Viral η φωτογραφία με μαύρο άνδρα να κουβαλά ακροδεξιό στους ώμους του

Viral η φωτογραφία με μαύρο άνδρα να κουβαλά ακροδεξιό στους ώμους του

⍆Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο – που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου – κατέγραψε φωτογράφος... του Reuters κατά τη διάρκεια έντονων επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών του κινήματος Black Lives Matter, της αστυνομίας και ακροδεξιών που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση το Σάββατο στο Λονδίνο.

Ένας μαύρος άνδρας κουβαλάει στους ώμους του έναν τραυματισμένο λευκό άνδρα, προστατεύοντάς τον από τους υπόλοιπους διαδηλωτές. Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία είναι ακόμα πιο δυνατή.

Ο λευκός άνδρας φέρεται να συμμετείχε στην αντισυγκέντρωση των ακροδεξιών. Παρ’ όλα αυτά, ο Πάτρικ Χάτσινσον, μαζί με φίλους του, δεν δίστασε ούτε μία στιγμή να σπεύσει να βοηθήσει τον λευκό άνδρα, τον οποίο άλλοι διαδηλωτές του κινήματος BLM είχαν χτυπήσει και είχαν ρίξει στο έδαφος.


«Εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα», φώναξε ο επιβλητικός Χάτσινσον, σύμφωνα με τον φωτογράφο του Reuters που κατέγραψε τη σκηνή, ορμώντας μέσα στο χάος των επεισοδίων για να σώσει τον φερόμενο ως «εχθρό» του. Μάλιστα, ο Χάτσινσον έφερε και χτυπήματα και γρατζουνιές στο πρόσωπό του από τα χτυπήματα που του είχαν καταφέρει οι ακροδεξιοί.

Όταν ο Χάτσινσον με τους φίλους του έφτασε στο σημείο, έφτιαξαν έναν κλοιό γύρω από τον άνδρα, τον σήκωσε στους ώμους του και τον οδήγησε με ασφάλεια σε σημείο που βρίσκονταν αστυνομικοί.
«Σώσαμε μια ζωή σήμερα»

Ο Πάτρικ Χάτσινσον, γυμναστής και personal trainer στο επάγγελμα, δήλωσε στο BBC ότι αυτός και οι φίλοι του απέτρεψαν έναν φόνο.

«Δεν σκεφτόμουν κάτι, έβλεπα απλά ότι ένας άνθρωπος ήταν πεσμένος στο πάτωμα. Τα πράγματα θα είχαν πολύ διαφορετική κατάληξη αν δεν είχαμε επέμβει. Δεν είχα άλλη σκέψη στο μυαλό μου από το να κουβαλήσω αυτόν τον άνθρωπο σε ασφαλές σημείο», είπε.

Στον λογαριασμό του στα social media έγραψε: «Σώσαμε μια ζωή σήμερα».
Σε συνέντευξή του στο Channel 4 ο Χάτσινσον συνέκρινε την παρέμβασή του με την αδράνεια των 3 αστυνομικών, την στιγμή που ο Τζορτζ Φλόιντ δολοφονούνταν παρακαλώντας για τη ζωή του. «Εάν οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που στέκονταν γύρω όταν δολοφονήθηκε ο Τζορτζ Φλόιντ, είχαν σκεφτεί να παρέμβουν και να σταματήσουν τον συνάδελφό τους να κάνει αυτό που έκανε, όπως κάναμε εμείς, ο Τζορτζ Φλόιντ θα ήταν ζωντανός σήμερα.»

«Ισότητα για όλους»
Μιλώντας στο CNN, o μαύρος άνδρας περιγράφει το περιστατικό, λέγοντας ότι «ο στόχος μου ήταν να αποφύγω μια καταστροφή, που ξαφνικά θα άλλαζε το μήνυμα από το “οι ζωές των μαύρων μετράνε” σε “νέοι σκοτώνουν διαδηλωτές”. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθούμε να αποφύγουμε.» Προσθέτει ότι αρχικά δεν είχε σκεφτεί ότι μπορεί ο τραυματισμένος άνδρας να ήταν μέλος της αντισυγκέντρωσης.

«Τον κουβαλούσα και οι φίλοι μου προστάτευαν εμένα και τον άνδρα στους ώμους μου. Δεχόταν ακόμα χτυπήματα, όλοι προσπαθούσαν να τον προστατεύσουν. Τον άφησα στους αστυνομικούς και ένας από αυτούς μου είπε “ευχαριστούμε, έκανες κάτι καλό εδώ”», περιγράφει.

«Θέλω ισότητα, ισότητα για όλους εμάς. Είμαι πατέρας, παππούς και θα ήθελα να δω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τα ανίψια μου, να έχουν έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που έχω ζήσει εγώ» τονίζει.

Ο Πιερ Νόα, ένας από την ομάδα που έσωσε τον λευκό άνδρα, τόνισε από την πλευρά του ότι «θα είχαν γίνει πολύ άσχημα τα πράγματα γιατί αν κάποιος έχασε τη ζωή του ξέρετε τι θα είχε συμβεί. Αμέσως: Οι μαύροι σκότωσαν κάποιον και σκότωσαν λευκό. Θα ήταν όλα χειρότερα». Και πρόσθεσε: «Έσωσα δύο ζωές: αυτού του άνδρα και των νεαρών αγοριών που θα έμπαιναν μετά φυλακή».

Ο Τζέιμι Φέισι, άλλο μέλος της ομάδας, λέει «Δεν προστάτευα αυτόν, προστάτευα τα παιδιά μας. Προστάτευα το μέλλον τους γιατί ξέρω ότι ο δικαστής δεν θα είχε δει τι συνέβη πριν. Προστάτευα το μέλλον τους».

Το διάβασα στο www.in.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1736,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,39,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,584,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,32,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,643,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,51,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,68,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,63,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,87,Κόσμος,9146,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,19,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,57,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5728,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,988,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2320,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,32,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,472,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Viral η φωτογραφία με μαύρο άνδρα να κουβαλά ακροδεξιό στους ώμους του
Viral η φωτογραφία με μαύρο άνδρα να κουβαλά ακροδεξιό στους ώμους του
Viral η φωτογραφία με μαύρο άνδρα να κουβαλά ακροδεξιό στους ώμους του
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/06/london-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/viral_15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/viral_15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content