Ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση;

Ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση;

⍆Πριν από τον Κατακλυσμό, εμφανίστηκε στη Μεσοποταμία μια παράδοξη μορφή ζωής.... Ένας Άγγλος Αστρονόμος, εξετάζοντας το ζήτημα ζωής σε άλλους πλανήτες, συμβούλευε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα να μην παίρνει διόλου στ’ αστεία την ιδέα ότι οι κάτοικοι του Άρη μπορούσαν να επισκεφτούν τη Γη.

Εκείνη την περίοδο, εν τούτοις, υπήρχαν μερικοί από τους πιο έγκριτους, σοβαρούς και ρεαλιστές επιστήμονες, οι οποίοι ασχολούνταν με επιμονή και θέληση, για να διαφωτίσουν ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα της Γης. Σύμφωνα με αυτούς, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πλάσματα ενός πλανήτη μας επισκέφτηκαν άλλοτε και μάλιστα, προκάλεσαν τον Κατακλυσμό, τον οποίο αναφέρει η Βίβλος.

Τέλος, έχουμε και μερικά αστρονομικά δεδομένα, κατά τα οποία, κάποια διάνοια, που βρίσκεται στον Άρη, προσπαθεί να συνεννοηθεί μαζί μας με τη βοήθεια φωτεινών σημάτων.

Οι πρώτες ενδείξεις παρουσιάστηκαν γύρω στα τέλη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Μεσοποταμία. Εκεί, λοιπόν, σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την αραβική πόλη Ναζαρεάχ, οι Γερμανοί Αξιωματικοί του τουρκικού στρατού ανακάλυψαν μια μέρα την παλιά πόλη Ουρ των Χαλδαίων, όπου πέρασε την παιδική ηλικία του ο Αβραάμ.

Τον Ιανουάριο του 1918, με 400 Ινδούς ιππείς και πολυάριθμα αυτοκίνητα, οι Άγγλοι έφτασαν στον τόπο εκείνο και άρχισαν να διενεργούν ανασκαφές, οι οποίες έφεραν αμέσως στο φως εκπληκτικά πράγματα.

Μετά από λίγο, έφτασε από το Λονδίνο η διαταγή να σταματήσει κάθε εργασία και πριν περάσουν δύο εβδομάδες, το Βρετανικό Μουσείο απέστειλε μια αρχαιολογική αποστολή, η οποία καθόρισε την ακριβή θέση της αρχαίας πόλης Ουρ και ανακάλυψε τα ίχνη ενός πολιτισμού, ο οποίος ανθούσε πριν από τον Βιβλικό Κατακλυσμό.

Οι κάτοικοι της Χαλδαίας είχαν ανακαλύψει, ως γνωστόν, την κατασκευή του χάρτου. Έγραφαν τα βιβλία τους πάνω σε πλάκες μαλακού αργίλου, τις οποίες κατόπιν έψηναν στον φούρνο για να σκληρύνουν.

Οι βιβλιοθήκες τους περιείχαν εκατοντάδες τέτοιες πλάκες. Μερικές από αυτές αναφέρουν, μάλιστα, τον Κατακλυσμό και συμφωνούσαν με τις αφηγήσεις της Βίβλου. Όλες, όμως, ανεξαιρέτως, αναφέρουν κάτι το οποίο γίνεται γνωστό για πρώτη φορά:

Πριν από τον Κατακλυσμό, εμφανίστηκε στη Μεσοποταμία μια παράδοξη μορφή ζωής. Στη συνέχεια, όμως, εξαφανίστηκε!...Στα καλλιτεχνικά έργα τους, οι Χαλδαίοι επιχείρησαν να αναπαραστήσουν αυτά τα παράξενα πλάσματα. Το ωραιότερο σχέδιο βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο. Επίσης, παμπάλαια κινεζικά χειρόγραφα, καθώς και αφηγήσεις των αρχαίων Ινδών, έκαναν λόγο για παράξενα πλάσματα, τα οποία είχαν επισκεφτεί τον πλανήτη μας πριν από τον Κατακλυσμό.

Ούτε, όμως, οι Κινέζοι, αλλά ούτε και οι Ινδοί μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες. Αρκούνταν μόνο στο να αναφέρουν ότι οι παράδοξοι επισκέπτες είχαν κεφάλι και ώμους, όπως οι άνθρωποι, σώμα και πόδια ταύρου και νύχια αετού!

Αυτή η εικόνα είναι κάπως τρομακτική, αλλά αν θελήσει κανείς να εξετάσει το σώμα του σχεδίου, το οποίο βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο, παρατηρεί δύο ενδιαφέροντα σημεία: το πλάσμα που είναι σχεδιασμένο εκεί παρουσιάζει πελώρια αναπνευστικά όργανα, τα οποία είναι υπερβολικά σε σύγκριση με τα αναπνευστικά όργανα των ζώων της Γης. Όλη η σύσταση, δε, του πλάσματος αυτού δείχνει μεγάλη ελαφρότητα και εκπληκτική δύναμη.

Αν, λοιπόν, η αρχαία τέχνη των Χαλδαίων εμπνεύστηκε από ένα ζωντανό υπόδειγμα, το πλάσμα εκείνο το παράξενο θα μπορούσε να διαβιώσει σε μια πολύ αραιή ατμόσφαιρα, όπως εκείνη του Άρη. Επιπλέον, πολλοί επιστήμονες, έκτοτε, κατάληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πλάσματα αυτά που ανέφεραν οι αρχαίοι υπήρξαν πραγματικά και ότι πριν από 6.000 χρόνια η Γη μας δέχτηκε την επίσκεψη περίεργων πλασμάτων, τα οποία είχαν έρθει από άλλους πλανήτες.

Υπέρμαχος της θεωρίας αυτής ήταν άλλωστε και ο επιφανής Αστρονόμος Pickering του Αστεροσκοπείου του Χάρβαρντ, ο οποίος είχε ανακαλύψει στον Άρη ανορθόδοξα φωτεινά σήματα, τα οποία είχαν τετράγωνο, τριγωνικό και κυκλικό σχήμα.


William Henry Pickering 
(15/02/1858 – 16/01/1938)
Μήπως οι κάτοικοι του Άρη ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μας με ένα είδος οπτικού τηλεγραφήματος;
Άραγε, ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση; Πολλοί επιστήμονες συνηγορούσαν με αυτή την αλλόκοτη θεωρία,
βασισμένοι σε αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Ωστόσο, οι αντίπαλοι της θεωρίας αυτής ήταν πολυάριθμοι.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ”, στις 28/07/1939…

Το διάβασα στο strangepress.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση;
Ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση;
Ο Βιβλικός Κατακλυσμός προκλήθηκε από εξωγήινη παρέμβαση;
https://strangepress.gr/wp-content/uploads/2020/05/%CE%9101651.a.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-muunqJ97QQE/Xr-tLqVaeoI/AAAAAAAB_k0/3zRwlPJRQEAedR7IbWJ7_qmORcCvmnjKACLcBGAsYHQ/s72-c/William_Henry_Pickering-674x376.webp
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_441.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_441.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content