Τι είναι αυτο που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι είναι αυτο που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

⍆Τι είναι αυτό όμως που κάνει έναν άνθρωπο να ενδώσει στην πρόκληση ενός νέου έρωτα, ενώ... βρίσκεται σε μια σχέση; 

Τι πρέπει να κάνεις, για να προφυλάξεις την σχέση σου από την απιστία;

Η αστρολογία και πάλι, σου έχει την απάντηση έτοιμη! Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε ποιες είναι οι αιτίες που μπορεί η σχέση σου να δεχτεί το πλήγμα της απιστίας αλλά και τι πρέπει να κάνεις για να το αποφύγεις…

Τι οδηγεί κάθε ζώδιο στην απιστία;

ΚΡΙΟΣ

Το «μικρόβιο» της απιστίας θα εισχωρήσει στον ατίθασο Κριό, όταν νιώσει πιεσμένος από τη σχέση του και όταν νιώσει ότι η δέσμευση έχει γίνει ένας ασφυκτικός κλοιός που τον καταπιέζει! Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, αισθάνεται ότι έχει «δεδομένο» το ταίρι του και ότι δεν παίρνει την επιβεβαίωση που θα θελε. Η επιβεβαίωση για τον Κριό, είναι να κυνηγά το δύσκολο θήραμα… Ένας Κριός λοιπόν, μπορεί εντελώς βιαστικά και παρορμητικά να γοητευτεί και να ενδώσει σε έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος θα διαρκέσει πολύ λίγο… και είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δύσκολα θα πέσει στην παγίδα της «απιστίας», γιατί πολύ απλά είναι λάτρης της σταθερότητας! Όταν είναι σε μία σχέση, δεν έχει μάτια για κάτι άλλο και δεν αφήνει τα περιθώρια να τον προσεγγίσει κάποιο άλλο άτομο. Ακόμα και αν αυτό συμβεί, δεν δίνει καμία απολύτως σημασία… Στη μοναδική περίπτωση που θα οδηγηθεί ένας Ταύρος στην απιστία, είναι αν δεν νοιώθει συναισθηματικά και σ3ξουαλικά πλήρης. Σε αυτή την περίπτωση, έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον σύντροφό του, ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι λείπει… Αν διαπιστώσει λοιπόν ότι, παρόλο που δίνει ευκαιρίες στο ταίρι του, η κατάσταση παραμένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει στον πειρασμό ενός νέου έρωτα… Στην περίπτωση που λοξοδρομήσει και ενδώσει στον πειρασμό της απιστίας, εκεί θα έχει και το σθένος να πει το τελευταίο αντίο στη σχέση του!

