Οι αποκαλυπτικοί διαισθητικοί χρησμοί του Στ. Πλουμιστού για το 2020 μήνα - μήνα

Οι αποκαλυπτικοί διαισθητικοί χρησμοί του Στ. Πλουμιστού για το 2020 μήνα - μήνα

⍆Οι διαισθητικοί χρησμοί του 2020 για κάθε μήνα, εμπεριέχουν μέσα τους γεγονότα που είναι συμβούν...
Όμως η ανάλυση τους θέλει προσοχή πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας, καθότι το διαισθητικό λεξιλόγιο θέλει ηρεμία και εσωτερικότητα για να αποκρυπτογραφηθεί.

Καλό είναι να γνωρίζεται ότι το πρώτο πράγμα που διαχωρίζει τους ανθρώπους με υψηλή διαίσθηση από τους υπόλοιπους είναι πως δέχονται να καθοδηγηθούν από το ισχυρό ένστικτό τους. Όλοι είναι συνδεδεμένοι με το ένστικτό τους, απλώς κάποιοι το ακούν και άλλοι όχι.

Αν και η διαίσθηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σε προειδοποιήσει για κακά πράγματα και επικίνδυνες καταστάσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις απομακρυνθεί από τα θετικά της ζωής. Εάν μπορείς να δεις τα θετικά ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιήσει για κάτι κακό, θα είσαι σε θέση να συνδεθείς με τον διαισθητικό χαρακτήρα σου ακόμα περισσότερο.

Στα σεμινάρια μου εξηγώ πως ένα άτομο δείχνει ότι είναι "ενεργειακό" από την ηλικία των τριών ετών, καθώς έχουν μεγάλη ευγλωττία, μιλούν άνετα και συνεννοούνται, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να μοιραστούν ιστορίες για τις προηγούμενες ζωές τους. Παρόλο που δεν το θυμάστε, όλοι γεννιόμαστε με ένα καθαρό πνευματικό κανάλι που σιγά-σιγά δυστυχώς "κλείνει" καθώς μεγαλώνουμε με ιδέες και πεποιθήσεις των περιβαλλόντων που μας περιστοιχίζουν. Αποτέλεσμα είναι οι συμβατικοί άνθρωποι γύρω μας να "εμποδίζουν" την εξέλιξη της αφύπνισης και της σύνδεσης μας, "κρατώντας" μας προς κάτω...

Οι διαισθητικοί χρησμοί είναι αποτέλεσμα μιας ενεργειακής διαδικασίας που με κατακλύζει συνεχώς. Το διαισθητικό λεξιλόγιο έχει άμεση σχέση με την πηγή ενέργειας καθώς είναι "δώρο" του δημιουργού και είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτό που μου συμβαίνει.

Οι διαισθητικοί χρησμοί του 2020 για κάθε μήνα
(Η συμβολική ανάλυση των χρησμών του Στ. Πλουμιστού έγινε από τον ερευνητή Δημοσθένη Πάτροκλο, για να κατανοηθούν περισσότερο από τους αναγνώστες του. Παρόλο αυτά η ανάλυση του αποτελεί προσωπική εκτίμηση).

61ος χρησμός (Ιανουάριος - Φεβρουάριος)

Στον πρώτο μήνα έρχεται η νύχτα των αρουραίων
να δείτε πως θα νιώσετε στο μήνυμα των ακραίων...
Σχέδια μην κάνεις χωρίς θεό, δεν έχουν ευλογία,
εμπόδια έρχονται πολλά, η φύση χτυπάει με μανία...

