Μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα Jedi-Η ικανότητα να σκοτώνεις μόνο με σκέψη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα Jedi-Η ικανότητα να σκοτώνεις μόνο με σκέψη

👉Το υπόστεγο με κατσίκες στο Fort Bragg, στην Βόρεια Καρολίνα, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε... στον κόσμο. Τριάντα κατσίκες μασούσαν σανό και κοίταξαν τους άδειους τοίχους στο στάβλο. Κάθε λίγα λεπτά, μια από τις κατσίκες σταματούσε να μασάει, άρχισε να αναπνέει και στη συνέχεια συνέχισε να τρώει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Σε ένα δωμάτιο δίπλα από στο υπόστεγο, ένας νεαρός λοχίας με στρατιωτική στολή κοίταξε τις κατσίκες μέσα από ένα γυάλινο παράθυρο καθρέφτη. Δύο στρατιώτες και ένας στρατηγός παρακολουθούσαν με αγωνία τον λοχία. Ο στρατηγός κουνούσε το κεφάλι του κάθε τόσο ότι δεν θα συμβεί τίποτα. Ο λοχίας ήπιε άλλη μια γουλιά καφέ και μετά συνέβη κάτι εξαιρετικό. Η κατσίκα με τον αριθμό 17 έπεσε κάτω με αιμορραγία και ψόφησε.

«Θεέ μου Δουλεύει.», είπε ο στρατηγός.

Ο λοχίας μόλις σκότωσε την κατσίκα χρησιμοποιώντας την ψυχική δύναμη του μυαλού του. Τελικά, μετά από χρόνια έρευνας, το Project Jedi του στρατού των ΗΠΑ φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα της επιτυχίας.


Το πρόγραμμα Jedi ήταν ένα απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός είδους «σούπερ στρατιώτη». Εάν όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, οι Jedi στρατιώτες θα έφερναν επανάσταση στον πόλεμο. Θα χρησιμοποιούσαν απομακρυσμένη ψυχική όραση για να κατασκοπεύσουν τον εχθρό, να απενεργοποιήσουν τις πυρηνικές βόμβες με την τηλεκίνηση και να σκοτώσουν μόνο με τη δύναμη της σκέψης. Αλλά όχι μόνο αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν αόρατοι κατά βούληση και να περνούν μέσα από τείχη.

Ίσως πιστεύετε ότι το Project Jedi σχεδιάστηκε από συγγραφείς του Χόλιγουντ και ειναι μονο σενάριο ταινίας. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ταινία με αυτό θέμα : The Men Who Stare At Goats, με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Ewan McGregor. Αλλά αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι ο στρατός των ΗΠΑ πράγματι προσπάθησε να δημιουργήσει ένα είδος «σούπερ στρατιώτη» ικανό να σκοτώσει μόνο με τη σκέψη.

"Πρέπει να καταλάβετε", λέει ο λοχίας Glenn Wheaton, στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων που έχει συμμετοχή στο Project Jedi. «Αυτές οι ιδέες δεν θεωρήθηκαν τρελές. Θεωρήθηκαν ως τα επόμενα στρατιωτικά σύνορα. Πρέπει να μάθουμε αν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν παραφυσικές δυνάμεις για στρατιωτικούς σκοπούς. Χρειαζόμασταν επίσης να μάθουμε πώς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας εάν χρησιμοποιήθουν εναντίον μας ».

Ο στρατός αρχικά επικεντρώθηκε στην "απομακρυσμένη προβολή", τον επιστημονικό όρο της διόρασης και της PES, να βλέπουν μακρινές τοποθεσίες με την δύναμη του μυαλού τους που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά χρήσιμο στο πεδίο της μάχης. Και έτσι δημιούργησαν το Stargate Project για να ερευνήσουν τέτοια φαινόμενα.

Οι διευθυντές του Stargate ξεκίνησαν χρηματοδοτώντας επιστήμονες στο Stanford Research Institute στην Καλιφόρνια, μια από τις πιο διάσημες επιστημονικές ακαδημίες της Αμερικής. Πολύ σύντομα, το Στάνφορντ άρχισε να δέχεται περισσότερους από δώδεκα ψυχικούς κατασκόπους.

