================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι μάσκες για τον κοροναϊό αποκτούν ανθρώπινο χαρακτήρα

⍆Με τις απλές, συνηθισμένες μάσκες για τον κοροναϊό να γίνονται πια αντικείμενα καθημερινής... χρήσης, ένας επιχειρηματίας στο Βέλγιο αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να αποκτήσουν ένα πιο… ανθρώπινο και φιλικό χαρακτήρα.

Χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο φωτογράφισης (photo booth), ειδικό λογισμικό και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ο Σαρλ ντε Μπελφρουά σύμφωνα με το ΑΠΕ δημιουργεί μάσκες στις οποίες είναι τυπωμένη φωτογραφία από το κάτω μέρος του προσώπου αυτού που τις φορά.

VIDEO: "We wanted to put a smile, a face, an identity on people. And so we came up with the idea of printing faces on masks."

A restaurant in Brussels worked with a Belgian company that personalises masks via a photo booth, to equip its employees as they reopen table service.
40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
«Χρησιμοποιήσαμε το Cheesebox μας (photo booth) για να τραβήξουμε τη φωτογραφία για τις εξατομικευμένες μάσκες», δήλωσε στο Reuters.

Ο ίδιος εμπνεύστηκε την ιδέα αφού το lockdown που επιβλήθηκε στο Βέλγιο λόγω της COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία του, που διοργάνωνε εκδηλώσεις, να καταρρεύσει.

«Η μάσκα είναι κάτι απρόσωπο. Εδώ, με το να υπάρχει τυπωμένο το πρόσωπό μας, είναι πιο φιλική, έχει περισσότερη πλάκα», δήλωσε η Βιρζινί Τάις, μητέρα δύο παιδιών από τη Ζενβάλ έξω από τις Βρυξέλλες.


«Σήμερα, όλοι φοράμε μάσκες, και τώρα θα ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Είναι πραγματικά υπέροχη ιδέα».

Μετά την καταχώριση της παραγγελίας, οι πελάτες λαμβάνουν έναν σύνδεσμο για μια εφαρμογή που τους επιτρέπει να τραβήξουν μια φωτογραφία του προσώπου τους και να την στείλουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Η μάσκα, στην οποία είναι τυπωμένη φωτογραφία από το κάτω μέρος του προσώπου του πελάτη, φθάνει με το ταχυδρομείο λίγες ημέρες αργότερα, ενώ μπορεί να πλυθεί 8 – 10 φορές, σύμφωνα με τον ο Μπελφρουά.Το διάβασα στο www.in.gr
Οι μάσκες για τον κοροναϊό αποκτούν ανθρώπινο χαρακτήρα Reviewed by ploumistos.com on 6:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.