Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Άννας Βόλου με τον γυμναστή θετικό στον κορωνοϊό: "Δεν δόθηκε ποτέ εντολή για μαζικά τεστ"

Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Άννας Βόλου με τον γυμναστή θετικό στον κορωνοϊό: "Δεν δόθηκε ποτέ εντολή για μαζικά τεστ"

⍆Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννα Βόλου εργάζεται ο 30χρονος γυμναστής... που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τους ίδιους τους υπευθύνους της Ακαδημίας να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση, περιγράφοντας όλες τις κινήσεις που έγιναν από την πλευρά τους, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των Αρχών και να περιοριστούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού. Όπως υπογραμμίζουν, με δική τους πρωτοβουλία έχει διακοπεί η λειτουργία όλων των τμημάτων καθώς και ότι ο ΕΟΔΥ δεν έδωσε εντολή για τεστ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Ενημερωθήκαμε την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 23.45 ότι η σύζυγος προπονητή της σχολής μας διαγνώστηκε θετική στον ιό covid- 19. Αμέσως ο υπεύθυνος της σχολής κος Σίμος Ιωάννης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για να ενημερώσει για το περιστατικό και να λάβει οδηγίες. Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε ότι δεν απαιτείται κάποια ενέργεια και θα πρέπει να περιμένουμε και τα αποτελέσματα του συζύγου προπονητή. Την ίδια ενημέρωση είχαμε και στην επικοινωνία το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου (ώρα 11:20).

Ενώ ο ΕΟΔΥ μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να κλείσει η σχολή, με απόφαση μας ενημερώθηκαν προσωπικά όλοι οι γονείς της σχολής ότι για καθαρά προληπτικούς λόγους και με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναστέλλονται οι προπονήσεις όλων των τμημάτων.

Περί της 15.45 της Πέμπτης 4 Ιουνίου ενημερωθήκαμε ότι διαγνώστηκε θετικός και ο σύζυγος- προπονητής κάποιων τμημάτων της σχολή μας. Αμέσως επικοινωνήσαμε με τον ΕΟΔΥ για να ενημερώσουμε σχετικά.

Κατόπιν επικοινωνίας μας με την Πολιτική Προστασία, μας ζητήθηκε να τους στείλουμε την κατάσταση εισερχομένων- εξερχομένων αθλητών αποκλειστικά και μόνον από τα τμήματα που προπόνησε ο συγκεκριμένος προπονητής. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα τους και ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των γονέων από την πολιτική προστασία.

Η επίσημη απόφαση του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας είναι απλή σύσταση -αποκλειστικά για τους αθλητές των τμημάτων του συγκεκριμένου προπονητή- να μην πάνε στο σχολείο για μια εβδομάδα. Δεν υπήρξε ποτέ εντολή του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας για κλείσιμο της σχολής. Μολαταύτα, ως υπερβάλλον μέτρο πρόληψης- αποκλειστικής και μόνον πρωτοβουλίας της σχολής- αποφασίστηκε το κλείσιμο της προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των αθλητών και των οικογενειών τους.

Δεν υπήρξε ποτέ εντολή του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας για διεξαγωγή τεστ εξέτασης για κανέναν από τους αθλητές της σχολής, τους προπονητές και το προσωπικό, καθώς ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία θεωρούν τις επαφές αυτές χαμηλού κινδύνου».

Το διάβασα στο magnesianews.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,41,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,32,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5706,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Άννας Βόλου με τον γυμναστή θετικό στον κορωνοϊό: "Δεν δόθηκε ποτέ εντολή για μαζικά τεστ"
Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Άννας Βόλου με τον γυμναστή θετικό στον κορωνοϊό: "Δεν δόθηκε ποτέ εντολή για μαζικά τεστ"
Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Άννας Βόλου με τον γυμναστή θετικό στον κορωνοϊό: "Δεν δόθηκε ποτέ εντολή για μαζικά τεστ"
https://cdn1.img.sputniknews.gr/img/682/71/6827165_0:234:1000:775_1000x541_80_0_0_1ee164f01d251121e49c97853550c70d.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_48.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_48.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content