Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020

👉Κατά την ελπιδοφόρα δεκαετία του 1960, οι επιστήμονες της εποχής εκείνης προέβλεπαν μια νέα... περίοδο θριάμβων και ευημερίας στην ιστορία της ανθρωπότητας με την κατάκτηση του Διαστήματος, που είχε δημιουργήσει νέες προσδοκίες στους λαούς της Γης.

Κι όμως, δεν ήταν τελικά τόσο αισιόδοξοι για το μέλλον του πλανήτη μας. Υπήρχαν και ορισμένοι που ενθυμούνταν και αναδιφούσαν σε λησμονημένες, αλλά ανατριχιαστικές προφητείες, που προανάγγελλαν ότι το τέλος του πλανήτη μας θα συνέβαινε ανάμεσα στο 1997 και στο 2020.

Μάλιστα, ήταν τόσο τρομακτικές και δυσοίωνες τούτες οι προφητείες, ώστε ακόμη και εκείνοι που τις περιφρονούσαν και χλεύαζαν τον αποκρυφισμό, δεν μπορούσαν να αρνηθούν μια αμυδρή ανησυχία κι
ένα ανεπαίσθητο ρίγος φόβου.

Μεταξύ των πλέον απαισιόδοξων προφητών συγκαταλεγόταν και η Jeanne le Royer της Chapelle Rainsouin, η οποία, από την ηλικία των 14 ετών ακόμη, έδωσε αποδείξεις των εξαιρετικών μαντικών χαρισμάτων της και δίχως να γνωρίζει γραφή ή ανάγνωση, ενέπνεε το δέος και τον θαυμασμό των σοφών ιερωμένων που την περιστοίχιζαν.

Στο κοινόβιο των Φραγκισκανών της Φουζέρ, όπου εργαζόταν ως υπηρέτρια, προείπε το 1775 την πτώση της μοναρχίας στη Γαλλία και το τραγικό τέλος του Λουδοβίκου του 16ου στη γκιλοτίνα. Η πιο τρομακτική προφητεία της, εν τούτοις, δεν ήταν ούτε η Γαλλική Επανάσταση ούτε ο θάνατος του Αυτοκράτορα, αλλά το τέλος του κόσμου, του οποίου προέβλεψε και τη χρονολογία.

Ήταν Ιούλιος του 1790, όταν η Ηγουμένη του κοινοβίου και ο πνευματικός πατέρας της Jeanne le Royer, ο Αβάς Ζενέ, μπήκαν στο κελί της, για να παρακολουθήσουν έναν ακόμη εκστασιασμό της, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιούσε τις προφητείες της.

Την ημέρα εκείνη, η νεαρή κοπέλα, με παράξενη φωνή, ανήγγειλε ότι “η φωτιά που θα εκτοξευθεί στον ουρανό και θα εξεμέσει τα σπλάγχνα της Γης (οι πυρηνικοί πύραυλοι άραγε;), θα συνενωθούν και θα καταστρέψουν την πλάση”.

Η προφητεία αυτή γέμισε με τρόμο το μικρό ακροατήριο της Jeanne le Royer, που συνέχισε ακάθεκτη λέγοντας πως οι θάλασσες θα πλημμυρίσουν τις στεριές, οι λαοί θα τρομοκρατηθούν και θα αλληλοσκοτωθούν, επιταχύνοντας το τέλος του κόσμου.

Όπως έγραψε αργότερα ο Αβάς Ζενέ, η Jeanne le Royer έμεινε αμίλητη και ασάλευτη για μια περίπου ώρα, κοιτάζοντας μέσα από το μικρό παράθυρο του κελιού της, τελείως απορροφημένη, σαν να παρατηρούσε να εκτυλίσσεται ενώπιόν της κάτι το αδιανόητα φοβερό και αποκρουστικό.

Στο τέλος, πρόσθεσε:
“Αυτό είναι εκείνο που ο Κύριος για τρίτη φορά με άφησε να δω μέσα στο ατέρμονο φως της Σοφίας Του. Ο Κύριος μου γνωστοποίησε πως η ώρα της Κρίσης θα αρχίσει το ξέσπασμά της κατά τα τέλη του 20ου αιώνα και θα έχει ολοκληρωθεί πριν περάσουν οι δύο πρώτες δεκαετίες του 2000”.

Αλλά δεν ήταν μονάχα η Jeanne le Royer, που προέβλεψε το τέλος του κόσμου. Πριν από αυτήν, οι Ιουδαίοι προφήτες, τα ιερογλυφικά της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας, αλλά και ο περίφημος Νοστράδαμος έκαναν τις ίδιες ακριβώς προφητείες.

Οι επιγραφές, άλλωστε, της Μεγάλης Πυραμίδας ήταν σαφείς. Προμήνυαν την καταστροφή του κόσμου για το έτος 2001, όπως και το ότι το 1958 επρόκειτο να είναι κρίσιμο έτος για τη Γαλλία.

Είναι περίεργο ότι όλοι οι μεγάλοι προφήτες συμφωνούσαν στη χρονολογία της καταστροφής των πάντων. Στην Αποκάλυψη, όπου περιγραφόταν λεπτομερώς το τέλος της Γης, ο Άγιος Ιωάννης μιλούσε για μηχανήματα που τα αποκαλούσε “ακρίδες” και που ανταποκρίνονταν πλήρως στα σύγχρονα αεροπλάνα.

Οι “ακρίδες” αυτές θα έχουν “κορώνες” στα κεφάλια τους (οι έλικες άραγε;) και μαλλιά μακριά, όπως των γυναικών (οι μακριές εξατμίσεις των αεριωθούμενων;), θώρακα σκληρό, όπως το σίδερο και ο θόρυβος των φτερών τους θα είναι μεγαλύτερος από τον θόρυβο των αρμάτων με πολλά άλογα,ορμοστη μάχη.Οι Επτά Σάλπιγγες της Αποκάλυψης

Επίσης, θα έχουν την ουρά του σκορπιού και αγκάθια (πυροβόλα;) και στην ουρά τους θα κρύβουν τη δύναμη του Κακού. Και οι ερμηνευτές της Αποκάλυψης διέβλεπαν πως το τέλος του κόσμου θα συντελεστεί περί το έτος 2000.

Είναι αλήθεια ότι και πολλοί επιστήμονες προέβλεπαν από τη δική τους σκοπιά μια τεράστια έκρηξη στο εσωτερικό της Γης, που θα διαλύσει τον πλανήτη, αλλά τοποθετούσαν το τέλος του κόσμου μετά από πολλά εκατομμύρια έτη.

Ίσως η μόνη καθησυχαστική σκέψη να είναι ότι οι προφητείες ήδη είχαν προβλέψει τη συντέλεια των πάντων πολλές φορές, δίχως ποτέ τους να επαληθευτούν.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 15/06/1958…Το διάβασα στο strangepress.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας και ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,423,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1922,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,105,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,690,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,122,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,746,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,52,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,145,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,734,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,44,ΖΩΗ,141,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,38,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,336,Κόσμος,9460,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,45,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,317,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1513,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5918,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1087,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2556,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,87,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,608,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020
Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020
Η περίεργη προφητεία που αναφερόταν στο έτος 2020
https://strangepress.gr/wp-content/uploads/2020/02/%CE%9101570.a.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/2020_27.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/2020_27.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content