Στ. Πλουμιστός: "Δεν είναι αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που λέμε στον εαυτό μας για το τι συμβαίνει"

Στ. Πλουμιστός: "Δεν είναι αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που λέμε στον εαυτό μας για το τι συμβαίνει"

⍆Τον περασμένο μήνα ο βασικός μισθός μου κόπηκε στο μισό και σχεδόν πίστευα....
ότι θα τελειώσει η ζωή μου και θα μένω στους δρόμους. Σε κάτι τέτοιες στιγμές, είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι η ζωή είναι χάλια. Είναι εύκολο να απογοητευτείτε και σχεδόν να σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να ζήσετε. Το μαύρο χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί εκείνη την στιγμή το μυαλό και την ζωή σας...

Να τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας; 
Ο διάσημος βουδιστής Pema Chodron είπε κάποτε: "Δεν είναι αυτό που συμβαίνει σε μας που μας κάνει να υποφέρουμε. είναι αυτό που λέμε στον εαυτό μας για το τι συμβαίνει. " Πιο απλά , ο Chodron προσπαθεί να πει με τον ίδιο τρόπο όταν λέμε:" Η ζωή σας είναι αυτή που κάνετε".  Όμως η πραγματικότητά σας διαμορφώνεται κυρίως από τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή και τον τρόπο που απορροφάτε τα γεγονότα που σας συμβαίνουν.

Παρακάτω σας περιγράφω δέκα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε τις δυσκολίες σας, σε επιτυχίες.

1) Εστιάστε στο τι μπορείτε να ελέγξετε
Ο Μάρκος Αυρήλιος είχε πει: "Μην αφήνετε τη φαντασία σας να συνθλίβεται από τη ζωή σας ολοκληρωτικά. Μην προσπαθείτε να απεικονίσετε όλα τα κακά που μπορεί να συμβούν. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ρωτήστε:  Γιατί είναι τόσο αφόρητο αυτό; Γιατί δεν μπορώ να το αντέξω; "

Ο Βίκτορ Ε. Φράνκλ πέρασε 3 χρόνια ως φυλακισμένος στα Ναζιστικά στρατόπεδα κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα πέθανε η μητέρα του, ο πατέρας του, ο αδελφός του και η σύζυγός του. Είχε απογυμνωθεί από τα πάντα στη ζωή του, και μια κατάσταση τρομοκρατίας και βασανιστηρίων είχε γίνει η καθημερινότητά του. 

Ωστόσο, από αυτήν την εμπειρία ήρθαν μερικές από τις πιο λαμπρές παρατηρήσεις σχετικά με την ανθρώπινη εμπειρία και ίσως, ένα από τα μεγαλύτερα βιβλία του εικοστού αιώνα, αν όχι της χιλιετίας καθώς έγραψε το βιβλίο του "Αναζητώντας Το Νόημα της Ζωής".

Άρα τι μπορεί κάποιος ,που επέζησε από τα πιο τρομερά δεινά της ανθρωπότητας να μας διδάξει για την αντιμετώπιση των τωρινών συνθηκών της ζωή μας;

Δύο πράγματα:
1 . "Μεταξύ των κινήτρων και των αντιδράσεων υπάρχει ένα κενό. Το κενό αυτό είναι η δύναμή μας να επιλέξουμε την αντίδρασή μας. Στην αντίδρασή μας βρίσκεται η ανάπτυξή μας και η ελευθερία μας''.

