Άλλαξε στάση ζωής για τις μέρες που απλά δεν αντέχεις άλλο

Άλλαξε στάση ζωής για τις μέρες που απλά δεν αντέχεις άλλο

⍆Η υπερβολική ευγνωμοσύνη μπορεί να γίνει τοξική. Στο μεταξύ, δε λειτουργεί πάντα. Υπάρχουν...
μέρες που η φωνή που τα βλέπει όλα δύσκολα στο κεφάλι σου, ακούγεται πιο δυνατά. Ή εσύ την αφήνεις να ακούγεται πιο δυνατά, γιατί καλώς ή κακώς σε αυτή τη φάση συμφωνείς περισσότερο μαζί της. Ναι, υπάρχουν περίοδοι που νιώθεις (και θα νιώθεις) πως απλά δεν αντέχεις άλλο. Δε μπορείς να βγάλεις άλλη μια μέρα. Έχεις κουραστεί, έχεις "χαθεί" και η υπερπληροφόρηση σε έχει εξαντλήσει.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο η πανδημία είναι ακόμα βασικό κέντρο της ζωής μας, στην Αμερική γίνονται διαδηλώσεις και εξεγέρσεις κατά του ρατσισμού μετά τη δολοφονία ενός πολίτη από αστυνομικό, και στην Ελλάδα ασχολούμαστε με δυο τρία (τουλάχιστον) εγκλήματα και το οικονομικό μέλλον της χώρας. Είναι too much όλα αυτά για να τα διαχειριστεί ένας πολίτης που σε αυτή τη φάση απορεί τι θα γίνει αύριο όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο; Σίγουρα.

Η τωρινή πραγματικότητα μπορεί να σε καταβάλει. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα διαβάσεις πέντε βασικές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο mindset σου, τις μέρες που απλά αμφισβητείς το αν αντέχεις άλλο.

Το "η ζωή είναι ένα χάος" μπορεί να γίνει "μπορώ να τα καταφέρω"

Η αρνητικές πεποιθήσεις, πιθανότατα θα φέρουν και αρνητικές εξελίξεις στη ζωή σου. Καλώς ή κακώς, πετυχαίνεις ανάλογα με το πώς έχεις "προγραμματίσει" τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί. Μπορεί όλα να φαίνονται ένα τεράστιο χάος σε αυτή τη φάση, αλλά το σημαντικό είναι πως μπορείς να τα καταφέρεις. Όταν το πιστέψεις, τότε θα το κάνεις κιόλας. Πρόσεξε πού κάνεις focus στη ζωή σου, γιατί αυτό είναι που σε καθορίζει στο τέλος της μέρας.

Το "δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να τελειώσει όλο αυτό" μπορεί να γίνει "τι θα εκτιμήσω όταν τελειώσει;"

Η πανδημία και τα παρελκόμενά της οδήγησαν σε μια συλλογικότητα. Δεν μπήκε μόνο η δική σου ζωή σε παύση, πρακτικά, μπήκε ολόκληρος ο πλανήτης. Με αυτή την παράδοξα καθησυχαστική σκέψη, σκέψου τι είναι αυτό που θα καταλάβεις πως είχες ανάγκη όταν συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που είχαμε μείνει. Είναι η ελευθερία, τα χαλαρά ωράρια, η επαφή μόνο με λίγους και καλούς ανθρώπους στην καθημερινότητα; Ό,τι και αν είναι, εκτίμησε το και απόλαυσε το πριν τελειώσει.

Το "αυτό είναι η απόλυτη καταστροφή" μπορεί να γίνει "δεν είναι καταστροφή, αλλά σίγουρα είναι χάλια"

Με ένα απλό scroll σε ένα ενημερωτικό site, εύκολα μπορείς να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι ζούμε μια καταστροφή. Ναι, κάποια σημεία είναι ακραία. Ο παγκόσμιος πληθυσμός ακόμα κινδυνεύει από έναν αόρατο εχθρό, η Αμερική σχεδόν φλέγεται και στα εγχώρια, ο τουρισμός είναι το μόνο κομμάτι που μπορεί να σώσει την οικονομία. Όσο ακραίο και αν σου ακουστεί, δεν είναι η καταστροφή. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη η φάση που διανύουμε, αλλά η ανθρωπότητα από διάστημα σε διάστημα βιώνει περιόδους κρίσεων. Δες το από τη θετική πλευρά όμως. Μετά από μεγάλες εντάσεις, έρχεται μια ηρεμία. Μια νέα κατάσταση, καλύτερη. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Ούτε ο κορωνοϊός, ούτε οι κρίσεις, ούτε τα αρνητικά συναισθήματα.

Το "είναι τόσο δύσκολο" μπορεί να γίνει "μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα"
Την περίοδο αυτή καλείσαι να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει στη ζωή σου και σου φαίνονται μη διαχειρίσιμα δύσκολα. Όμως εσύ μπορείς να κάνεις δύσκολα πράγματα. Και μάλιστα πολύ καλά. Σίγουρα αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να γκρινιάξεις, αλλά παράλληλα πρέπει να δράσεις. Ποσοστιαία, ας είναι η γκρίνια το 20% και η δράση το άλλο 80%.

Το "κανονικά θα έπρεπε να κάνω κι άλλα πράγματα" μπορεί να γίνει "το σημαντικό είναι να επιβιώσω"

Αν οι άνθρωποι είχαμε το ταλέντο να θέτουμε σωστές προτεραιότητες, αυτός ο πλανήτης θα ήταν εντελώς διαφορετικός. Κοίταξε γύρω σου, και δες τι έχει σημασία τώρα. Ναι ένα ταξίδι είναι μια καλή ιδέα από όποια σκοπιά και αν το δεις. Αλλά μπορεί να περιμένει. Τουλάχιστον για όσο ο ιός βρίσκεται ακόμα γύρω μας. Το να ζεις είναι σημαντικό, αλλά η υγεία και η ασφάλεια είναι η βασικότερη προϋπόθεση για να το κάνεις. Αν ακούσεις τη λέξη υπομονή ακόμα μια φορά, μπορεί και να ουρλιάξεις. Κατανοητό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι όλα όσα έχεις.

Το διάβασα στο www.savoirville.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,372,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1740,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,45,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,590,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,40,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,652,ΒΙΝΤΕΟ,150,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,61,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,94,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,66,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,94,Κόσμος,9172,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,64,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5736,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,51,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,992,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2339,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,38,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,485,Eco-News,2666,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Άλλαξε στάση ζωής για τις μέρες που απλά δεν αντέχεις άλλο
Άλλαξε στάση ζωής για τις μέρες που απλά δεν αντέχεις άλλο
Άλλαξε στάση ζωής για τις μέρες που απλά δεν αντέχεις άλλο
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2016/02/dreamstimeextralarge_44779778-750x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_13.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_13.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content