Η συμβολική ανάλυση
Σύμφωνα με τον χρησμοδότη η νύχτα των αρουραίων είναι ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς στο κινεζικό ωροσκόπιο, που φέρνει μεγάλη ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με τον πατριωτισμό και την ασφάλεια, το οποίο συμπεραίνουμε από τον επόμενο στίχο, καθώς ο χρησμοδότης αναφέρει για ένα "μήνυμα των ακραίων". Στο διαισθητικό λεξιλόγιο του ο κ. Πλουμιστός αναφέρει συνήθως ως "ακραίους" τους εχθρούς της Ελλάδος ή τους υπεύθυνους όταν γίνονται σοβαρά επεισόδια εντός της χώρας. Γι αυτό συμπεραίνουμε ότι θα υπάρξει προφανώς μεγάλη ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια και τον πατριωτισμό.

Στο δεύτερο δίστιχο ο χρησμοδότης κάνει αναφορά στην πίστη των ανθρώπων, ενώ παράλληλα θυμίζει ότι χωρίς πίστη έρχονται πολλά εμπόδια στις ζωές τους. Να σας θυμίσω ότι το τελευταιο σεμινάριο του κ. Πλουμιστού έχει θέμα τον νέο άνθρωπο - τον ενεργειακό άνθρωπο, όπου ενημερώνει πως τον επηρεάζει η αρνητική ενέργεια και η μηδενική πίστη με ότι σημαίνει αυτό για την πνευματική υγεία.  Παράλληλα δίνει πληροφορίες για την ευλογία- "δώρο" του δημιουργού που είναι η νόηση. Χωρίς την ευλογία, μας αναφέρει ο χρησμοδότης... έρχονται τα εμπόδια. 

Στο τέλος του χρησμού μας προϊδεάζει ότι η φύση θα συνεχίσει να μας εκδικείται και ότι θα έχουμε ενα βαρύ χειμώνα με θεομηνίες...

62ος χρησμός (Μάρτιος - Απρίλιος)

Άνθρωποι στα χέρια πιάνονται για αργύρια,
οι φωτεινές ψυχές αισθάνονται μαρτύρια...
Κανένας δεν βλέπει το κύμα που θα έρθει,
ούτε το μήνυμα από τον άγγελο που θα ανέρθει...

Η συμβολική ανάλυση
Στον πρώτο στίχο του 62ου χρησμού ο κ Πλουμιστός κάνει μια σημαντική αναφορά για τα χρήματα που συμβολίζονται με τα "αργύρια". 

Ο χρησμοδότης γίνετε δίγλωσσος (δυο έννοιες δηλαδή). Από την μια εννοεί οικονομική άνοδο για πολλούς ανθρώπους, υπονοώντας την κυβερνητική οικονομική πολιτική που φέρνει μια πλασματική ευημερία επειδή μας λέει ότι "πιάνονται στα χέρια". Υπονοεί παροδική εύνοια που ο καθένας θα εκμεταλλευτεί για το προσωπικό του συμφέρον ή έντονες διαφωνίες μεταξύ των πολιτικών. 

Από την άλλη η λέξη "αργύρια" μας κατευθύνει στην προδοσία του Χριστού. Σύμφωνα με κείμενα διάφορων προφητών, ερευνητές εκτιμούν πως τα 30 αργύρια που πρόδωσαν τον Χριστό, ήταν τυριανά σεκέλ, νόμισμα της Τύρου, αρχαίας πόλης του Λιβάνου. Προφανώς ο χρησμοδότης θέλει να μας στρέψει την προσοχή στην περιοχή της αρχαίας πόλης του Λιβάνου, αναφέροντας στον επόμενο στίχο οι "φωτεινές ψυχές αισθάνονται τα μαρτυρία". Όταν ο χρησμοδότης χρησιμοποιεί την λέξη "ψυχές" εννοεί ανθρώπους που υποφέρουν... Επομένως θέλει να μας υποδείξει ότι θα υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή μια ενδεχόμενη σύρραξη που θα δημιουργησει θέμα στους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής... Να θυμίσω ότι Λίβανος συνορεύει βόρεια και ανατολικά με τη Συρία, νότια με το Ισραήλ.

