Σαφή προειδοποίηση προς τους «27» της ΕΕ ή άμεσα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, ή οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές

Σαφή προειδοποίηση προς τους «27» της ΕΕ ή άμεσα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, ή οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές

⍆Σαφή προειδοποίηση προς τους «27» της ΕΕ για την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία... για το Ταμείο Ανάκαμψης, απηύθυναν η Κριστίν Λαγκάρντ και η Άνγκελα Μέρκελ. Διαφορετικά, όπως είπαν, οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές, αναφέρει σε άρθρο του το newmoney.gr.

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ δήλωσε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ότι εάν οι «27» αποτύχουν να συμφωνήσουν σε ένα πακέτο για την ευρωπαϊκή οικονομία αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σοκ στις αγορές. Η Λαγκάρντ είπε στους ηγέτες της ΕΕ ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν γρήγορα και τα μέτρα θα πρέπει να είναι ευέλικτα και να στηρίζονται στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Η Κριστίν Λαγκάρντ επισήμανε ότι η πρόσφατη ηρεμία στις χρηματοπιστωτικές αγορές οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι οι επενδυτές ελπίζουν ότι οι κυβερνήσεις θα αναλάβουν δράση, εάν όμως τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν καταλήξουν σε συμφωνία τότε το κλίμα θα μπορούσε να αλλάξει.

Η οικονομία της Ευρώπης βρίσκεται σε «δραματική πτώση» είπε η Λαγκάρντ και κάλεσε το μπλοκ να ενεργήσει προκειμένου να υπάρξει ανάκαμψη, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές και αξιωματούχους. Η ίδια είπε ότι η οικονομία της ευρωζώνης οδεύει προς «απότομη μείωση» της τάξης περίπου του 13% το δεύτερο τρίμηνο και επανέλαβε τις προβλέψεις της τράπεζας για μείωση του ΑΕΠ κατά 8,7% το 2020 και ανάκαμψη κατά 5,2% το 2021.

Είπε επίσης ότι οι πλήρεις επιπτώσεις της χειρότερης οικονομικής κάμψης της ΕΕ δεν έχουν ακόμα αποτυπωθεί στην αγορά εργασίας και ότι η ανεργία στην ευρωζώνη μπορεί να φθάσει στο 10%.

Από την πλευρά της, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ορισμένοι δεν κατανοούν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και προειδοποίησε τους ομολόγους της ηγέτες της ΕΕ ότι η Ένωση είναι αντιμέτωπη με τη βαθύτερη ύφεση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι την περιμένουν πολύ δύσκολοι καιροί.

Αναρωτήθηκε για το αν είναι πλήρως αντιληπτό το σημαίνει αυτό και τόνισε ότι η ΕΕ έχει κάθε συμφέρον να τεθεί σε εφαρμογή ένα σχέδιο ανάκαμψης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στη Σύνοδο.

Πρόσθεσε δε, ότι οι ηγέτες πρέπει να συναντηθούν δια ζώσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσουν να σφραγίσουν μια συμφωνία.Η κατανομή των πόρων σύμφωνα με την πρόταση της Κομισιόν

«Πρέπει όλοι να ενωθούμε, δεν μπορούμε να αντέξουμε καμία καθυστέρηση» δήλωσε από την πλευρά της η επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Nous passons aujourd’hui une étape cruciale vers la sortie de la crise. Heureuse de présenter au Conseil européen. Notre paquet aidera l’Europe par une relance résiliente, durable et numérique. Nous devons maintenant unir nos efforts. Aucun retard n’est permis.
73 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Στη Σύνοδο της ΕΕ τίθεται επί τάπητος η πρόταση της Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης 750 δισεκατομμυρίων ευρώ με τη Γερμανία και τη Γαλλία να πιέζουν για συμφωνία που θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την έκδοση κοινού χρέους για τη χρηματοδότηση του προγράμματος κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό, μέχρι στιγμής από κάποια μέλη της ΕΕ.

Τα αγκάθια της συμφωνίας περιλαμβάνουν το συνολικό ποσό από το οποίο η ΕΕ θα μπορούσε να καταλήξει να δανειστεί, τον χρόνο αποπληρωμής, από πού θα προέρχονται τα χρήματα και πώς θα διατεθούν οι πόροι.
Κουρτς: Χρήματα για συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις

Η Αυστρία επιμένει ότι τα χρήματα πρέπει να συνδέονται με τις μεταρρυθμίσεις. Ο Αυστριακός Καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς δήλωσε είπε ότι τα κονδύλια ανάκαμψης της ΕΕ θα πρέπει να καταβάλλονται μόνο εάν συμβάλλουν στην πραγματοποίηση μεταρρυθμίσεων και όχι εάν απλώς ενισχύουν την κατανάλωση. «Τα κονδύλια συνδέονται με μεταρρυθμίσεις; Μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς; Θα πάνε σε ψηφιοποίηση και οικολογία; Αυτό είναι το σωστό Ή θα χαραμισθούν δαπανούμενα σε ιδέες, όπως ένα γενικό βασικό εισόδημα ή σε κουπόνια για ταξίδια;». Ο Κουρτς είπε ότι είναι σε «στενή συνεργασία» με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και μία ομάδα άλλων δημοσιονομικά φειδωλών χωρών, στην οποία περιλαμβάνονται η Δανία, η Σουηδία και η Ολλανδία.

Είχε προηγηθεί το μήνυμα του Σαρλ Μισέλ ότι «Αποτελεί συλλογική ευθύνη μας να καταλήξουμε» σε συμφωνία
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line podcasting
ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας
& Σεμινάρια επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,381,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1764,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,65,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,620,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,63,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,681,ΒΙΝΤΕΟ,159,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1779,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,88,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,106,ΕΛΛΑΔΑ,341,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,15,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,87,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,129,Κόσμος,9257,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,27,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,99,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1481,Πολιτική,6755,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5763,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,53,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1018,Τοπικά,11658,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2406,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,56,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,512,Eco-News,2684,GP - info,5,voice healing therapy,14,
ltr
item
Ploumistos.com: Σαφή προειδοποίηση προς τους «27» της ΕΕ ή άμεσα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, ή οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές
Σαφή προειδοποίηση προς τους «27» της ΕΕ ή άμεσα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, ή οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές
Σαφή προειδοποίηση προς τους «27» της ΕΕ ή άμεσα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης, ή οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές
https://www.newmoney.gr/wp-content/uploads/2020/06/MERKEL-LAGARDE-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/27_19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/27_19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content