Επιλέξτε τον Ουρανό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τον συμβολισμό της προσωπικότητά σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επιλέξτε τον Ουρανό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τον συμβολισμό της προσωπικότητά σας

⍆Τα τεστ προσωπικότητας έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύπτουν ολόκληρο τον εσωτερικό μας... κόσμο με την απλή παρατήρηση μιας συγκεκριμένης εικόνας. Μπορεί να είναι σχέδια, στιγμιότυπα διπλής όψης, ακόμη και αφηρημένες φωτογραφίες.

Ανάλογα με αυτό που βλέπουμε με την πρώτη ματιά, μπορούμε να μάθουμε πολλά για την προσωπικότητά μας.

Σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα αυτής της εικόνας, υπάρχει τουλάχιστον μία λεπτομέρεια που διαφοροποιεί το ένα στιγμιότυπο από το άλλο: το φεγγάρι μπορεί να είναι πιο αριστερά ή δεξιά και η θάλασσα μπορεί να έχει ψηλά ή χαμηλά κύματα.

Τώρα εξαρτάται από εσάς να εντοπίσετε την εικόνα που σας ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια, θα μάθετε τον συμβολισμό της προσωπικότητά σας... θα αποκαλυφθεί!

Εικόνα #1


Αυτή η εικόνα επιλέγεται από το 20% των ερωτηθέντων και η σημασία της είναι πραγματικά ξεχωριστή. Το φεγγάρι είναι στα δεξιά και η θάλασσα είναι ήρεμη, το οποίο σηματοδοτεί πολύ ξεκάθαρα ποιοι είστε πραγματικά: οι επιθυμίες σας για δημιουργία είναι άπειρες.

Από την παιδική σας ηλικία, έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε υπερβολική φαντασία. Τα όνειρά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια είναι μεγαλεπήβολα – έτσι η επιθυμία σας να τα εκπληρώσετε κυριεύει το μυαλό σας κάθε μέρα. Δεν θα ησυχάσετε μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας, που θα σας προκαλέσουν κυριολεκτικά μεγάλη ευτυχία.

Ακόμα κι αν έχετε μεγάλη φαντασία, η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ προσεκτικοί με όλα όσα συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο. Ξέρετε πολύ καλά τί είναι σημαντικό για το μέλλον σας, επομένως ενεργείτε αναλόγως σε όλες τις φάσεις της ζωής σας.

Όταν πρόκειται για την αγάπη και τη φιλία, δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, έτσι έχετε τον ίδιο σύντροφο για πολλά χρόνια και οι φιλίες σας κρατάνε μια ζωή.

Εικόνα #2


3 στους 10 ανθρώπους επιλέγουν αυτή την εικόνα ως αυτή που τους επηρεάζει περισσότερο: το φεγγάρι στα δεξιά και τα ψηλά κύματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά σηματοδοτούνται από μια ισχυρή προσωπικότητα που επηρεάζεται υπερβολικά από τα συναισθήματα: συνήθως, όταν παίρνετε μια απόφαση, ζυγίζετε σε μεγάλο βαθμό τι λέει η καρδιά σας.

Ειλικρινείς, γενναιόδωροι και ευγενικοί, θα συναντήσετε στη ζωή σας ανθρώπους παρόμοιους με εσάς, πράγμα που θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Οι αλλαγές είναι ευπρόσδεκτες στη ζωή σας, αλλά τις αποδέχεστε μόνο όταν έχετε κάποιο όφελος.

Όταν σηκώνεστε κάθε πρωί, αυτή η σκέψη εισβάλλει στο μυαλό σας: «Αν θέλω να είμαι ευτυχισμένος κάθε μέρα, θα το προσποιηθώ μέχρι να τα καταφέρω. «Η ρουτίνα σας είναι η ίδια εδώ και χρόνια: με τους ίδιους φίλους, δείπνο στα ίδια εστιατόρια, ακόμη και με την τυπική επίσκεψη στους παππούδες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Αγαπάτε να κάνετε τους ανθρώπους να χαμογελούν, επειδή πιστεύετε ότι η ευτυχία είναι η κινητήρια δύναμη του κόσμου σας.

Εικόνα #3


Έχετε επιλέξει αυτήν την εικόνα; Λοιπόν, ανήκετε σε ένα επιλεγμένο 15% των ανθρώπων που αισθάνθηκαν υπέροχα όταν την είδαν. Τι σημαίνει αυτή η εικόνα με το φεγγάρι στα αριστερά και τα χαμηλά κύματα; Ότι πρέπει να έχετε πνευματική διέγερση.

Η νοημοσύνη σας πάντα ήταν πάνω από τον μέσο όρο. Δεν ξεφεύγει τίποτα από το κοφτερό μυαλό σας και η διαίσθησή σας, σας έχει ήδη γλυτώσει από πολλά προβλήματα.

Όσο για την κοινωνικότητα, έχετε πολλούς φίλους, αλλά όταν πρόκειται για εργασία, προτιμάτε να την διεκπεραιώνετε μόνοι σας (νομίζετε ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα αν κανείς δεν σας ενοχλεί).

Μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε ζήλια για την επιτυχία άλλων ανθρώπων, ακόμη και να θυμώνετε αν κάποιος κάνει κάτι καλύτερο από σας, αλλά όταν το σκεφτείτε καλύτερα, θα καταλάβετε ότι πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο. Έχετε μεγάλα ταλέντα όταν μιλάτε και επιχειρηματολογείτε – ως εκ τούτου μπορείτε να γοητεύσετε κάθε άτομο που συναντάτε …

Εικόνα #4


Βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος αυτού του άρθρου, αλλά πριν από αυτό, πρέπει να αναφερθούμε στο τελευταίο σχέδιο: το 35% όσων είδαν την εικόνα, το επέλεξαν! Δεν είναι ασήμαντο, αφού το νόημά του είναι θεαματικό.

Για εσάς, η ηρεμία και η υπομονή είναι δύο ζωτικής σημασίας πτυχές της καθημερινής σας ζωής: πάντα προσπαθείτε να δέχεστε τις καταστάσεις πολύ ψύχραιμα, ειδικά κάθε απόφαση που παίρνετε, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το πιο θετικό για εσάς. Η περιέργεια είναι μία από τις κύριες αρετές σας: πρέπει να γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, με όλες τις λεπτομέρειες.

Αγαπάτε να βγαίνετε έξω και να διασκεδάζετε με τους φίλους σας, αν και μια βραδιά με τον σύντροφό σας δεν είναι κάτι που δεν σας αρέσει. Τα ενεργειακά αποθέματά σας είναι αστείρευτα, γι ‘αυτό πάντα θέλετε να κάνετε κάτι: ένα ταξίδι στο βουνό, ακόμη και ακραίες δραστηριότητες όπως το bungee jumping ή το ράφτινγκ.

Μετά από τέτοιες συναρπαστικές μέρες πρέπει να ξεκουραστείτε, οπότε μην διστάσετε να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας.

Το διάβασα στο awakengr.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,442,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9316,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Επιλέξτε τον Ουρανό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τον συμβολισμό της προσωπικότητά σας
Επιλέξτε τον Ουρανό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τον συμβολισμό της προσωπικότητά σας
Επιλέξτε τον Ουρανό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τον συμβολισμό της προσωπικότητά σας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2018/04/epilexte-ton-oyrano-poy-sas-tairiazei-kai-anakalypste-tin-krymmeni-prosopikotita-sas.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_857.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_857.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content