Στο επόμενο δίστιχο του 62ου χρησμού ο χρησμοδότης υπερθεματίζει ότι υπάρχει μια παρασκηνιακή ένταση, που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, για τα γεγονότα που ετοιμάζονται να συμβούν λίγο καιρό μετά... Κι επειδή όταν αναφέρει "τον άγγελο που θα ανέρθει" εννοεί πάντα τον προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ, που σημαίνει «τις ως ο Θεός ημών», καθότι είναι ο μόνος που αναφέρεται στην Βίβλο ως αρχάγγελος, μας τονίζει ότι οι άνθρωποι ούτε το μήνυμα του αρχάγγελου θα ακούσουν... (θεϊκή παρέμβαση). Προφανώς θα είναι απασχολημένοι με την απόκτηση της ύλης... όπως αναφέρει στο πρώτο δίστιχο...

63ος χρησμός (Μάιος - Ιούνιος)

Όλοι μαζί φωνάζουνε το δίκιο τους να βρούνε
το χέρι τους δυνατά χτυπούν για να εισακουστούνε...
Άνθρωποι θα εκδιωχθούν, θα σηκωθεί αντάρα,
θα ξεκινήσει ο αλλόθρησκος προφητική κατάρα...

Η συμβολική ανάλυση
Ο χρησμοδότης αναφέρει την λέξη "αλλόθρησκος" κι όταν το κάνει αυτό σχεδόν πάντα εννοεί τον "Σουλτάνο" και Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερτογάν. Μας λέει λοιπόν ότι ένα τεράστιο παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των ανθρώπων καθώς η χώρα μας πιέζεται να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο στίχος "το χέρι τους δυνατά χτυπούν για να εισακουστούνε..." μας ξεκαθαρίζει τις απαιτήσεις αν όχι των αλλόθρησκων, ίσως των επικυρίαρχων, που θέλουν να γίνει το αίτημα τους πραγματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει...

Όταν αναφέρει στον τρίτο στίχο "Άνθρωποι θα εκδιωχθούν, θα σηκωθεί αντάρα", εννοεί ότι θα συνεχιστούν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στην Ελλάδα με ότι σημαίνει αυτό κι αυτό δένει με την πίεση που θα συνεχίσει να ασκεί στην χώρα μας ο "αλλόθρησκος".

Ο κ. Πλουμιστός πριν δυο χρόνια (22 Μαΐου 2017) είχε αναρτήσει την πρόβλεψη με τίτλο "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο". Γι αυτό και στον χρησμό αυτόν αναφέρει "θα ξεκινήσει ο αλλόθρησκος προφητική κατάρα..." (διαβάστε την όλη πρόβλεψη ΕΔΩ)


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ :
Ο ραβίνος Rabbi Berger δήλωσε στο News Breaking Israel ότι η προφητεία είναι γραμμένη σε μια συλλογή της βιβλικής εξήγησης που πιστεύεται ότι έχει συνταχθεί τον έβδομο αιώνα. Εξήγησε ότι, σύμφωνα με την προφητεία, οι «γιοι του Ισμαήλ», το οποίο ο ραβίνος αναγνωρίζει το Ισλάμ, θα ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά της «Εδώμ», το οποίο ο ραβίνος χαρακτηρίζει ως τον Χριστιανισμό. Μετά από αυτόν τον πόλεμο, οι γιοι του Ισμαήλ θα διεξάγουν τρεις πολέμους εναντίον των Εβραίων που επικεντρώνονται γύρω από την Ιερουσαλήμ.

