================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης δέρνει τον Δούκα (Βίντεο)

⍆Και απόψε θα δούμε σημαντικές εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες». Ο Μιλτιάδης έχοντας μάθει...
από την Ανέτ για την πλαστή διαθήκη απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Τα δύο αδέρφια πιάνονται στα χέρια, με τον Δούκα Σεβαστό να καταλήγει στο πάτωμα χτυπημένος από τον αδερφό του.

Ο Δούκας Σεβαστός πάντως σκληραίνει την στάση του, τόσο απέναντι στην αδερφή του Ανέτ, όσο όμως και σε βάρος του Κυπραίου.

Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη, ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Η Θεοδοσία αρχίζει να διαδίδει στις γυναίκες του χωριού πως η Ελένη επιχείρησε να ξελογιάσει τον άντρα της, τον Λάμπρο Σεβαστό. Έτσι, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας και η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνιση της στη συνέχεια στις «Άγριες Μέλισσες».

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Την ίδια ώρα, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες«, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο.

Ο Δούκας Σεβαστός, έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου – βγάζοντας από τη μέση τον βοσκό που γνώριζε για τη δολοφονία του Γιάννου – αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

Το σημερινό τρέιλερ στις «Αγριες Μέλισσες»:

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης δέρνει τον Δούκα (Βίντεο) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.