================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Ομόνοια αλλάζει πρόσωπο: Πρώτη δοκιμή για το ανανεωμένο ιστορικό σιντριβάνι - Δείτε βίντεο

⍆Για πολλές δεκαετίες κατά το παρελθόν, το σιντριβάνι της πλάτείας Ομονοίας αποτελούσε σημείο...
αναφοράς. Ήταν το σήμα κατατεθέν του κέντρου της πρωτεύουσας και ένα αξιοθέατο για τουρίστες, αλλά και εγχώριους επισκέπτες. Όταν η πλατεία άλλαξε, το συντριβάνι δεν συμπεριλήφθηκε στα σχέδια. Μαζί του εξαφανίστηκε και η ιδιαιτερότητα της πλατείας Ομονοίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί στο επίκεντρο της παραβατικότητας και της παρακμής.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δρομολογεί με γοργά βήματα την επαναφορά του ιστορικού συντριβανιού με την ελπίδα ότι το σημείο αναφοράς των περασμένων χρόνων να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την επαναφορά ολόκληρης της περιοχής στην παλαιότερη αίγλη και σημασία της.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν «παρών» στην πρώτη δοκιμή λειτουργίας του σιντριβανιού. «Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά. Έρχεται...» είναι το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη που συνοδεύει το βίντεο το οποίο ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media.
 
Μια ανάσα πριν αποκαλυφθεί η ιστορική πλατεία της Αθήνας στη νέα της μορφή, που έχει πολλά νοσταλγικά στοιχεία με κυρίαρχο το σιντριβάνι, ο κ.Μπακογιάννης για δεύτερο βράδυ στη σειρά αποκάλυψε ψηφίδες.

Το βράδυ, το ιστορικό - ανανεωμένο - σιντριβάνι γέμισε με νερό. «Παρών» στη διαδικασία ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος πόσταρε σχετικό βίντεο στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων... «Ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».
Επιπλέον, ο δήμαρχος πόσταρε μια νυχτερινή λήψη της πλατείας κι ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη, στη νέα της μορφή «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...», είπε χθες για να προσθέσει σήμερα «πλατεία ξανά».Το διάβασα στο www.protothema.gr
Η Ομόνοια αλλάζει πρόσωπο: Πρώτη δοκιμή για το ανανεωμένο ιστορικό σιντριβάνι - Δείτε βίντεο Reviewed by ploumistos.com on 2:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.