«Ο Ραββίνος Ισμαήλ (ο Αρχιερέας), δήλωσε,“Τρεις πολέμους της αναταραχής οι γιοι του Ισμαήλ προορίζονται να ξεκινήσουν στο Ισραήλ στο τέλος της ημέρας”,» η προφητεία αναφέρει, επικαλούμενη ένα στίχο του Ησαΐα. "Διότι έφυγαν από τα σπαθιά, από το σπαρμένο σπαθί και από το λυγισμένο τόξο και από τη θλίψη του πολέμου. Ησαΐας 21:15"

Η προφητεία συνεχίζει: "Και από εκεί, ο Μεσσίας από τον Οίκο του Δαυίδ θα μεγαλώσει και θα γίνει μάρτυρας της καταστροφής τους και τότε θα έρθει στον Ισραήλ". Ο ραβίνος Μπέργκερ εξήγησε πως η προφητεία, που γράφτηκε εκατοντάδες χρόνια πριν ο Μωάμεθ ιδρύσει το Ισλάμ, αφορούσε τα σημερινά γεγονότα. 

«Ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισλάμ και τον Χριστιανισμό συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, στην Ευρώπη και την Αμερική», δήλωσε ο ραβίνος Berger. Προσδιόρισε τις δύο Ιντιφάδες που υπέστη το Ισραήλ, το πρώτο από το 1987-1993 και το δεύτερο από το 2000-2005, ως οι δύο πρώτοι πόλεμοι στους οποίους αναφέρεται η προφητεία.

"Ο Ερντογάν κήρυξε τον τρίτο και τελικό πόλεμο για την Ιερουσαλήμ όπως προείπε στην προφητεία", δήλωσε ο ραβίνος Berger. Σημείωσε δε ότι ενώ ο Ερντογάν ίσως να μην φαίνεται ο φυσικός αραβικός ηγέτης για να ενώσει τους Μουσουλμάνους, έχει όμως αγγίξει ένα παγκόσμιο μήνυμα στοχεύοντας στην Ιερουσαλήμ το οποίο, κατά μία έννοια, θα «ενεργοποιούσε» την ανάγκη να εκπληρώσει την προφητεία.


64ος χρησμός (Ιούλιος - Αύγουστος)

Σαν τον έξω από εδώ θα ρθει να σε ξεγελάσει,
θα βγάλει δυνατές κραυγές για να σε εντυπωσιάσει,
θα σου προσφέρει και κρασί για να σε μεθύσει,
και τότε στο σπίτι σου θα μπει για σε πτοήσει...

Να μην αφήσεις τον μαύρο άγγελο να σε φοβίσει,

αλλά τον αρχάγγελο να φωνάζεις να σε ευνοήσει...
Θα βλέπεις ατυχήματα να γίνονται μπροστά σου,
είναι ώρα των πολιτικών, να σφίξεις την καρδιά σου...

Η συμβολική ανάλυση
Στον 64ο χρησμό ο κ. Πλουμιστός αναφέρει πολλά γεγονότα που θα συμβούν επειδή κάνει αναφορά στη διαχρονική παρουσία του εκπεσόντος αγγέλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, του διαβόλου δηλαδή, που φέρνει πρώτα του πειρασμούς, μετά τις αναποδιές και στο τέλος τα ατυχήματα... Επιμένει να μας θυμίζει την πίστη μας στον προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ καθώς είναι ο μόνος που αναφέρεται στην Βίβλο ως αρχάγγελος. 

Μην ξεχνάτε ότι ο μήνας Αύγουστος είναι της Παναγίας και ο χρησμοδότης υπονοεί ότι υπάρχει περίπτωση να προκληθούμε καθώς η 15η Αυγούστου είναι συνδεδεμένη με σημαντικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν, ευχάριστα και δυσάρεστα στην Ελληνική ιστορία:
15 Αυγούστου 1261. Ανακατάληψη Κωνσταντινούπολης από Βυζαντινούς, θριαμβευτική είσοδος του Μιχαήλ Η΄ στην Κωνσταντινούπολη )
15 Αυγούστου 1909. Κίνημα στρατιωτικού συνδέσμου στο Γουδί
15 Αυγούστου 1940.(Και το πιο γνωστό) Τορπιλισμός της Έλλης
15 Αυγούστου 1974. Οι Τούρκοι μπαίνουν στην Αμμόχωστο.