ΔΙΔΥΜΟΙ


Για τον Δίδυμο η απιστία είναι πολύ φυσιολογική, δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό, ίσα-ίσα πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος –έστω και αν διατηρεί έναν δεσμό– είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει! Αν ο Δίδυμος λοιπόν ενδώσει σε μία απιστία, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός του έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν τον καλύπτει πια… Ο Δίδυμος δεν μπαίνει σε κλουβί και τα διλήμματα είναι στη φύση του… Για να μην τον κακοχαρακτηρίσουμε όμως, η απιστία του Διδύμου είναι τις περισσότερες φορές με το μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι ενώ διατηρεί έναν δεσμό, μπορεί να του βγει η επιθυμία να φλερτάρει και να παίξει με ένα νέο άτομο, μέσα από την επικοινωνία που θα υπάρξει… Για να το αποφύγεις αυτό, αρκεί να τον κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές για να μην βαριέται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος μπορεί να μην συγκαταλέγεται στα άπιστα ζώδια, όμως χαρακτηρίζει από συναισθηματική κυκλοθυμία και αυτός είναι και αυτός είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για τον οποίο μπορεί να παρασυρθεί σε μία απιστία! Αν βρίσκεται σε μία σχέση, που πλέον τα συναισθήματα έχουν φθαρεί και δεν εισπράττει την ζεστασιά, την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη, ο Καρκίνος θα γίνει συναισθηματικά ευάλωτος… Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, όταν η καρδιά του είναι πληγωμένη, μπορεί πολύ εύκολα να γοητευτεί από ένα νέο πρόσωπο και να θέλει να παρηγορηθεί σε μία νέα αγκαλιά… Ένας Καρκίνος δεν μπορεί να διατηρεί όμως παράλληλη σχέση, νιώθει τύψεις για αυτό, έτσι πολύ σύντομα θα προσπαθήσει να λύσει το κουβάρι που κρύβεται μέσα του!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει με κάθε τρόπο να επιβεβαιώνει το «εγώ» του, θέλει να αρέσει και όλα τα μάτια να είναι στραμμένα πάνω του… Δεν είναι άπιστο ζώδιο, δεν το συνηθίζει να «κερατώνει», όμως μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή του να ενδώσει στον πειρασμό του παράνομου έρωτα, για το λόγο ότι δεν αισθάνεται πλέον το ίδιο για τη σχέση του ή ο σύντροφός του έχει γίνει αρκετά ψυχρός και απόμακρος απέναντί του! Αν η σπίθα του ενθουσιασμού, του θαυμασμού και του σεβασμού, σβήσει… τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Λέων θα κολακευτεί από το φλερτ ενός νέου έρωτα και εύκολα μπορεί να ενδώσει! Για να απατήσει ένας Λέοντας λοιπόν, είναι φανερό ότι κάτι δεν τον καλύπτει στον ερωτικό του δεσμό και έχει ανάγκη να ξανανιώσει την τρέλα, το πάθος, τον ενθουσιασμό του καινούριου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι εύκολο για έναν Παρθένο να απατήσει τον σύντροφό του, είναι πολύ ενάντια στην απιστία και φυσικά, δεν μπορεί να ενδώσει εύκολα σε έναν παράνομο έρωτα, έστω και αν έχει γοητευτεί! Αν ο Παρθένος διατηρεί μία σχέση που δεν τον καλύπτει πνευματικά, δεν έχει επικοινωνιακή ταύτιση με το ταίρι του και υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης, τότε μέσα του υπάρχει η σκέψη ότι αυτή η σχέση πρέπει να λάβει τέλος… Στην περίπτωση λοιπόν που έχει πάρει την απόφαση ότι η σχέση που διατηρεί πρέπει να λήξει, απλά δεν το έχει κάνει ακόμα πράξη… τότε είναι που μπορεί να πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα. Σύντομα όμως θα φροντίσει να διαλευκάνει το κλίμα και να πάρει μία τελική απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Την απιστία την έχει στο τσεπάκι του ένας Ζυγός, αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια περίοδο της ζωής του θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, είτε θα γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση! Γενικά, ένας Ζυγός έχει πρόβλημα με την μοναξιά, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει δίχως ερωτικό σύντροφο. Για το λόγο αυτό, όταν είναι σε μία φθαρμένη σχέση, αρχίζει το μάτι του να παίζει, προκειμένου να βρει το νέο του ταίρι που θα αντικαταστήσει την παλιά του σχέση! Ωστόσο, απλά ενημερώνουμε ότι ένας Ζυγός, επειδή είναι ερωτιάρης, επηρεάζεται εύκολα και λατρεύει το φλερτ, μπορεί να μπλεχτεί εύκολα σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σταθερή του σχέση είναι για αυτόν πολύ σημαντική! Για να μην σε κερατώσει λοιπόν, πρέπει να τον έχεις από κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός φημίζεται για την μυστικότητα που τον διακρίνει, αλλά και για τη ροπή του προς το κρυφό, το παράνομο, το μυστήριο… Παρόλο που όταν είναι ικανοποιημένος από έναν ερωτικό δεσμό, δίνεται ολοκληρωτικά