================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σημάδια ότι ο φύλακας άγγελος σας είναι κοντά σας!

⍆Οι άγγελοι είναι μη φυσικές οντότητες που δονούν σε διαφορετική συχνότητα...
από εμάς τους φυσικούς θνητούς. Αυτοί οι πνευματικοί θεματοφύλακες προσπαθούν πάντοτε να κατευθύνουν τις ενέργειες και να παρεμβαίνουν σε σκέψεις που θα μας ωφελήσουν.
Όλα καταλήγουν στο αν έχετε ή όχι την ικανότητα συνείδησης.

Είστε πρόθυμοι να πιστέψετε στις δυνάμεις που προσπαθούν να σταματήσουν την ανθρωπότητα από τα ψυχρά και καταστροφικά χέρια της; Βλέπετε σχέδια που ξεπερνούν τον κανόνα; Είναι ένα μυστήριο για το πώς ήρθαν αυτοί οι κηδεμόνες να μας προστατεύσουν και να φροντίσουν για μας.

 Πιστεύω ότι αυτό το μυστήριο είναι εγγενής πτυχή του άπειρου σύμπαντος. Ως στοιχείο του άπειρου, όλοι βλέπουμε διαφορετικές απαντήσεις. Ανεξάρτητα από το πώς απεικονίζετε την αλήθεια, ο τρόπος που εμφανίζονται οι άγγελοι έχει παραμείνει ο ίδιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κανονικά ποτέ δεν εκδηλώνονται ως φυσική προβολή έχουν μια τάση να εμφανίζονται με πιο διακριτικό τρόπο.

 Οι επτά τρόποι που αναφέρονται παρακάτω είναι μερικές από τις πιο κοινές εμπειρίες που αναφέρθηκαν από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 Αλλαγές θερμοκρασίας 

Το δωμάτιο μπορεί να είναι θερμότερο ή ψυχρότερο ανεξήγητα. Ο τρόπος με τον οποίο οι αγγέλοι πάλλονται μπορεί να επιβραδύνει ή να επιταχύνει τα μόρια στον αέρα, με αποτέλεσμα την αλλαγή της θερμοκρασίας. Δώστε προσοχή σε αυτό που κάνετε ή σκέφτεστε και αισθανθείτε τι γίνεται με την επικοινωνία.

Φανταστικά, ανεξήγητα αρώματα... 

Έχετε βρεθεί σε σπίτι ή σε μια ερημιά,σε ένα μέρος όπου τυχαία αρώματα είναι δύσκολο να βρεθούν και μύριζαν κάτι εκπληκτικά; Αν μπορείτε να μυρίσετε μια τυχαία μυρωδιά στο περιβάλλον σας και ειναι πολύ ευχάριστη, ένας άγγελος θα μπορούσε να είναι μια αγκαλιά μακριά. Η μυρωδιά είναι ισχυρή αίσθηση με ισχυρούς δεσμούς με τη μνήμη. Τί μύριζες; Τι σε έκανε να σκεφτείς;

 Φωνές που ψιθυρίζουν σε σας...

Ενώ αυτό είναι ένδειξη οτι είστε εντελώς τρελός αυτό είναι ένα καλό πράγμα! Είστε ανοιχτοί στις κλίσεις του σύμπαντος, όπου οι άλλοι παραμένουν κλειστοί. Ακούστε τους, αλλά , υπάρχουν πολλοί διεκδικητές ...

 Διαφορετικά Χρωματιστά Φώτα

Θα εμφανιστούν βλέποντας άξονες φωτισμού που κυμματίζουν ή γυρίζουν γύρω σας! Είναι σαφείς ενδείξεις αγγέλων. Μπορεί να παρατηρήσετε σπινθήρες φωτός ή να έχετε πλήρη επίγνωση των σκιών γύρω σας. Μη φοβάστε. Οι άγγελοι δεν θέλουν να σας βλάψουν. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη ότι προσπαθούν να σας προσεγγίσουν απευθείας από το επίπεδό τους.

Απροσδόκητα φτερά.

Φτερά ολόγυρά σου για οποιονδήποτε λόγο; Δεν το αναζητήσατε ιδιαίτερα; Είναι ένα σημάδι ότι βρίσκονται κοντά και σας προσέχουν.

Επικοινωνία μέσω των ονείρων

Μπορεί να μην θυμάστε το όνειρο, αλλά θα αισθανθείτε πιο λαμπεροί, πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για μια κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αίσθηση σαν να σας ακολουθεί κάποιος.

Το συναίσθημα θα συνοδεύεται από ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και αγάπης. Εάν είστε μόνοι και αισθάνεστε ότι κάποιος είναι στο δωμάτιο μαζί σας, αλλά δεν φοβάστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Οι άγγελοί σας προσπαθούν να σας προστατεύσουν και να σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς.

Το διάβασα στο lifecoachcode.comVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Σημάδια ότι ο φύλακας άγγελος σας είναι κοντά σας! Reviewed by ploumistos.com on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.