Το περίεργο είναι ότι ο 60ος χρησμός αποτελείται από δυο τετράστιχα, κάτι που σπάνια κάνει ο χρησμοδότης. Επιπλέον μας δίνει κρυφό μήνυμα μέσα στο χρησμό, όταν βάλουμε τις "λέξεις κλειδιά" σε μια άλλη διάταξη: 
ο μαύρος άγγελος θα σε φοβίσει,
θα ρθει να σε ξεγελάσει,
να σε εντυπωσιάσει,
να σε μεθύσει, να σε πτοήσει...
ατυχήματα θα γίνονται μπροστά σου,
και να σφίξεις την καρδιά σου...
....άρα θα έχουμε τραγικές ειδήσεις... 

65ος χρησμός (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος)

Θα ανοίγεις τα μάτια το πρωί, θα λες στραβά πηγαίνουν,
εκείνοι για την χώρα σου μιλούν γι αυτό και σε φτωχαίνουν...
Την μέρα που ύψωμα Σταυρού νόμιζες έχεις την βόλεψη σου,
σάλπισμα θα ακούσεις δυνατό, σημάδι καταστροφής σου...

Η συμβολική ανάλυση
Αυτός ο χρησμός είναι πολύ σημαντικός. Μας προϊδεάζει ότι θα υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας κι αυτό δεν θα αφήσει ήρεμο τον λαό που θα επιστρέφει από τις σύντομες καλοκαιρινές διακοπές του. Γίνετε λόγος για παρέμβαση των επικυρίαρχων αναφέροντας (γι αυτό και σε φτωχαίνουν...) μα το σημαντικότερο είναι ότι ο χρησμοδότης κάνει αναφορά στην ημέρα της ύψωσης του Τίμιου Σταύρου (14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της ονομαστικής εορτής του) θέλοντας να μας δείξει ότι η Σταυρική ευλογία είναι σημαντική (διαβάστε τι είχε γράψει για την Σταυρική ευλογία ΕΔΩ), καθώς εκείνη την ημέρα εορτάζεται η μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης όπου μνημονεύεται η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. 

Ο κ. Πλουμιστός αναφέροντας... "νόμιζες έχεις την βόλεψη σου" κάνει αιχμή για την πίστη των ανθρώπων... και σαν μην έφτανε αυτό μιλάει για σάλπισμα... Το σάλπισμα χρησιμοποιείται ως μέσο τακτικής συνεννόησης, για την αναγγελία κάποιου γεγονότος ή χρησιμοποιούντο σε συνδυασμό με τους ήχους του τύμπανου για την συνεννόηση κατά την διάρκεια της μάχης. Μπορεί αυτό να σημαίνει μια εμπλοκή στο Αιγαίο με του Τούρκους;

Επειδή αναφέρει τον Σταυρό και το Σάλπισμα έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ σημαντικό σημάδι διοτι μας παραπέμπει στις επτά σάλπιγγες που περιγράφονται στην Αποκάλυψη 8:6-21. Οι επτά σάλπιγγες είναι το «περιεχόμενο» της έβδομης σφραγίδας (Αποκάλυψη 8:1-5). 

Η πρώτη σάλπιγγα προκαλεί χαλάζι και φωτιά που καταστρέφει μεγάλο μέρος της χλωρίδας στον κόσμο (Αποκάλυψη 8:7). 
Η δεύτερη σάλπιγγα εισάγει ένα μετεωρίτη που χτυπά τους ωκεανούς και προκαλεί το θάνατο μεγάλου μέρους της θαλάσσιας ζωής (Αποκάλυψη 8:8-9). 
Η τρίτη σάλπιγγα είναι όμοια με τη δεύτερη, μόνο που επηρεάζει τις λίμνες και τα ποτάμια του κόσμου αντί των ωκεανών (Αποκάλυψη 8:10-11). 
Η τέταρτη από τις επτά σάλπιγγες κάνει τον ήλιο και το φεγγάρι να σκοτεινιάσουν (Αποκάλυψη 8:12).
Η πέμπτη σάλπιγγα έχει ως αποτέλεσμα μια μάστιγα «δαιμονικών ακριδών» που επιτίθενται και βασανίζουν την ανθρωπότητα (Αποκάλυψη 9:1-11). 
Η έκτη σάλπιγγα εισάγει ένα δαιμονικό στρατό που θα σκοτώσει το ένα τρίτο της ανθρωπότητας (Αποκάλυψη 9:12-21). 
Η έβδομη σάλπιγγα καλεί τους επτά αγγέλους με τις επτά φιάλες της οργής του Θεού (Αποκάλυψη 11:15-19, 15:1-8).

