Η πρώτη εικόνα που βλέπετε καθορίζει τα κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητας σας που σας κρατάνε πίσω στη ζωή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρώτη εικόνα που βλέπετε καθορίζει τα κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητας σας που σας κρατάνε πίσω στη ζωή

👉Το να γνωρίσετε τον εαυτό σας είναι μια εξελισσόμενη διαδικασία που ίσως διαρκέσει μια... ολόκληρη ζωή επιμελούς εργασίας.Υπάρχουν άπειρα πράγματα που σας διαμορφώνουν στο άτομο που είστε.
Ωστόσο, υπάρχουν κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητας σας που σας καθυστερούν στην ζωή και αν τις διορθώσετε μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το άτομο που είστε. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να σας επισημανθούν.Με το να γνωρίζετε αυτά τα πράγματα, βελτιώνεστε και γίνεστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.
Η πρώτη εικόνα που βλέπετε καθορίζει τα κρυμμένα μειονεκτήματα προσωπικότητας σας:

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε;
Η απάντηση παρέχει στοιχεία για τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητας σας που χρειάζεται να γνωρίζετε.

1) ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Το δέντρο βρίσκεται στο κέντρο της εικόνας αν και είναι αρκετά ψηλό.Αν αυτό ήταν το πρώτο που σας τράβηξε την προσοχή σημαίνει πως αισθητά αναζητάτε το νόημα της ζωής.Είστε λογικοί και ακολουθείτε τον εγκέφαλο περισσότερο από την καρδιά σας, το οποίο μπορεί να είναι εύχρηστο για την επαγγελματική καριέρα σας.

Η λογική σας προσέγγιση στα πράγματα επίσης σας βοηθά στο να παίρνετε αποφάσεις. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί επειδή η υπερβολική εστίαση στην λογική μεριά της ζωής μπορεί να επισκιάσει τα συναισθήματα σας.

Επίσης, αυτή η προσέγγιση περιορίζει τις προσδοκίες σας, που σημαίνει ότι σας κάνει να προσπαθείτε μόνο για πράγματα που είναι απτά και όχι γι αυτά που θέλετε πραγματικά. Ο λογικός δρόμος για να αποκτήσετε το νόημα της ζωής μόνο θα σας απομακρύνει από την αλήθεια που αναζητάτε.

Αποφεύγετε τα ρίσκα όσο είναι δυνατόν το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμα ένας παράγοντας που σας κρατάει πίσω.Αλλά μόλις επιτρέψετε στον αυθορμητισμό να εγκατασταθεί μέσα σας, θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Οπότε καλύτερα να είστε ανοιχτοί σε νέες πιθανότητες.

Έχετε απίστευτες ηγετικές ικανότητες που εμπνέουν τους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα. Ακόμα και αν δεν υπάρχει κανείς να σας καθοδηγήσει, μπορείτε να οδηγηθείτε μόνοι σας στο μεγαλείο.Χρειάζεται μόνο να φύγετε από την ζώνη ασφαλείας σας. Μην φοβάστε τις αποτυχίες επειδή είναι μέρος της ζωής. Αυτό που έχει σημασία είναι να σηκώνεστε κάθε φορά που πέφτετε.

2) ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ
Ο γορίλας βρίσκεται στα αριστερά και αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια.Αν είδατε πρώτα τον γορίλα σημαίνει πως ίσως αντιμετωπίζετε κάποια ζητήματα σχετικά με την αυτοεκτίμηση σας. Μπορεί να υποτιμάτε τον εαυτό σας πολύ συχνά, ή να πιέζεστε πολύ.

Είστε σκληροί με τον εαυτό σας όταν αποτυγχάνετε να ακολουθήσετε την πορεία προς την πρόοδο που έχετε ορίσει.Πάντα είστε απασχολημένοι και δεν αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας.

Έχετε την ικανότητα να αποκτάτε γνώσεις το οποίο σας βοηθά στην πρόοδο σας. Το να έχετε ένα μυαλό που εξερευνά τα μέρη που οι άλλοι δεν μπορούν σας δίνει μια αίσθηση κατανόησης που δεν έχουν οι άλλοι.Αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα και να ενισχύει την αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο θα μπορούσε να αποτύχει στο να εξυπηρετήσει το στόχο του αν το χρησιμοποιείτε μόνο για επίδειξη.

Μπορεί ποτέ να μην είστε λάθος, αλλά μπορεί και οι άλλοι να είναι σωστοί.Οι ανασφάλειες σας μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πηγή αυτοεκτίμησης σας αν τις χρησιμοποιήσετε για να αναθρέψετε τον εαυτό σας αντί να τρέφετε τον εγωισμό σας.

3) ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
Το λιοντάρι βρίσκεται στα δεξιά και συμβολίζει την θηλυκή ενέργεια, μια άγρια ψυχή που δεν είναι πρόθυμη να εξημερωθεί.Αν είδατε αυτό πρώτα σημαίνει πως είστε παρορμητικοί και συχνά ακολουθείτε το ένστικτο σας.

Ο τρόπος διασκέδασης και ο ενθουσιασμός σας ίσως πληγώνει τους άλλους ακόμα και αν δεν το θέλετε. Δεν μπορείτε να περιοριστείτε και συχνά τα «νύχια» σας χτυπούν εκεί που υποτίθεται ότι δεν έπρεπε.Βαθιά μέσα σας, είστε καλός άνθρωπος που χρειάζεται περισσότερη προσοχή, παρά τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας. Η επιθυμία σας να πετύχετε είναι τόσο μεγάλη που δεν αφήνετε ποτέ μια δουλειά ατέλειωτη ακόμα και αν δεν σας ωφελεί πλέον.

Το ότι έχετε μια άγρια φύση μπορεί να είναι και ευλογία και εμπόδιο, επειδή δεν σας αρέσει να ακολουθείτε το πλήθος. Αντιθέτως, ακολουθείτε την σκέψη και το ένστικτο σας, ανεξάρτητα από το αν είναι σωστό ή όχι.

Γνωρίζετε πως οι άλλοι θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι αλλά είστε χαρούμενοι με τα λάθη σας εφόσον τα κάνετε με τον δικό σας τρόπο.Το να αποδεχτείτε την βοήθεια των άλλων θα μπορούσε να είναι καλή επιλογή επειδή κάποιες φορές μπορούν να σας ενδυναμώσουν αντί να σας αποδυναμώσουν.

4) ΤΑ ΨΑΡΙΑ
Τα ψάρια κρύβονται στην πεδιάδα και συμβολίζουν την αντίθετη δυαδικότητα της ζωής.Αν είδατε πρώτα τα ψάρια σημαίνει πως η αληθινή σας προσωπικότητα κρύβεται από τους ανθρώπους της ζωής σας.Δείχνετε μια εντελώς διαφορετική ακόμα και αντίθετη προσωπικότητα στους άλλους από το άτομο που είστε πραγματικά.

Σας είναι δύσκολο να αποκαλύψετε τον εαυτό σας σε όλο του το βάθος και πιστεύετε ότι οι άλλοι δε θα σας καταλάβουν. Το ότι ανακατεύετε τη ζωή σας αρκετά δε σημαίνει πως δεν την ζείτε πλήρως. Αγαπάτε την ζωή, την φύση και τους ανθρώπους παρά την πολυπλοκότητα τους.Συμπεριφέρεστε σε όλους με αγάπη και κατανόηση επειδή ξέρετε καλά πως θα πάρετε ότι δώσετε.

Αλλά το βρίσκετε δύσκολο να έρθετε σε επαφή με τους άλλους σε ένα επίπεδο που θα ξέρουν την αληθινή και γυμνή εκδοχή του εαυτού σας.Έχετε τον δικό σας κόσμο, σαν ένα ψάρι στη θάλασσα και νομίζετε πως οι άλλοι δε θα επιβιώσουν εκεί.Αλλά εκεί κάνετε λάθος.

Προσπαθήστε να αποκαλύψετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο στους κοντινούς φίλους και στην οικογένεια σας και θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είστε τόσο διαφορετικοί.Το να αποκαλύψετε την αλήθεια στους άλλους δεν θα τους κάνει να σας δουν ως κάτι λιγότερο από αυτό που είστε, αντιθέτως για πρώτη φορά θα δουν περισσότερα από ποτέ.

Το διάβασα στο www.mymind.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1787,ΑΠΟΨΕΙΣ,12,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,86,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,634,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,76,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,698,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1781,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,102,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,423,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,99,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,162,Κόσμος,9307,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,3,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,147,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1490,Πολιτική,6766,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5794,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1034,Τοπικά,11667,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2432,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,62,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,530,Eco-News,2698,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Η πρώτη εικόνα που βλέπετε καθορίζει τα κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητας σας που σας κρατάνε πίσω στη ζωή
Η πρώτη εικόνα που βλέπετε καθορίζει τα κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητας σας που σας κρατάνε πίσω στη ζωή
Η πρώτη εικόνα που βλέπετε καθορίζει τα κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητας σας που σας κρατάνε πίσω στη ζωή
https://www.kut.org/sites/kut/files/201510/gestalt-therapie_0.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_942.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_942.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content