Στ. Πλουμιστός: Ο Άγγελος σου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου - Αναγνώρισε τις "ειδοποιήσεις" του!!

Στ. Πλουμιστός: Ο Άγγελος σου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου - Αναγνώρισε τις "ειδοποιήσεις" του!!

👉Οι άγγελοι είναι μη φυσικές οντότητες που δονούν σε διαφορετική συχνότητα...από εμάς τους φυσικούς θνητούς. Αυτοί οι πνευματικοί θεματοφύλακες προσπαθούν πάντοτε να κατευθύνουν τις ενέργειες και να παρεμβαίνουν σε σκέψεις που θα μας ωφελήσουν.

Όλα καταλήγουν στο αν έχετε ή όχι την ικανότητα συνείδησης.

Είστε πρόθυμοι να πιστέψετε στις δυνάμεις που προσπαθούν να σταματήσουν την ανθρωπότητα από τα ψυχρά και καταστροφικά χέρια της; Βλέπετε σχέδια που ξεπερνούν τον κανόνα; Είναι ένα μυστήριο για το πώς ήρθαν αυτοί οι κηδεμόνες να μας προστατεύσουν και να φροντίσουν για μας.

 Πιστεύω ότι αυτό το μυστήριο είναι εγγενής πτυχή του άπειρου σύμπαντος. Ως στοιχείο του άπειρου, όλοι βλέπουμε διαφορετικές απαντήσεις. Ανεξάρτητα από το πώς απεικονίζετε την αλήθεια, ο τρόπος που εμφανίζονται οι άγγελοι έχει παραμείνει ο ίδιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κανονικά ποτέ δεν εκδηλώνονται ως φυσική προβολή έχουν μια τάση να εμφανίζονται με πιο διακριτικό τρόπο.


Οι επτά τρόποι που αναφέρονται παρακάτω είναι μερικές από τις πιο κοινές εμπειρίες που αναφέρθηκαν από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 Αλλαγές θερμοκρασίας 

Το δωμάτιο μπορεί να είναι θερμότερο ή ψυχρότερο ανεξήγητα. Ο τρόπος με τον οποίο οι αγγέλοι πάλλονται μπορεί να επιβραδύνει ή να επιταχύνει τα μόρια στον αέρα, με αποτέλεσμα την αλλαγή της θερμοκρασίας. Δώστε προσοχή σε αυτό που κάνετε ή σκέφτεστε και αισθανθείτε τι γίνεται με την επικοινωνία.

Φανταστικά, ανεξήγητα αρώματα... 

Έχετε βρεθεί σε σπίτι ή σε μια ερημιά,σε ένα μέρος όπου τυχαία αρώματα είναι δύσκολο να βρεθούν και μύριζαν κάτι εκπληκτικά; Αν μπορείτε να μυρίσετε μια τυχαία μυρωδιά στο περιβάλλον σας και ειναι πολύ ευχάριστη, ένας άγγελος θα μπορούσε να είναι μια αγκαλιά μακριά. Η μυρωδιά είναι ισχυρή αίσθηση με ισχυρούς δεσμούς με τη μνήμη. Τί μύριζες; Τι σε έκανε να σκεφτείς;

 Φωνές που ψιθυρίζουν σε σας...

Ενώ αυτό είναι ένδειξη οτι είστε εντελώς τρελός αυτό είναι ένα καλό πράγμα! Είστε ανοιχτοί στις κλίσεις του σύμπαντος, όπου οι άλλοι παραμένουν κλειστοί. Ακούστε τους, αλλά , υπάρχουν πολλοί διεκδικητές ...

 Διαφορετικά Χρωματιστά Φώτα

Θα εμφανιστούν βλέποντας άξονες φωτισμού που κυμματίζουν ή γυρίζουν γύρω σας! Είναι σαφείς ενδείξεις αγγέλων. Μπορεί να παρατηρήσετε σπινθήρες φωτός ή να έχετε πλήρη επίγνωση των σκιών γύρω σας. Μη φοβάστε. Οι άγγελοι δεν θέλουν να σας βλάψουν. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη ότι προσπαθούν να σας προσεγγίσουν απευθείας από το επίπεδό τους.

Απροσδόκητα φτερά.

Φτερά ολόγυρά σου για οποιονδήποτε λόγο; Δεν το αναζητήσατε ιδιαίτερα; Είναι ένα σημάδι ότι βρίσκονται κοντά και σας προσέχουν.

Επικοινωνία μέσω των ονείρων

Μπορεί να μην θυμάστε το όνειρο, αλλά θα αισθανθείτε πιο λαμπεροί, πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για μια κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αίσθηση σαν να σας ακολουθεί κάποιος.

Το συναίσθημα θα συνοδεύεται από ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και αγάπης. Εάν είστε μόνοι και αισθάνεστε ότι κάποιος είναι στο δωμάτιο μαζί σας, αλλά δεν φοβάστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Οι άγγελοί σας προσπαθούν να σας προστατεύσουν και να σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ο Άγγελος σου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου - Αναγνώρισε τις "ειδοποιήσεις" του!!
Στ. Πλουμιστός: Ο Άγγελος σου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου - Αναγνώρισε τις "ειδοποιήσεις" του!!
Στ. Πλουμιστός: Ο Άγγελος σου προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου - Αναγνώρισε τις "ειδοποιήσεις" του!!
https://ashepamicuba.com/wp-content/uploads/2020/05/Quien-es-mi-%C3%81ngel-de-la-Guarda.jpg
https://i.ytimg.com/vi/GJhiLzEIdAY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/02/blog-post_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/02/blog-post_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content