Χρησιμοποίησαν μια φαινομενικά απλή μέθοδο, βασισμένη σε αυτό που είναι γνωστό ως η τεχνική Ganzfeld. Οι ψυχικοί κατάσκοποι προκάλεσαν μια μεταβαλλόμενη κατάσταση συνείδησης καθισμένοι σε ένα δωμάτιο με ακουστικά για την αναπαραγωγή κάποιου συγκεκριμένου ήχου. Μπάλες πινγκ πονγκ κομμένες στα μισά τοποθετήθηκαν στα μάτια τους. Όλο το δωμάτιο είχε απαλό κόκκινο φως.

Οι συντεταγμένες του χάρτη «στόχος» γράφονται σε ένα κομμάτι χαρτί σε ένα φάκελο και παραδίδονται στον παρατηρητή. Θα του επιτρεπόταν να αγγίξει το φάκελο, αλλά οχι να το ανοίξει. Εναλλακτικά φωτογραφίες του στόχου έμπαιναν στο φάκελο.

Οι απομακρυσμένοι παρατηρητές έμπαιναν σε μια ελαφριά διαλογιστική έκσταση και τα «μάτια του μυαλού» θα πηγαίναν στη θέση-στόχο. Εικόνες, συναισθήματα και εντυπώσεις εμφανιζόταν στο μυαλό τους από τον στόχο, ο οποίος θα μπορούσε να βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά.

Για τους άσχετους, αυτή η προσέγγιση μπορεί να φαίνεται να παράγει απλώς ασαφή αποτελέσματα και άπλες εικασίες. Αλλά οι επιστήμονες που ερευνούσαν την απομακρυσμένη προβολή διαπίστωσαν ότι είναι εκπληκτικά ακριβείς. Ο Joe McMoneagle ήταν βετεράνος του Βιετνάμ και του "Remote Viewer Number 1". Η κύρια αποστολή του ήταν να χρησιμοποιεί απομακρυσμένη προβολή για να κοιτάξει μέσα σε ρωσικές στρατιωτικές βάσεις και να συλλέξει πληροφορίες.

Πέρασε περισσότερα από 20 χρόνια ως κατάσκοπος με αυτή την μέθοδο στο Fort Meade στο Maryland, την έδρα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας. Και τιμήθηκε με το Legion of Merit, το μεγαλύτερο μη στρατιωτικό μετάλλιο της Αμερικής. Ο στρατηγός Albert Stubblebine συμμετείχε σε πολυάριθμα μυστικά ψυχικά Project (όλα με παράξενα ονόματα) που ο αμερικανικός στρατός χρηματοδοτούσε κρυφά για δεκαετίες. Πολύ λίγοι στρατιωτικοί είχαν ακούσει για τα Project Stargate, MK Ultra και Project Jedi.

Ο στρατός δεν ήταν ικανοποιημένος με τη χρήση τέτοιων μεθόδων μονο για τη συλλογή πληροφοριών. Ήθελαν να προχωρήσουν και να τα χρησιμοποιήσουν και για επιθετικούς σκοπούς, όταν οι Αμερικανοί έμαθαν για ένα τεράστιο ρωσικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ψυχικών και «ψυχοτρονικών» όπλων. και που συμμετείχαν περισσότερα από 40 ρωσικά ινστιτούτα.

Τα ψυχοτρονικά όπλα χρησιμοποιούν ήχους, ακτινοβολία η ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να βλάψουν το μυαλό. Οι Αμερικανοί φοβόντουσαν ότι οι Ρώσοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοια μέσα. Τα πράγματα σύντομα έγιναν πολύ πιο χειρότερα. Ο στρατός των ΗΠΑ άρχισε να μελετά τη δύναμη της ανθρώπινης σκέψης να προκαλεί ζημιά στα ζωντανά πλάσματα. Στην "τεχνική της γλώσσας" γνωστή ως DMILS (Direct Mental Interaction with Living Systems). Είναι η βάση της πνευματικής θεραπείας - και η άλλη πλευρά της: η κατάρα των τσιγγάνων.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, οι Αμερικανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η εστίαση σε πικρές, εκδικητικές αρνητικές σκέψεις για τη μούχλα - το επιστημονικό ισοδύναμο της κατάρας των τσιγγάνων - ανέστειλε την ανάπτυξή της. Άλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν σύντομα ότι οι αρνητικές σκέψεις μπορούν επίσης να επιβραδύνουν την ανάπτυξη του ιού E. coli, ο οποίος προκαλεί τροφική δηλητηρίαση.

