Τουρκική προκλητικότητα με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο - Παρέμβαση Μέρκελ

Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο

👉Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί και από αέρος αφού την Τρίτη τουρκικά αεροσκάφη... προχώρησαν σε 45 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδος.

Οι 35 ήταν από αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, οι 8 από ελικόπτερα και οι 2 από μαχητικά.

Συνεχίζει να προκαλεί ο ελεγχόμενος από το τουρκικό καθεστώς “στρατός” Τούρκων προπαγανδιστών αναφέροντας σε κοινωνικά δίκτυα τη δήθεν ετοιμότητα δράσης του συνόλου του στόλου των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 στο Αιγαίο, απέναντι φυσικά στην καλύτερη αεροπορία του ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ, την οποία την τρέμουν οι νεο-οθωμανοί.

“Σχεδόν ολόκληρος ο στόλος των αεροσκαφών F-16 της Τουρκίας (περίπου 240) είναι έτοιμος για Scrable.

Εν τω μεταξύ, τα τουρκικά F-16 συνεχίζουν να χαιρετούν τα πολεμικά μας πλοία στη Μεσόγειο που συνοδεύουν το R / V MTA Oruc Reis. Η Τουρκία κάνει επιχειρήσεις σαν να βρίσκεται σε πόλεμο”, αναφέρει τουρκική ιστοσελίδα.
Πασιφανής είναι ο στόχος πρόκλησης ψυχολογικών επιπτώσεων στην ελληνική πλευρά, η οποία όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια τερτίπια και αυτό προκαλεί ακόμα πιο μεγάλο πανικό στην Άγκυρα.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν αντιδρούν όπως οι συριακές, ιρακινές ή λιβυκές αντίστοιχες δυνάμεις αφού διαθέτουν όπλα στρατηγικής φύσεως και αυτό το γνωρίζει καλά η Τουρκία.

Η Ελλάδα από την πλευρά της, έχει κινητοποιήσει σχεδόν ολόκληρο τον πολεμικό της στόλο ως απάντηση στους τουρκικούς ελιγμούς στην Α. Μεσόγειο.

Τα ελληνικά πλοία, τα οποία συνοδεύονται επίσης από υποβρύχια, αεροσκάφη και ελικόπτερα, έχουν σχηματίσει μια γραμμή που εμποδίζει οποιαδήποτε περαιτέρω πρόοδο στο τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, το οποίο έφτασε στα ύδατα μεταξύ Κρήτης και Κύπρου.

Ο ελληνικός Τύπος επικαλούμενος στρατιωτικές πηγές, αναφέρει ότι η Τουρκία έχει κινητοποιήσει περισσότερα από 17 πολεμικά πλοία στα ύδατα μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.

Αυτά τα τουρκικά πολεμικά πλοία "παραφυλάνε" στην περιοχή, έτοιμα για δράση, εκτός από τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis.

Η Γερμανία αναμένεται να ξεκινήσει τις προσπάθειες διαμεσολάβησης για αποκλιμακωθεί η κρίση, αναφέρει ο τουρκικός τύπος μεταξύ άλλων.

Το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές αυξάνουν τη στρατιωτική τους παρουσία στη θάλασσα και στον αέρα συνεπάγεται μεγαλύτερο κίνδυνο και ένταση στην περιοχή η οποία θα φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

Οι τουρκικές προκλητικές απαιτήσεις στην υφαλοκρηπίδα, τα χωρικά ύδατα, στην αποστρατικοποίηση των νησιών και στον εναέριο χώρο στο Αιγαίο Πέλαγος, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, έχουν φτάσει στην πιο κρίσιμη καμπή των σχέσεων Άγκυρας-Αθήνας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) υποστηρίζει την ελληνική πλευρά, θεωρώντας τις ενέργειες της Τουρκίας ως «παράνομες» και απαιτώντας να σταματήσουν αμέσως οι τουρκικές κινήσεις.

Παρά την ένταση στον πολιτικό τομέα, τα κανάλια διαλόγου μεταξύ της Άγκυρας και της ελληνικής κυβέρνησης της Αθήνας παραμένουν ανοιχτά από το δεύτερο εξάμηνο του 2019 τονίζει το τουρκικό δημοσίευμα.

Ο Ερντογάν έχει πέσει στην παγίδα να θεωρεί δεδομένη τη μη ελληνική αντίδραση στα “βρώμικα παιχνίδια του” και απαιτεί εξωφρενικά προκλητικά πράγματα διότι εκτιμά ότι τα πιο πολλά από αυτά θα γίνουν αποδεκτά από την Αθήνα.

Τίποτα όμως δεν θα γίνει ανεκτό από τον ελληνικό λαό πρωτίστως, που θέλει την ησυχία του μετά τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της πανδημίας.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι και ένας άλλος ηγέτης παλαιότερα έπραξε τα ίδια και χειρότερα τέτοιες ημέρες το μακρινό 1940 στην Τήνο, προσβάλλοντας την εορτή της Κοιμήσεως της Μεγαλόχαρης, και κατέληξε στο τέλος κρεμασμένος σε τσιγκέλι σε χασάπικο του Μιλάνου να τον περιεργάζεται ο ιταλικός λαός.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Τουρκική προκλητικότητα με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο - Παρέμβαση Μέρκελ
Τουρκική προκλητικότητα με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο - Παρέμβαση Μέρκελ
Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα με νέες παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο
https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/12/aigaio-nisia-500.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_576.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_576.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content