόνων και μη. Πως εξηγείται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Προτείνεται πως τον Μεσαίωνα, ορισμένοι Εβραίοι θεολόγοι πίστευαν ότι, όπως η Παλαιά Διαθήκη ήταν η ενσάρκωση του Λόγου του Θεού, έτσι και η διάταξη αυτού του κειμένου συνδέθηκε άμεσα με τα πράγματα του κόσμου.

Άρα, κατ’ αυτήν την έννοια ο «Μυστικός Κώδικας της Βίβλου» δείχνει μια Οντότητα που ελέγχει το Χρόνο αλλά και τα γεγονότα που συμβαίνουν μέσα σε αυτόν. Είναι αυτή η Οντότητα ο ίδιος ο Θεός;

Ωστόσο, υπάρχει μία κύρια και πολύ βασική αντίρρηση ενάντια στον Μυστικό Κώδικα της Βίβλου που δημοσίευσε ο Michael Drosnin, η οποία προτείνει ότι ένα παρόμοιο μοντέλο “κώδικα” μπορεί να βρεθεί και σε άλλα βιβλία εκτός από τη Βίβλο.

Απαντώντας σε μια ρητή πρόκληση του Drosnin, που ισχυρίστηκε ότι μόνο η Βίβλος θα μπορούσε να περιέχει τέτοιου είδους αλληλουχίες, ο Αυστραλός μαθηματικός Brendan McKay βρήκε πολλές παρόμοιες αλληλουχίες στο Moby Dick που περιείχαν φράσεις που σχετίζονται με σύγχρονα γεγονότα. Άλλοι λόγιοι, όπως ο Αμερικανός φυσικός Dave Thomas, βρήκαν πολύ περισσότερα παραδείγματα σε άλλα κείμενα και βιβλία.

Άραγε, τι είναι εκείνο που αντιλαμβανόμαστε; Υπάρχει κάποιος κώδικας μέσα στην Βίβλο που μπορεί να δείξει σημαντικά γεγονότα του μέλλοντος ή μήπως ο τρόπος εξεύρεσης του κώδικα ισχύει και για άλλα βιβλία, άρα ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιος “κώδικας” αλλά ένα “τρικ” που ενθουσιάζει του αδαείς και κάθε προληπτικό;

Τι νομίζετε γι’ αυτό; Είναι ο “Μυστικός Κώδικας της Βίβλου” μια απάτη; Ή μήπως πραγματικά μέσα στον κώδικα “κρύβεται” μία οντότητα που μπορεί να ελέγχει, να προσδιορίζει γεγονότα μέσα στον Χρόνο, άρα ένα είδος πεπρωμένου που έχει γραφεί από το θεόπνευστο χέρι του Δημιουργού;

Το διάβασα στο diadrastika.com
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,416,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1865,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,102,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,681,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,730,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,38,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,137,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,650,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,126,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,24,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,285,Κόσμος,9430,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,271,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5888,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1070,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2519,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,591,Eco-News,2734,GP - info,5,voice healing therapy,27,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο «Μυστικός Κώδικας της Βίβλου» Δείχνει μια Οντότητα που Ελέγχει το Χρόνο
Ο «Μυστικός Κώδικας της Βίβλου» Δείχνει μια Οντότητα που Ελέγχει το Χρόνο
Ο «Μυστικός Κώδικας της Βίβλου» Δείχνει μια Οντότητα που Ελέγχει το Χρόνο
https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2019/08/bible-3239155__340.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_286.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/blog-post_286.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content