12 σημάδια ότι η ψυχή σας αποστραγγίζεται και πεθαίνει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

12 σημάδια ότι η ψυχή σας αποστραγγίζεται και πεθαίνει

👉Νιώθετε κουρασμένοι συχνά; Νιώθετε ότι κουβαλάτε ένα βάρος που συνδέεται με την... ψυχή σας; Αν απαντήσατε «ναι», υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η ψυχή σας έχει κατάθλιψη.Στον 21ο αιώνα, είμαστε εκτεθειμένοι σε αρκετά ερεθίσματα που αναστατώνουν την ψυχική μας υγεία. Είναι πολύ σημαντικό να τα γνωρίζουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.Εδώ βρίσκονται 12 σημάδια που δηλώνουν τον κίνδυνο:

Αγνοείτε τα μαθήματα που έχετε μάθει

Έχετε περάσει πολλά, όπως όλοι. Δεν προσπαθώ να κάνω κήρυγμα για κάτι. Αλλά οι δυσκολίες έρχονται, έτσι ώστε να μάθουμε κάτι από αυτές. Αν δεν διορθώσετε τους τρόπους σας, τότε θα συνεχίσετε να πέφτετε στο ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά.

Δημιουργείτε ψεύτικες δικαιολογίες

Οι δικαιολογίες δεν θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μια κατάσταση. Το αντίθετο μάλιστα… οι δικαιολογίες σας βάζουν σε περισσότερους μπελάδες.Το σώμα και η ψυχή σας θα αρχίζουν να αποστραγγίζονται επειδή κουράζονται να διατηρούν τα ψέματα.Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ψυχή και την ευεξία σας είναι να αποδεχτείτε τα λάθη σας αντί να προσπαθείτε να βρείτε έναν εύκολο τρόπο διαφυγής.

Φόβος για το μέλλον

Κανείς δεν ξέρει τι θα του συμβεί. Μπορούμε μόνο να κάνουμε τυχερές υποθέσεις, αλλά κανείς από μας δεν γνωρίζει σίγουρα. Δεν ξέρω αν θα ζω αύριο ή αν τα όνειρά μου θα βγουν ποτέ αληθινά. Αλλά αν σταματήσω να δουλεύω γι αυτά τώρα, τότε σφραγίζω και τις παραμικρές πιθανότητες. Έτσι, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έχετε.

Δεν μπορείτε να αφήσετε το παρελθόν

Αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το αποκαλούμε «κοιτάμε πίσω». Επειδή είναι πίσω σας. Αν κολλήσετε στο παρελθόν, θα σας δημιουργήσει ένα μεγάλο βάρος στον εαυτό σας. Το να προχωρήσετε μπροστά είναι εξαιρετικά απαραίτητο για μια υγιή ζωή, οπότε προχωρήστε.

Αυτό-υποβιβασμός

Είναι το πιο εύκολο πράγμα για να ρίξετε τον εαυτό σας. Περνάτε όλη τη ζωή σας με το δικό σας μυαλό. Έχει τη σπουδαιότερη πρόσβαση στον εαυτό σας. Έτσι, αν αφήσετε το μυαλό σας να σας γεμίσει με κακά λόγια, τότε θέτετε όλη σας τη ζωή σε κίνδυνο. Δοκιμάστε να δείτε το καλό στον εαυτό σας. Αξίζετε.Επιτρέπετε στους άλλους να σας προσβάλλουν

Συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας σωστά, ακόμα και όταν οι άλλοι δεν το κάνουν. Δεν μπορείτε ποτέ να προβλέψετε την πραγματικότητα πίσω από ένα ανθρώπινο ον, γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί. Πολεμήστε για τον εαυτό σας. Αν κάποιος σας κακομεταχειρίζεται, μην τον αφήσετε να συνεχίσει στο όνομα της αγάπης. Η κακοποίηση δεν προέρχεται πάντα από έναν κακό άνθρωπο με μαύρη μπέρτα.

Δεν συγκεντρώνεστε σε αυτά που θέλετε

Το να χάσετε τον στόχο σας θα σας κάνει να παραστρατήσετε. Μερικές φορές, απορροφούμαστε τόσο πολύ στον σαματά της μικρής μας ζωής, που ξεχνάμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Μη χάσετε την επαφή με τον σκοπό για τον οποίο βρίσκεστε εδώ, στη Γη. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και δημιουργήστε την μαγεία σας.

Λέτε ψέματα στον εαυτό σας

Είναι η χειρότερη τακτική που μπορείτε να εφαρμόσετε. Το να λέτε ψέματα στον εαυτό σας είναι αδύνατο και καταστροφικό. Η άρνηση να αναλάβετε ευθύνη για το πώς σκέφτεστε, αισθάνεστε ή συμπεριφέρεστε είναι τουλάχιστον ανώριμο. Αυτή η δειλή συμπεριφορά της απόδρασης δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Μην προσποιείστε.

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε

Πρέπει να μάθετε να λέτε «όχι» αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ότι δεν αρνείστε τίποτα, θα επωφεληθούν από την γενναιοδωρία σας. Δεν γεννηθήκατε για να σας πατούν οι άλλοι. Κάντε γνωστό ότι πρέπει να σας σέβονται και να σας αγαπούν.

Προσκόλληση στην τοξικότητα

Σταματήστε τις συνήθειες που σας καταστρέφουν. Ναι, μιλάω γι αυτά τα πράγματα που σκεφτήκατε μόλις διαβάσατε την πρόταση. Ξέρετε τη ζημιά που προκαλείτε στον εαυτό σας, οπότε τερματίστε τα. Αν δεν ξεκινήσετε τώρα, πιθανότατα δεν θα το κάνετε ποτέ.

Δεν έχετε ποιοτικούς φίλους

Δεν είναι σημαντικοί όλοι οι φίλοι. Δεν αξίζει να τους κρατάτε όλους. Η φιλική σας στάση προς κάποιον δεν σας εγγυάται κάτι για την υπόλοιπη ζωή σας. Όταν βλέπετε ότι ο «φίλος» σας έχει αρνητική επίδραση πάνω σας, μην τον κρατάτε μόνο λόγω υποσχέσεων. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτα.

Δεν δίνετε στον εαυτό σας αρκετή αγάπη

Εσείς είστε η προτεραιότητα σας. Βάλτε τον εαυτό σας πριν από οποιονδήποτε άλλον στη ζωή. Κανείς δεν θα σας περιποιηθεί ή θα σας αγαπήσει με τον τρόπο που μπορείτε εσείς. Εσείς είστε η καλύτερη σας υποστήριξη, οπότε μάθετε να ενισχύετε τον δεσμό με την ψυχή σας. Έτσι θα είστε ασφαλείς.

Το διάβασα στο www.forwoman.gr

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: 12 σημάδια ότι η ψυχή σας αποστραγγίζεται και πεθαίνει
12 σημάδια ότι η ψυχή σας αποστραγγίζεται και πεθαίνει
12 σημάδια ότι η ψυχή σας αποστραγγίζεται και πεθαίνει
https://consciousreminder.com/wp-content/uploads/2018/03/dying_soul__by_pustelnicaegipska-d5gnv4m-e1522114571248.jpg
https://i.ytimg.com/vi/HQPqYSgqhjM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/12_19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/12_19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content