2 . " Όλα μπορούν να αποφασιστούν από έναν άνθρωπο, εκτός από ένα: η τελευταία από τις ανθρώπινες ελευθερίες - να επιλέξει τι στάση θα έχει σε κάθε δεδομένη κατάσταση".
Τώρα, δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω την κατάστασή σας, αλλά ανεξαρτήτου από το πόσο καλή ή κακή είναι η πραγματικά η κατάσταση σας, πιθανότατα να την κάνετε χειρότερη απ 'ότι στην πραγματικότητα είναι.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Cincinnati, το 85% των ανθρώπων ανησυχούν για πράγματα τα οποία δεν συμβαίνουν ποτέ και καθώς εσείς εστιάζετε σε αυτά, αυτά σας θέτουν σε αυτοεπιβαλλόμενο πόνο σιγά σιγά και έτσι συνεχίζει η ζωή σας. Ξεκινάτε να δημιουργείτε μια οργή θυμού και δυσαρέσκειας για τον κόσμο και η ζωή σας γίνεται όλο και πιο καταθλιπτική. Πρέπει να είστε αντικειμενικοί σχετικά με τις καταστάσεις και να επικεντρωθείτε μόνο σε αυτές που μπορείτε να ελέγξετε.

"Η ζωή είναι δέκα τοις εκατό του τι μας συμβαίνει και ενενήντα τοις εκατό πώς ανταποκρινόμαστε σε αυτό". Οι καταστάσεις σας, στην πραγματικότητα, σημαίνουν πολύ λίγα στο μεγάλο σχέδιο της ζωής σας. Πρέπει να μάθουμε να συμφωνούμε και αρμονικά, ανεξάρτητα από το σημερινή κατάσταση της ζωής μας. Πρέπει να μάθουμε να βρίσκουμε νόημα και, επομένως,η ευτυχία, ακόμη και αν είμαστε εγκλωβισμένοι σε στρατόπεδο συγκέντρωσης...

Αυτό μας οδηγεί στο επόμενο σημείο:
2) "Ποτέ μην ξεχνάτε να έχετε όραμα"

Έχει ενδιαφέρον η Βίβλος που λέει: Χωρίς όραμα, οι άνθρωποι χάνονται. Χρειάζεσαι κάτι για να ζήσεις. Χρειάζεται ένα όραμα στο οποίο ασκείτε συνειδητή και καθημερινή προσπάθεια. Και όχι, δεν έχει σημασία τι είναι, αρκεί να δίνει νόημα στη ζωή σας.

Καθώς αρχίζετε να κάνετε καθημερινά βήματα προς τον προορισμό που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας, το όραμά σας και η φαντασία σας θα επεκταθούν και θα γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα.

3) ΄΄ Κρατήστε ένα καθημερινό Ημερολόγιο ΄΄
'' Δεν κρατάω ημερολόγιο για να είμαι παραγωγικός." Δεν το κάνω για να το βρω τρόπο για να αλλάξετε γνώμη .Δεν το κάνω γιατί έχω μεγάλες ιδέες ή για να καταθέσω μια πεζογραφία ,μπορώ να τα δημοσιεύσω αργότερα. Οι σελίδες δεν προορίζονται για κανέναν παρά μόνο για μένα. Είναι η μόνη ανέξοδη αποδοτική θεραπεία που έχω βρει ποτέ. " είχε πει ο Tim Ferriss

Ο συγγραφέας και ομιλητής Darren Hardy πρωτοστάτησε στην ιδέα του " Βιβλίο που τελειώνει" την ημέρας σας. Στην ουσία, αυτό σημαίνει ότι έχετε τις βραδινές και τις πρωινές ρουτίνες που κρατούν τη ζωή σας μαζί, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο της ημέρας σας. Και ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις πρωινές και βραδινές σας ρουτίνες είναι να κρατάτε ένα ημερολόγιο. Υπάρχει πλήθος επιστημονικών ερευνών που υποδηλώνουν ότι η καταγραφή ημερολογίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων, και ακόμη και να βελτιώσει τη συνολική συναισθηματική υγεία.

Μην αφήνετε "σκελετούς στο ντουλάπι", όπως λένε. Γράφοντας για το πώς αισθάνεστε, θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε, να προσδιορίσετε και να απελευθερώσετε τυχόν συγκρουόμενα συναισθήματα που μπορεί να έχετε. Αμέσως, θα νιώσετε ένα βάρος να φεύγει από τους ώμους σας.