Σε κάθε περίπτωση ο 65ος χρησμός που το άθροισμα του είναι ο αριθμός 11 μας αναφέρει συνολικό για ταραγμένο χρονικό διάστημα που πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά...


66ος χρησμός (Νοέμβριος - Δεκέμβριος)

Το τέλος του χρόνου έρχεται για να μας ανταμώσει,
σε χάος ο κόσμος γύρω σου για σε χαντακώσει...
Θα είναι σαν να καίγεται το βρέφος μες στο στάβλο,
θα πρέπει να διαβάσετε χωρία από τον άγιο Παύλο... 

Η συμβολική ανάλυση
Είναι ξεκάθαρο ότι ο χρησμοδότης στο πρώτο δίστιχο αναφέρετε στην χαοτική συμπεριφορά των ανθρώπων εκείνο το χρονικό διάστημα. Βέβαια μας δίνει κι ένα ισχυρό σημάδι καθώς κάνει αναφορά στο θείο βρέφος, δείχνοντας την περίοδο των Χριστουγέννων. Γιατί το κάνει αυτό άραγε; 

Στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο (14:6) γίνεται αναφορά γι αυτό το γεγονός από τον Ιησού Χριστό "...εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή' ουδείς έρχεται προς τον πατέρα ει μη δι εμού". Δηλαδή "εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν φτάνει στο Πατέρα (τον εν κρυπτώ Πατέρα Θεό), παρά μόνο μέσω εμένα". Δηλαδή μέσω του εσωτερικά γεννημένου Χριστού στον άνθρωπο. Ο οποίος εσωτερικός Χριστός, γεννιέται εντός του μυημένου ανθρώπου από το εσωτερικό ενεργειακό σώμα της προσωπικής του, ατομικής ενεργειακής Παρθένου Μητέρας. 

Ο συμβολισμός του δεύτερου δίστιχου τελικά, είναι ξεκάθαρος αφού εννοεί την μη εσωτερική αναγέννηση για την οποία έχει αναφερθεί κατά κόρον ο κ. Πλουμιστός, ως πνευματική αφύπνιση, αυτοβελτίωση και αυτογνωσία, δηλαδη τον "Νέο Άνθρωπο". 

Στη συνέχεια μας αναφέρει τον Απόστολο Παύλο, γνωστός στον δυτικό κόσμο και ως Άγιος Παύλος. Ήταν μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της πρώιμης εποχής του Χριστιανισμού, υποστηρικτής της παγκοσμιότητας της Διδασκαλίας Του Ιησού. Για τον λόγο αυτό πήρε το όνομα ̓Απόστολος τῶν ἐθνῶν» και των εθνικών, εκείνων δηλαδή που δεν ανήκουν στον λαό και στη νέα θρησκεία. Ο Παύλος μιλούσε την Ελληνική γλώσσα και ανήκε στη διασπορά. 

Όλα τα παραπάνω έχουν πολύ μεγάλη άξια καθώς αναφέρει τον απόστολο των εθνών θέλοντας να μας επιστήσει την προσοχή σε ένα θέμα που αφορά την χώρα μας και τα γύρω έθνη που προφανώς εισέρχονται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο... Ίδωμεν!  