Ήταν φυσικό, λοιπόν, ο στρατός να στραφεί σε τέτοια πειράματα για τέλειους δολοφόνους.

Ο λοχίας Glenn Wheaton, στρατιώτης ειδικών δυνάμεων και μέλος του προγράμματος Jedi, είπε ότι έγιναν απόπειρες θανάτωσης πολλών διαφορετικών ζώων μονο με την σκέψη. Αρχικά δοκίμασαν σκύλους, αλλά οι ψυχικοί στρατιώτες δεν κατάφεραν να τους σκοτώσουν επειδή συμπαθούσαν τα σκυλιά .

Τελικά δοκίμασαν με κατσίκες. Ισχυρίστηκαν ότι κανείς δεν μπορούσε να συμπαθεί ένα πλάσμα τόσο άσχημο όσο μια κατσίκα."Ένας από τους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, μπορούσε να σταματήσει την καρδιά μιας κατσικάς μόνο αν το σκεφτεί", δήλωσε ο λοχίας Wheaton. «Τον είδα να το κάνει. Το αίμα άρχισε να τρέχει από τη μύτη και αφρός άρχισε βγαίνει από το στόμα της κατσικάς. Το πλάσμα έπεσε κάτω και πέθανε.Ήταν τρομακτικό να το παρακολουθεις. »«Σύντομα συνειδητοποίησε ότι όλα έχουν ένα κόστος. Ο ψυχικός υπέστη ο ίδιος σοβαρό καρδιακό επεισόδιο . Ίσως ήταν κάρμα. «Τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του αμερικανικού στρατού στην ψυχική κατασκοπεία και τους Jedi Warriors σταδιακά διέρρευσαν. Τα ψυχικά προγράμματα ήταν πάντα αμφιλεγόμενα μεταξύ του στρατού.

Πολλοί αντιτάχθηκαν σε αυτα τα πειράματα για θρησκευτικούς λόγους, θεωρήθηκαν σατανιστικά πειράματα , άλλοι θεωρούσαν παράλογες τέτοιες μεθόδους για έναν σύγχρονο στρατό. Δεν ήταν έκπληξη, λοιπόν, ότι ο στρατηγός Albert Stubblebine αποσύρθηκε. Το Stargate Project στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην CIA. Το 1995, το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε τελικά ότι είχαν διερευνήσει πράγματι παραφυσικά φαινόμενα «προς το εθνικό συμφέρον». Υποστήριξαν ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούσαν τέτοια μέσα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε επίσης να ερευνήσουν τέτοια φαινόμενα.

Ένας ερευνητής, ο Ray Hyman, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο στρατός είχε αποδείξει επιστημονικά ότι οι ψυχικές δυνάμεις έμοιαζαν με πραγματικά φαινόμενα - αλλά δεν μπορούσαν να τα πιστέψουν. Η καθηγήτρια Τζέσικα Ουτσς, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ψυχικά φαινόμενα είναι πραγματικά αληθινά. Ο αμερικανικός στρατός έκανα πειράματα στο παραφυσικό.Το διάβασα στο www.aetos-apokalypsis.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,610,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,234,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,237,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2497,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα Jedi-Η ικανότητα να σκοτώνεις μόνο με σκέψη
Μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα Jedi-Η ικανότητα να σκοτώνεις μόνο με σκέψη
Μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα Jedi-Η ικανότητα να σκοτώνεις μόνο με σκέψη
https://2.bp.blogspot.com/-PrG6eAzyKGg/UHCqx_zZ_8I/AAAAAAAA9KI/Y_LCiB9B6R4/w400-h223/topeiraxtiri.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-PrG6eAzyKGg/UHCqx_zZ_8I/AAAAAAAA9KI/Y_LCiB9B6R4/s72-w400-c-h223/topeiraxtiri.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/jedi.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/jedi.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content