Επτά τρόποι για να αυξήσουμε την ενσυνειδητότητα και να περιορίσουμε το άγχος.

Επτά τρόποι για να αυξήσουμε την ενσυνειδητότητα και να περιορίσουμε το άγχος.

⍆Το άγχος μπορεί να σας εξαντλήσει ψυχικά και να έχει πραγματικές επιπτώσεις... και για το σώμα σας. Μπορείτε όμως να μάθετε να το διαχειρίζεστε σωστά, ακολουθώντας ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την ενσυνειδητότητα. Την πολύτιμη δηλαδή ικανότητα να ζείτε την στιγμή, δίχως να αποσπάται η προσοχή σας από προβλήματα ή ανησυχίες για το μέλλον. Όλα όσα χρειάζεστε για να την εξασκήσετε, τα έχετε ήδη, αρκεί να βάλετε ένα πλάνο.

1. Ορίστε μια πρόθεση
Είναι σημαντικό πίσω από κάθε σας ενέργεια να αναγνωρίζεται την πρόθεσή σας. Καθορίζοντας την πρόθεσή σας πίσω και από τις πιο απλές ενέργειές σας, μπορείτε να εστιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία στην δραστηριότητά σας. Εάν μια συγκεκριμένη δραστηριότητα σας προκαλεί άγχος, τότε πρέπει να ανακαλύψετε την πρόθεσή σας. Έτσι θα εστιάσετε σε αυτήν, παρά στην ανησυχία.

2. Σχεδιάστε αφηρημένα

Αφιερώστε μερικά λεπτά για να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε αφηρημένα, μιας και αυτό όχι μόνο αυξάνει την δημιουργικότητά σας αλλά επιτρέπει στον εγκέφαλο να κάνει ένα διάλειμμα από την γρήγορη και πιεστική καθημερινότητα. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης, αρκεί να χαλαρώσετε και να αφήσετε το νου σας να περιπλανηθεί ελεύθερο.

3. Η κίνηση κάνει θαύματα

Δοκιμάστε να κάνετε μια βόλτα όταν νιώθετε όταν οι ανησυχίες σας κατακλύζουν. Δώστε προσοχή στους ήχους γύρω σας, νιώστε την αίσθηση του ανέμου στο δέρμα σας και πάρτε μερικές βαθιές ανάσες για να εκτονώσετε την ένταση. Αφήστε το τηλέφωνο στην τσάντα σας και προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην στιγμή που διαδραματίζεται. 

4. Νοητή ευχή
Χρειάζεστε μονάχα δέκα δεύτερα για να ευχηθείτε σε έναν άλλο άνθρωπο κάτι καλό. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να υλοποιήσετε πραγματικά αυτήν την πρακτική. Αρκεί να κατευθύνετε νοητά όλη σας την θετική ενέργεια σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δοκιμάστε το όσο βρίσκεστε στην επιστροφή σας από το γραφείο ή το γυμναστήριο.

5. Κοιτάξτε ψηλά

Όχι μόνο πέρα από τον οθόνη του κινητού σας αλλά και στα αστέρια. Είτε επιστρέφετε το βράδυ στο σπίτι είτε βγάζετε τα σκουπίδια, αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα για να κοιτάξετε τον ουρανό. Αφήστε τον να σας «υπενθυμίσει» ότι η ζωή είναι μεγαλύτερη από τις ανησυχίες ή το άγχος σας αυτήν την στιγμή.

6. Ένα πράγμα την φορά

Ναι, η λίστα με τις υποχρεώσεις σας μπορεί πράγματι να είναι ατελείωτη αλλά είναι σημαντικό να συγκεντρώνεται την προσοχή και την ενέργειά σας σε ένα ζήτημα κάθε φορά. Καθώς οργανώνεστε για την επόμενη ημέρα, αφιερώστε πέντε λεπτά για να σκεφτείτε ξεχωριστά όλα όσα έχετε να κάνετε. Έτσι θα προετοιμαστείτε καλύτερα, δίχως άγχος ή ανασφάλεια.

7. Η εξάσκηση απαιτεί και ξεκούραση

Μην πιέζετε διαρκώς τον εαυτό σας να είναι παρόν, καθώς αυτό μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Αντ’αυτού βρείτε λίγο χρόνο για να αφήσετε εντελώς ελεύθερο το μυαλό σας, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας σειρά ή διαβάζοντας εκείνο το βιβλίο που όλο αναβάλλετε. Αφού ξεκουραστείτε, θα μπορείτε να συνεχίσετε την εξάσκηση πιο δυναμικά, πράγμα που με την σειρά του θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.


Το διάβασα στο www.vita.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Επτά τρόποι για να αυξήσουμε την ενσυνειδητότητα και να περιορίσουμε το άγχος.
Επτά τρόποι για να αυξήσουμε την ενσυνειδητότητα και να περιορίσουμε το άγχος.
Επτά τρόποι για να αυξήσουμε την ενσυνειδητότητα και να περιορίσουμε το άγχος.
https://goddesslight.net/wp-content/uploads/2020/03/Consciousness-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_98.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_98.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content