Ο χρησμοδότης δίνει χρησμούς για τα επέμενα δυο έτη: 2021 = 5 & 2022 = 6

67ος χρησμός 2021 

Θα έρθει η επόμενη χρονιά, μαζί και το βουβάλι,
εσύ να προετοιμαστείς με σπόρους και ατσάλι...
Δύσκολα χρόνια έρχονται στο άθροισμα του διαβόλου,
κεράκι να ανάψετε στην μνήμη του μυροβόλου....


Η συμβολική ανάλυση
Το 2021 έχει άθροισμα τον αριθμό 5. Το πέντε συμβολίζει τα πέντε στοιχεία από τα οποία αποτελείται ο κόσμος (γη, νερό, αέρας, φωτιά, αιθέρας) κι εδώ ο κ. Πλουμιστός προφανώς μας δίνει την έννοια του παγκόσμιου. Αυτό σημαίνει ότι το 2021 θα εμπεριέχει γεγονότα που θα έχουν μεγάλη επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο...

Αν σκεφτείτε το γεωμετρικό σχήμα του 5 η πεντάλφα ή η σφραγίδα του Σολομώντα η οποία αντιπροσωπεύει την ένωση του μακρόκοσμου με τον μικρόκοσμο, δηλαδή την ένωση του ανθρώπου με τον Θεό που στηρίχτηκε πάνω στην ιδιότητα του 5 και χρησιμοποιείται από τους Εβραίους για φυλαχτό πιστεύοντας ότι δίνει καλή τύχη. Αυτό το φυλαχτό είχε μεγάλη αξία στην Αίγυπτο και Ελλάδα. Συνήθιζαν να το χαράζουν στην εξώπορτα του σπιτιού τους, γιατί πίστευαν ότι έτσι έδιωχναν τα κακά πνεύματα. Αναφέρω τα παραπάνω γιατί ο κ. Πλουμιστός έχει γράψει για την Σταυρική Ευλογία. (Διαβάστε τι είχε γράψει ΕΔΩ).


Ο χρησμοδότης επίσης αναφέρεται στο 2021 καθώς στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι η χρονιά του βουβαλιού. Σύμφωνα με την παράδοση το έτος του Βούβαλου ευνοεί την πειθαρχία επιβίωσης για αυτό και αναφέρει τους σπόρους εννοώντας την τροφή και το ατσάλι ως προστασία από κάθε πολεμική πρόκληση...
Ο κ. Πλουμιστός κάνει αναφορά στο άθροισμα του διαβόλου δηλαδή τον αριθμό του Αντιχρίστου που λέγεται ότι είναι τα τρία 6αρια (666). Προφανώς βλέπει 6αρι που είναι το άθροισμα από 2022 αλλά αν βάλετε και το 2024 μας βγάζει άθροισμα 6. 

Το 666 είναι ο αριθμός που αναφέρεται συμβολικά μέσα από την Αποκάλυψη σ' ένα άτομο, είτε κυβερνήτη, είτε βασιλέα, είτε άρχοντα, είτε πλανητάρχη - τον Αντίχριστο - που θα εξαπολύσει τις δυνάμεις του σκότους κατά της ανθρωπότητας, εξαφανίζοντας τις δυνάμεις του καλού, αντικαθιστώντας τον Χριστό και τον Χριστιανισμό.
Ώδε η σοφία εστί. Ο έχων νουν ψηφισάτο τον αριθμόν του θηρίου.
αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς.

Ο χρησμοδότης κάνει αναφορά σε μυροβόλο λείψανο που σημαίνει πίστη και προσευχή για την σωτηρία μας.


64ος χρησμός 2022


Τα δύσκολα που έρχονται είναι πάνω σε εξάρι,
θυμήσου τα γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι,
κράτα την φλόγα μέσα σου σαν αναμμένο λυχνάρι,
και μην ξεχάσεις στην φυγή να έχεις προσευχητάρι...