4) Μην αφήσετε την αρνητικότητα να σας καταβάλλει.
Η πρώτη αντίδραση σε οποιαδήποτε τραγωδία θα είναι αρνητικά συναισθήματα. Ο φόβος, ο θυμός, η απελπισία, η αγωνία, η κατάθλιψη - θα σας περιλούσουν, θα κολλήσουν στο μυαλό σας, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να τα ξεφορτωθείτε.

Είναι τόσο εύκολο να υποκύψουμε σε αυτά τα συναισθήματα και να αφήσουμε τον εαυτό μας να κυριευτεί από αυτά. Πρώτα οι σκέψεις μας,μετά τα λόγια μας,έπειτα οι ενέργειές μας, οι προσωπικότητες και οι ζωές μας διαμορφώνονται μία προς μία από την αρνητικότητα μέχρι να τα μετατρέψουμε σε τίποτα περισσότερο από αγγεία αρνητικότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρνηθείτε τον εαυτό σας τα αρνητικά σας συναισθήματα. Απλά μην τα αφήσετε να σας καταβάλλουν.

Αλλά πώς ακριβώς αποφεύγετε να πέσετε στα αρνητικά συναισθήματά σας;
Απλά προσποιηθείτε. Καλύψτε τα με την αυτοπεποίθηση, με την ευτυχία και τελικά αυτή η "προσποίηση" θα φέρει την αυτοπεποίθηση που θα γίνει η πραγματικότητα σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι αυτό - προποιηθείτε-μέχρι να το καταφέρετε.

5) Γίνετε Ευγνώμων
Η πιο δύσκολη στιγμή για να αισθανθείτε ευγνώμων για τη ζωή που έχετε είναι όταν βιώνετε κάτι τρομερό. Αλλά αυτές είναι οι στιγμές που είναι πιο σημαντικό να ασκηθείτε για την ευγνωμοσύνη στη ζωή σας.

Σκεφτείτε πώς η τραγωδία σας θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Αν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει πρόσφατα αρρωστήσει ή έχει υποστεί κάποιο ατύχημα, σκεφτείτε πώς θα μπορούσε να είναι πιο καταστροφικό. Εάν χάσατε την δουλειά σας ή ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, να είστε ευγνώμονες που εξακολουθείτε να έχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε γύρω σας και είστε υγιείς.

Υπάρχει πάντα μια ασημένια επένδυση και είναι σημαντικό να στηρίζεστε σε αυτή την ασημένια επένδυση κατά τις πιο δύσκολες στιγμές σας.

6) Μετακίνηση προς τα εμπρός
Είναι φυσικό να πέσετε ψυχολογικά και να θρηνήσετε την τρομερή σας κατάσταση όταν βιώνετε κάτι τρομερό. Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να απομακρύνεστε από αυτό πριν το αφήσετε να καταστρέψει τη ζωή σας.

Αντί να αναρωτιέστε: "Πώς μπόρεσε αυτό να συμβεί σε μένα;" θα πρέπει να αρχίσετε να αναρωτιέστε : "Τι μπορώ να κάνω για να προχωρήσω;"

Μπορεί να μην είναι εύκολο και ίσως να μην είναι κάτι που θέλετε να κάνετε,αλλά το να σας πάρει από κάτω είναι σαν να σκίζετε τον επίδεσμο από μια πληγή - είναι κάτι που πρέπει να γίνει και κάτι που θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για αυτό αργότερα.

7) Σταματήστε να κατηγορείτε
Σε μια δύσκολη κατάσταση, η αντίδραση μας είναι πάντα να ρίξουμε ευθύνες. Κατηγορείτε το αφεντικό σας, την εταιρεία σας, ένα πρόγραμμα, έναν ιό, ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο, οτιδήποτε. Οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την τραγωδία που έπληξε εσάς και την οικογένειά σας.

