Μπορεί μια μαύρη τρύπα σαν διαστρικός σκοπευτής, να καταστρέψει τη γη από χιλιάδες έτη φωτός μακρυά;

Μπορεί μια μαύρη τρύπα σαν διαστρικός σκοπευτής, να καταστρέψει τη γη από χιλιάδες έτη φωτός μακρυά;

👉Το Σύμπαν είναι πανέμορφο και προκαλεί δέος. Μέχρι την στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι... τα περισσότερα πράγματα σε αυτό θα μπορούσαν να εξαφανίσουν με μεγάλη ευκολία κάθε ζωή στη Γη.

Ένα αστεροειδής, ο θάνατος του Ήλιου μας, και, ναι, ακόμη και μια μαύρη τρύπα χιλιάδες έτη φωτός μακριά από εμάς θα μπορούσε εύκολα να βάλει ένα τέλος στη ζωή όπως την ξέρουμε στον πλανήτη μας.

Στο τελευταίο βίντεο του χρήστη του you tube Kurzgesagt με τίτλο «θάνατος από το διάστημα» εξηγεί, πως οι μαύρες τρύπες μπορούν να εκτινάξουν εξαιρετικά ισχυρούς παλμούς ακτίνων γάμμα τα οποία εμείς απλά πρέπει να ελπίζουμε εμείς να μην βρεθούμε στη γραμμή του «πυρός» του, όταν αυτό συμβεί.

Οι ακτίνες γάμμα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μεταφέρουν ενέργεια, όπως ακριβώς και το ορατό φως. Αλλά σε αντίθεση με το φως, είναι πολύ πιο ισχυρές. Ένα ενιαίο φωτόνιο ακτίνων γάμμα είναι πιο δυνατό από 1 εκατομμύρια φωτόνια σε συνδυασμό, και είναι ικανό να διαταράξει το DNA μας.

Ευτυχώς, στη Γη, είμαστε προστατευμένοι από τις περισσότερες ακτίνες γάμμα στο διάστημα χάρις στο όζον. Αλλά αυτό είναι μόνο για τις συνήθεις ακτίνες γάμμα …οι εκρήξεις ακτίνων-γ, είναι κάτι πολύ πιο ισχυρό.

Φανταστείτε την ενέργεια από χιλιάδες γαλαξίες, το καθένα με δισεκατομμύρια αστέρια – και, στη συνέχεια, συγκεντρώνοντας την σε ένα σημείο λέιζερ. Έτσι μοιάζει μια έκρηξη ακτίνων-γ.

Υπάρχουν δύο τύποι εκρήξεις ακτίνων-γ. Οι «μεγάλες» που διαρκούν περίπου ένα λεπτό και πιστεύεται ότι προέρχονται από την κατάρρευση ενός υπερκαινοφανούς σε μια μαύρη τρύπα, και οι σύντομες, αυτές δηλαδή που διαρκούν μόνο ένα δευτερόλεπτο, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι αυτό γίνεται όταν δύο δυαδικά αστέρια συγχωνεύονται μαζί για να σχηματίσουν μια μαύρη τρύπα.

Και τα δύο αυτά σενάρια καταλήγουν με τον ίδιο τρόπο, όμως, με μια μαύρη τρύπα που είναι περιτριγυρισμένη από ένα μαγνητισμένο δίσκο αερίου, αυτό που έχει απομείνει από το μητρικό του άστρο (ή αστέρια).

Και, όπως το βίντεο παραπάνω εξηγεί, η περιστροφή της μαύρης τρύπας εκτοξεύει πίδακες σωματιδίων σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός.

Το αέριο μέσα στη μαύρη τρύπα δημιουργεί δύο πίδακες ακτίνων γάμμα που ξεσπούν έξω από τη μαύρη τρύπα σαν ένα όπλο λέιζερ.

Αυτές οι εκρήξεις ακτίνων-γ που συμβαίνουν συνεχώς σε όλο το Σύμπαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο ακτινών-γάμμα Fermi της NASA, να εντοπίζει ένα την ημέρα. Ευτυχώς δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο στην κοσμική γειτονιά μας.

Το πιο τρομακτικό απ “όλα, είναι πως τα σωματίδια από τις εκρήξεις ακτίνων γάμμα ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και θα μπορούσαν να κατευθύνονται προς εμάς χωρίς ποτέ να είχαμε καμία προειδοποίηση του τι μας χτύπησε.

Το διάβασα στο www.mymind.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,372,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1740,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,45,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,590,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,40,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,652,ΒΙΝΤΕΟ,150,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,61,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,94,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,66,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,94,Κόσμος,9172,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,64,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5736,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,51,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,992,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2339,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,38,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,485,Eco-News,2666,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Μπορεί μια μαύρη τρύπα σαν διαστρικός σκοπευτής, να καταστρέψει τη γη από χιλιάδες έτη φωτός μακρυά;
Μπορεί μια μαύρη τρύπα σαν διαστρικός σκοπευτής, να καταστρέψει τη γη από χιλιάδες έτη φωτός μακρυά;
Μπορεί μια μαύρη τρύπα σαν διαστρικός σκοπευτής, να καταστρέψει τη γη από χιλιάδες έτη φωτός μακρυά;
https://scx2.b-cdn.net/gfx/news/2019/ofalltheforc.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_874.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_874.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content