Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες κοντά στην Κρήτη & σχεδιάζουν προσάρτηση της Λιβύης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες κοντά στην Κρήτη & σχεδιάζουν προσάρτηση της Λιβύης

⍆Μετά την... Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και την Δ. Θράκη, οι Τούρκοι θέλουν... να προσαρτήσουν και την Λιβύη!

Όπως σας αποκάλυψε πρώτο σήμερα το Πενταπόσταγμα, Tουρκικές μη κυβερνητικές οργανώσεις ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά και να προσφύγουν στη διεθνή δικαιοσύνη διεκδικώντας την «επιστροφή» της Κρήτης και κάποιων νησιών του Αιγαίου στην Τουρκία, όπως αναφέρει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, «Αναντολού», σε άρθρο του την Τετάρτη 13 Μαΐου.

Μάλιστα πριν λίγο ''απασφάλισαν'' με μία προκλητική δήλωση.
“Αυτοί που ήθελαν να κρατήσουν την Τουρκία εκτός εξίσωσης στην Μεσόγειο, τώρα έμειναν οι ίδιοι εκτός παιχνιδιού”, υποστηρίζει ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ακόμη ότι θα ξεκινήσουν σεισμικές έρευνες στις περιοχές που περιλαμβάνει η ‘συμφωνία’ της χώρας του με τη Λιβύη μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης.

Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “στην ανατολική Μεσόγειο πολλοί παίκτες προσπάθησαν να κρατήσουν την Τουρκία εκτός εξίσωσης”. “Τώρα, αυτοί που ήθελαν να μας κρατήσουν εμάς εκτός έμειναν οι ίδιοι εκτός παιχνιδιού. Ίσως να αποσύρθηκαν χρησιμοποιώντας ως αφορμή αυτή την κρίση. Έχουμε ήδη κάνει πολλές προετοιμασίες. Είμαστε αφοσιωμένοι στον σχεδιασμό μας. Θα προχωρήσουμε ακολουθώντας όσο το δυνατόν γίνεται το πρόγραμμά μας.


“Τόσο στην Μεσόγειο όσο και στην Μαύρη Θάλασσα για πρώτη φορά από τον Ιούλιο με το γεωτρύπανο μας Φατίχ σχεδιάζουμε να κάνουμε γεώτρηση”, ανέφερε. Για την περιοχή που περιλαμβάνει η ‘συμφωνία’ της Τουρκίας με τη Λιβύη, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η διαδικασία ξεκίνησε και η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) έχει υποβάλει την πρώτη αίτηση για έρευνα. “Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ξεκινήσει η πρώτη δραστηριότητα σεισμικής έρευνας”.
Στο στόχαστρο η Λιβύη
Τώρα η Άγκυρα θέλει να ''κλέψει'' λιβυκό εδάφος και συγκεκριμένα έχει βάλει στο στόχαστρο την Μισράτα, όπου κατοικούν και οι περισσότεροι τουρκικής καταγωγής Λίβυοι, οι οποίοι αριθμούν 700.000 χιλιάδες σε όλη την χώρα.

Ένας από τους δημοσιογράφους που είναι φανατικά πιστός στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, περιέγραψε ως «θαυμάσια είδηση για τους Τούρκους», την ύπαρξη αυτού του σχεδίου στην Λιβύη, το οποίο θα μπορούσε να αποκαταστήσει την τουρκική κυριαρχία στην χώρα αυτή και με νόμο.

Ο Haji Yakishekili, ο οποίος εργάζεται για το κανάλι "Η Νέα Δεκαετία" του τουρκικού πολιτικού Ισλαμικού κινήματος, ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία θα μπορούσε να πάρει πίσω εδάφη που ανήκαν σε αυτήν στο λιβυκό έδαφος, εάν κινηθούν δικαστικές διαδικασίες σε διεθνή δικαστήρια.

Ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στον«Twitter», έγραψε τα εξής:

«Θαυμάσια νέα για τον τουρκικό κόσμο. Υπάρχουν 100 τουρκικοί σύλλογοι που ειδικεύονται στο διεθνές δίκαιο, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι η Τουρκία μπορεί να αποκαταστήσει την κυριαρχία της στην Λιβύη και σε άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένης και της Δυτικής Θράκης και ων Βαλκανίων.''
Συνέχισε τον ισχυρισμό του, εξηγώντας ότι η χώρα του θα μπορούσε να ανακτήσει αυτό που χαρακτήρισε ως «εδάφη της» εάν υποβάλει το ζήτημα ενώπιον των διεθνών δικαστηρίων και έτσι πολύ εύκολα η Τουρκία θα επαναφέρει αυτές τις περιοχές που ανήκουν σε αυτήν στην «μητέρας-πατρίδας»

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο, ο Ερντογάν υποστηρίζει τον εξισλαμισμό στα Βαλκάνια, στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, στα Σκόπια, στην Ελλάδα, στο Μαυροβούνιο και στη Βουλγαρία.

Αυτό το τουρκικό «παραμύθι» πιθανόν να χρησιμοποιήσει η Άγκυρα, καθώς ήδη «σύλλογοι» εντός Τουρκίας ζητούν τις …περιουσίες τους στα Δωδεκάνησα με τα περιβόητα Βακούφια.

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι πιθανότατα να φτιάξουν ένα ακόμη σχέδιο «Κόκκινης πατρίδας» αυτήν την φορά με το οποίο να ζητούν ελληνικά, βουλγαρικά, κυπριακά, λιβυκά και συριακά εδάφη.

Τίποτα δεν αποκλείουμε από το υπερφίαλο, φασιστικό και κυρίως βαθιά ισλαμικό τουρκικό κράτος υπό τον Ερντογάν. Το σχέδιο του παραμένει και αφορά την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, όσο και κάποιοι το θεωρούν ως «παραμύθια της χαλιμάς».

Η μόνη λογική απάντηση της Ελλάδος σε αυτά τα σχέδια αρχικά θα ήταν μετά την αποκατάσταση των σχέσεων Ελλάδος-Συρίας ο παρακάτω χάρτης με κοινή ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου-Συρίας.

Η Τουρκία θέλει να κυριαρχήσει σε περιοχές που έιχε αυτήν την δυνατότητα πριν 100 χρόνια. Με αυτό το σχέδιο όμως έχει συσπειρώσει όλους του λαούς της Μεσογείου και σε ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση για τα κοιτάσματα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.  
Το διάβασα στο .pentapostagma.gr/
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,406,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,32,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,725,ΒΙΝΤΕΟ,173,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1806,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,606,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,122,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,233,Κόσμος,9406,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,235,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5870,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2496,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,22,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες κοντά στην Κρήτη & σχεδιάζουν προσάρτηση της Λιβύης
Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες κοντά στην Κρήτη & σχεδιάζουν προσάρτηση της Λιβύης
Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες κοντά στην Κρήτη & σχεδιάζουν προσάρτηση της Λιβύης
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2020-05/fatih_ar-1.jpg?itok=C3AXrlX7
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_612.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_612.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content