Και αυτό είναι κατανοητό- θέλουμε να βγάλουμε νόημα από την τραγωδία. Αλλά αυτό είναι το θέμα -μερικές φορές δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένας να κατηγορήσουμε και πρέπει να μάθετε να είστε εντάξει με αυτό. Όσο πιο γρήγορα δεχτείτε το γεγονός ότι μερικές φορές οτι συμβαίνει στον κόσμο,στο σύμπαν είναι απλώς τυχαίο, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείτε να μάθετε να ζείτε με τη νέα πραγματικότητά σας.

8) Να θυμάστε ότι όλα είναι μόνο προσωρινά "
"Η παγίδευση είναι απλά μια θέση, όχι μια μοίρα. Βγείτε από αυτό, αντιμετωπίζοντας και εξαλείφοντας κάθε μέρος αυτής της κατάστασης μέσω μικρών, σκόπιμων ενεργειών - όχι προσπαθώντας (και την αποτυχία) να την απομακρύνετε με υπεράνθρωπη δύναμη. "
-Ryan Holiday

Όπου και αν βρίσκεστε στη ζωή τώρα, είναι ενα μικρό πέρασμα. Ωστόσο, δεν είναι θέμα να επιθυμούμε και να ελπίζουμε ότι όλα θα είναι τέλεια από αύριο. Αντ 'αυτού, το θέμα είναι να κάνετε μικρά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, σήμερα, αύριο και την επόμενη μέρα.

Όπως δήλωσε ο Ντάρεν Χάρντι, "Τα μικρά, φαινομενικά ασήμαντα βήματα που ολοκληρώνονται σταθερά με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργήσουν μια ριζική διαφορά." Πράγματι, η ζωή σας μπορεί να φαίνεται και να είναι αρκετά μέτρια αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σε λίγους μήνες, μπορείτε απλά να κοιτάξετε πίσω και να νιώθετε ντροπή από το ποιος είστε τώρα.

Ο εξωτερικός σας κόσμος μπορεί να ταιριάζει περισσότερο με την εσωτερική σας πραγματικότητα. Η ζωή σας θα μπορούσε να μοιάζει με τα πιο άγρια ​​όνειρά σας. Ωστόσο, θυμηθείτε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

9) Σηκωθείτε
Ξέρετε τη διάσημη γραμμή: κάθε φορά που πέφτετε, πρέπει να ξανασηκωθείτε. Εφόσον παραμείνετε πάντα πίσω από μια πτώση, θα ζείτε έτσι. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, πρέπει να είστε πιο σκληροί. Δεν χρειάζεται να είναι μια άμεση απόκριση - είναι φυσικό να έχετε μια περίοδο για να θρηνήσετε - αλλά όσο αυτή είναι μια απάντηση που λέτε τελικά, τότε μπορείτε να υπερνικήσετε οτιδήποτε σας φέρνει η ζωή.

10) Αποδοχή της Ευθύνης για οτιδήποτε στη ζωή σας
"Την στιγμή που δέχεστε τη συνολική ευθύνη για ΟΛΑ στη ζωή σας είναι η ημέρα που διεκδικείτε τη δύναμη να αλλάξετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στη ζωή σας." 
-Hal Elrod

Όπου κι αν βρίσκεται σήμερα η στη ζωή σας είναι δική σας ευθύνη. Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι ή πράγματα που εμπλέκονται - ωστόσο, δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε για τις επιλογές σας. Είστε ένα εντελώς ξεχωριστό Όν . Το αφεντικό σας, ο συνεργάτης σας, η δουλειά σας, οι φίλοι σας, η κοινωνία ή η οικονομία δεν σας ελέγχουν.

Αντ 'αυτού, εσείς ελέγχετε τον εαυτό σας.
Παραθέτω τον Grant Cardone,
"Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας προέρχονται από τη δική σας ευθύνη, όχι απλά από κάποια εξωτερική δύναμη."

Έτσι, είναι καιρός να αναλάβουμε ευθύνη. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κατηγορείτε τον κόσμο γύρω σας και να γίνετε ενεργός. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είστε θύμα των συνθηκών σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θέλετε.