και παθιάζεται με τον σύντροφό του, θα του μπει η ιδέα της απιστίας, όταν σ3ξουαλικά δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ερωτικές του ορμές και, αν νιώσει έντονη σ3ουαλική έλξη από ένα άλλο άτομο, είναι δεδομένο ότι θα θελήσει να απολαύσει την σαρκική επαφή και μάλιστα θα έχει και τον τρόπο να κρύψει πολύ καλά το μυστικό του! Ένας Σκορπιός λοιπόν μπορεί να σε κερατώσει και να μην το πάρεις και χαμπάρι! Αν θέλεις να τον συγκρατήσεις, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διατηρείς φλογερή την σ3ξουαλική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης είναι λάτρης του ερωτικού παιχνιδιού, του αρέσουν τα δύσκολα και θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε «συλλέκτη εμπειριών»! Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν, σε κάποια φάση της ζωής του, να μην θελήσει να ζήσει την εμπειρία του παράνομου, του κρυφού έρωτα! Η επιθυμία για ρίσκο, αλλά και η ανάγκη του να νιώσει ελεύθερος, είναι οι βασικές αιτίες που θα οδηγήσουν τον Τοξότη στην απιστία! Για να αποφύγεις λοιπόν το κέρατο, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον εξιτάρεις με ερωτικά παιχνίδια, να του αφήνεις τις ελευθερίες του και να κρατάς αντιστάσεις στα θέλω του, προκειμένου να αισθάνεται συνέχεια ότι πρέπει να σε διεκδικεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει για την λογική σκέψη, το πρακτικό μυαλό και την σοβαρότητα του Αιγόκερω, έτσι θα βγάζεις το πόρισμα ότι αυτό το ζώδιο δεν απατά! Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες όμως , ο Αιγόκερως είναι από τα ζώδια που θα ζήσουν την απιστία σε κάποια φάση της ζωής τους για τον απλούστατο λόγο: Ο Αιγόκερως θα πιέσει πολύ τον εαυτό του να κάνει αυτό που πρέπει, το σωστό, αυτό που του εγκρίνει η λογική αλλά και το περιβάλλον του… Όμως όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι να κάνει την επανάστασή του! Περιορίζοντας τον εαυτό του, στερείται τη χαρά και τον αυθορμητισμό, μέχρι να βρεθεί μπροστά του ένας πειρασμός, που θα πει: «Τώρα έφτασε η στιγμή να σκεφτώ μόνο την πάρτη μου»! Είναι όπως όταν κάνουμε δίαιτα και ξαφνικά, ένα βράδυ δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα ζουμερό γλυκό! Για να μην σε απατήσει ο Αιγόκερως, αρκεί να είσαι δίπλα του σαν βράχος, να τον στηρίζεις και να τον κάνεις να διασκεδάζει σαν να είναι μικρό παιδί, είναι κάτι που το έχει ανάγκη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κανείς δεν είναι κανενός! Αυτή είναι η άποψη του Υδροχόου, ο οποίος δηλώνει εξ αρχής ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον παράνομο έρωτα, πολύ απλά γιατί δεν τον θεωρεί παράνομο! Ο εκρηκτικός και απρόβλεπτος Υδροχόος, μπορεί να περάσει μεγάλες περιόδους μονογαμίας, μπορεί επίσης όμως να περάσει μία φάση της ζωής του, που θα κερατώνει αλύπητα, επειδή θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες και δεν νιώθει ότι είναι έτοιμος για μία ουσιαστική δέσμευση! Η απιστία λοιπόν, για τον Υδροχόο δεν προκύπτει εξαιτίας των δυσάρεστων συμβάντων σε μία σχέση, αλλά επειδή ο ίδιος εντελώς ξαφνικά θέλησε να απολαύσει την χαρά του καινούριου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς, παρόλο που μπορεί να είναι απόλυτα δοσμένος σε έναν έρωτα και να σου δώσει την εντύπωση πως ζείτε μαζί την μοναδική, μεγάλη αγάπη της ζωής σας… κάτι ξαφνικά θα γίνει και θα ενδώσει στον πειρασμό της απιστίας… Τι μπορεί να είναι όμως αυτό που θα τον οδηγήσει στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα; Ερωτεύεται εύκολα, μπλέκεται σε διλήμματα, ωραιοποιεί τα πράγματα στο μυαλό του, φαντασιώνεται το τέλειο και το ιδανικό και δεν έχει αντιστάσεις στις προκλήσεις! Το επίμονο φλερτ και τα κολακευτικά σχόλια που μπορεί να δεχτεί από ένα νέο πρόσωπο, θα τον κάνουν να ξεφύγει από την ρότα του και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θα μπορέσεις ούτε να τον συγκρατήσεις , ούτε να τον πιάσεις στα πράσα, όταν θα θελήσει να σ’ τα “φορέσει”… Ξεγλιστράει σαν χέλι!


Το διάβασα στο www.clickmag.gr

Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9317,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι είναι αυτο που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;
Τι είναι αυτο που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;
Τι είναι αυτο που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;
https://www.vita.gr/wp-content/uploads/2019/12/talking.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_943.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_943.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content