Εμβόλιο κορωνοϊού: Τι σημαίνει η συμφωνία Μπιλ Γκέιτς με την AstraZeneca

Εμβόλιο κορωνοϊού: Τι σημαίνει η συμφωνία Μπιλ Γκέιτς με την AstraZeneca

⍆Η AstraZeneca διπλασίασε την παραγωγική ικανότητα για πιθανό εμβόλιο Covid-19 σε ...2 δισ. δόσεις μετά την επίτευξη συμφωνιών που περιλαμβάνουν δύο οργανισμούς υγείας που υποστηρίζονται από τον Μπιλ Γκέιτς και τη σύζυγό του Μελίντα.

 Τον περασμένο μήνα, ο φαρμακευτικός κολοσσός δήλωσε ότι θα μπορούσε να παράγει 1 δισ. δόσεις του εμβολίου που αναπτύσσεται σε συνεργασία με ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. 

Την Πέμπτη, η AstraZeneca ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει συμφωνία με το Ινστιτούτο Serum της Ινδίας για την παραγωγή 1 δισ. δόσεων με στόχο χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος. Σχεδιάζει να παρέχει 400 εκατομμύρια δόσεις πριν από το τέλος του 2020. Η AstraZeneca πέτυχε επίσης μια συμφωνία αξίας 750 εκατομμυρίων δολαρίων με δύο οργανισμούς υγείας που υποστηρίζονται από τον συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και τη σύζυγό του. Αυτοί οι οργανισμοί, ο Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) και η συμμαχία εμβολίων Gavi, θα βοηθήσουν στην εξεύρεση παραγωγικών εγκαταστάσεων για την παραγωγή και διανομή 300 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου, με την παράδοση να αρχίζει έως το τέλος του έτους.

Οι νέες προσφορές στοχεύουν στην εγγύηση της έγκαιρης παροχής του εμβολίου σε χώρες με χαμηλότερο εισόδημα. Δεν είναι ωστόσο ακόμη βέβαιο εάν τα εμβόλια θα είναι αποτελεσματικά κατά της Covid-19, αλλά δεκάδες εταιρείες δίνουν αγώνα να αναπτύξουν ένα. Η AstraZeneca δήλωσε ότι οι τελευταίες συμφωνίες ήταν μέρος των προσπαθειών για τη δημιουργία αλυσίδων για το πιθανό εμβόλιο χωρίς κέρδος. 

Η εταιρεία έχει ήδη συμφωνήσει να παρέχει 300 εκατομμύρια δόσεις του δυνητικού εμβολίου στις ΗΠΑ και άλλα 100 εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Σεπτέμβριο. «Στόχος μας δεν είναι να αφήσουμε κανέναν πίσω και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πολύ σκληρά... για να βεβαιωθούμε ότι αυτό το εμβόλιο θα είναι γρήγορα και ευρέως διαθέσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Pascal Soriot, διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca.

 Ο Richard Hatchett, διευθύνων σύμβουλος της CEPI, δήλωσε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα αναλάβει την ανάπτυξη ενός «προτεινόμενου συστήματος κατανομής» έτσι ώστε τα εμβόλια που παράγονται μέσω των νέων συνεργασιών να διανέμονται αρχικά στους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και τα ευάλωτα άτομα που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, εξήγησε ο Hatchett. Διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία κατανομής θα είναι «ανοιχτή και χωρίς αποκλεισμούς και διαφανής όπως και οι διαδικασίες του ΠΟΥ». 

 Ο Soriot είπε ότι η AstraZeneca ήταν σε συνομιλίες με «επιπλέον μέρη που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται» για 300 εκατομμύρια εφεδρικές δόσεις που δεν έχουν ακόμη ζητηθεί. Το εμβόλιο, γνωστό ως AZD1222, βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμαστική φάση με συμμετοχή περίπου 10.000 ενηλίκων εθελοντών. Ο Soriot είπε ότι αναμένει να μάθει εάν το εμβόλιο λειτουργεί όταν αυτές οι δοκιμές ολοκληρωθούν τον Αύγουστο. Μετά από αυτό το χρονικό ορόσημο, τα εμβόλια θα μπορούσαν να αρχίσουν να διανέμονται ήδη από τον Σεπτέμβριο. 

Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν δεσμεύσει δισεκατομμύρια δολάρια για ένα εμβόλιο και ορισμένες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ριχτεί στην κούρσα για την ανάπτυξη και τον έλεγχο πιθανών φαρμάκων. «Ένα εμβόλιο πρέπει να θεωρηθεί ως παγκόσμιο δημόσιο αγαθό - ένα εμβόλιο των ανθρώπων, το οποίο ζητούν όλο και περισσότεροι παγκόσμιοι ηγέτες», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα την Πέμπτη.


Το διάβασα στο www.lifo.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Εμβόλιο κορωνοϊού: Τι σημαίνει η συμφωνία Μπιλ Γκέιτς με την AstraZeneca
Εμβόλιο κορωνοϊού: Τι σημαίνει η συμφωνία Μπιλ Γκέιτς με την AstraZeneca
Εμβόλιο κορωνοϊού: Τι σημαίνει η συμφωνία Μπιλ Γκέιτς με την AstraZeneca
https://www.youmagazine.gr/wp-content/uploads/2020/05/2224dd2733b56d6ca7adc56.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/astrazeneca.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/astrazeneca.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content