Ως Jim Rohn έχει πει, «Μην γίνετε μέλος σε ένα εύκολο πλήθος! δεν θα αναπτυχθείτε. Πηγαίνετε όπου οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες ».

Και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική σκέψη να σκεφτεί κανείς, είναι πραγματικά απίστευτη ανακούφιση γιατί όταν ξέρετε ότι είστε πλήρως υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της ζωής σας, ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει; Ακριβώς- Κανείς. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για κάποιον άλλο που μεταμορφώνει μαγικά τη ζωή σας ή τη συναισθηματική σας κατάσταση. Αντ 'αυτού, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το ιδανικό μέλλον σας, εξαρτάται από σας. Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, εξαρτάται από σας. Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι,εξαρτάται από σας .

Συμπερασματικά, δεν είναι αυτό που συμβαίνει σε εσάς που είναι σημαντικό,αλλά το πώς αντιδράτε. Φυσικά, όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και προκλήσεις στη ζωή. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες με τις οποίες βρισκόμαστε αντιμέτωποι, θα έχουμε πάντα τον πλήρη έλεγχο της νοοτροπίας με την οποία ανταποκρινόμαστε.

Επιπλέον, χωρίς όραμα, οι άνθρωποι χάνονται. Έτσι, χρειάζεστε κάτι για να ζήσετε. Χρειάζεστε κάτι που δίνει στη ζωή σας νόημα. Θα μπορούσα να είμαι ένα άτομο, ένα κομμάτι δουλειάς, ένα όνειρο ή οτιδήποτε άλλο δίνεις συνειδητή και καθημερινή προσπάθεια. Το ημερολόγιο σας μπορεί να γίνει ένα μέρος μοναξιάς για εσάς. Περιορίστε το για να ανακουφίσετε τα άγχη και τις ανησυχίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα το βρείτε ως την πιο ανέξοδη διαθέσιμη θεραπεία. Στη συνέχεια, αποδεχτείτε την πλήρη ευθύνη για όλα στη ζωή σας. Δεν υπάρχει τίποτα να κατηγορήσετε για τη σημερινή κατάσταση της ζωής σας εκτός από τον εαυτό σας.

Και ακόμα κι αν υπήρχε κάποιος ή κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κατηγορήσετε, πως θα μπορούσε να σας βοηθήσει; Απ όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει τίποτα για να κατηγορείς ή να επικρίνεις τις περιστάσεις που θα σε μεταφέρουν σε ένα καλύτερο μέρος της ζωής. Επομένως, αποδέχεστε απλώς τη συνολική ευθύνη ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη ζωή σας και βρείτε τη δύναμη να αλλάξετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στη ζωή σας.

Τέλος, όλα στη ζωή είναι προσωρινά - τόσο τα καλά όσο και τα κακά.
Έτσι, μην προσκολληθείτε στα συναισθήματά σας για το παρόν. Αντ 'αυτού, συνεχίστε να προχωράτε σε μεγαλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα για το μέλλον! Ωστόσο, μην ξεχνάτε να βλέπετε την τελειότητα της ζωής σας. Όπως δήλωσε ο Hal Elrod, "Αγαπήστε τη ζωή που έχετε ενώ δημιουργείτε τη ζωή των ονείρων σας. Μη νομίζετε ότι πρέπει να περιμένετε να γίνει τελευταίο αυτό. "

Σταύρος Πλουμιστός 

είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: "Δεν είναι αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που λέμε στον εαυτό μας για το τι συμβαίνει"
Στ. Πλουμιστός: "Δεν είναι αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που λέμε στον εαυτό μας για το τι συμβαίνει"
Στ. Πλουμιστός: "Δεν είναι αυτό που συμβαίνει, είναι αυτό που λέμε στον εαυτό μας για το τι συμβαίνει"
https://mamiverse.com/wp-content/uploads/2013/11/15-Henry-Ford-Quotes-on-Success-SliderPhoto.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/02/blog-post_948.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/02/blog-post_948.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content