Η συμβολική ανάλυση
Το 2022 έχει άθροισμα τον αριθμό 6 και μ
ε βάση αυτό κάνει την αναφορά "δύσκολα που έρχονται είναι πάνω σε εξάρι".

Το (6) έξι συμβολίζει τα έξι είδη των έμψυχων όντων (Θεούς δαίμονες. Ήρωες, ανθρώπους, ζώα, φυτά). Θεωρείται ο αριθμός του πειρασμού της αμαρτίας. Του μόχθου και της εργασίας αλλά και της δράσης. Επάνω στις ιδιότητες του 6 (του διπλού τριγώνου) βασίστηκε η εξάλφα ή άλλως η Ασπίδα του Δαυίδ η οποία στη Χριστιανική Εκκλησία εκφράζει την ένωση της θείας και της ανθρώπινης φύσης. Γι αυτό και αριθμός 666 το σύμβολο του θηρίου της αποκάλυψης ήταν και θα είναι πάντα το έμβλημα του πονηρού.

Στον 64ο χρησμό αναφέρει "γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι," κι εννοεί τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος που εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» όπου αναφέρει ξεκάθαρα... Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”»).

Ο κ Πλουμιστός έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος κι ότι έχει αφυπνιστεί χάριν ανωτέρας καθοδήγησης. Στο τελευταίο δίστιχο του χρησμού μας προειδοποιεί να μην χάσουμε την πίστη μας, διότι ο πλούτος μας σε μια "φυγή" θα είναι μόνο το προσευχητάρι και όχι τα υλικά αγαθά.

Το Σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός ας πραγματοποιηθεί. Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού. 
Με ευσέβεια και εκτίμηση προς τον κ. Στ. Πλουμιστό.
Δημοσθένης Πάτροκλος (ερευνητής)


Ευχαριστώ τον κ. Δημοσθένη Πάτροκλο για την συμβολική ανάλυση των χρησμών μου. Είναι εξαιρετικά τιμητικό για μένα όλη αυτή η ανάλυση που δείχνει τον πλούτο της γνώσης που πρέπει να έχει ένας ερευνητής, για να αναλύσει τους παραπάνω χρησμούς. Εύχομαι να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την άξια όλων όσων αναφέρονται, διότι η διαίσθηση είναι "δώρο" του δημιουργού και πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους με σεβασμό.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά. 
Στ. Πλουμιστός 
Ιδρυτής του κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβ. Αυτοβελτίωσης-Προσωπικής Εξέλιξης
Spiritual Energy Healingman


Διαβάστε περισσοτερες προβλέψεις ΕΔΩ ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι αποκαλυπτικοί διαισθητικοί χρησμοί του Στ. Πλουμιστού για το 2020 μήνα - μήνα
Οι αποκαλυπτικοί διαισθητικοί χρησμοί του Στ. Πλουμιστού για το 2020 μήνα - μήνα
Οι αποκαλυπτικοί διαισθητικοί χρησμοί του Στ. Πλουμιστού για το 2020 μήνα - μήνα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg71R8trPBWzAgXKyNMjROXc6pnq8hYxVCjsW0v4g5qnNIxOzaVZuBxtAUN-Q_0o3Li2t4tVTTjdZjgHeNQPVFWZDr23J-IgPfL0FFJw7du8QUSY9urdhZ5nu3iU4kdFtt5iEnwVNQDboZy/s400/%25CE%25A7%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%25A3%25CE%259C%25CE%259F%25CE%2599++%25CE%25A0%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5+%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591+%25CE%25A4%25CE%259F+2020.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg71R8trPBWzAgXKyNMjROXc6pnq8hYxVCjsW0v4g5qnNIxOzaVZuBxtAUN-Q_0o3Li2t4tVTTjdZjgHeNQPVFWZDr23J-IgPfL0FFJw7du8QUSY9urdhZ5nu3iU4kdFtt5iEnwVNQDboZy/s72-c/%25CE%25A7%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%25A3%25CE%259C%25CE%259F%25CE%2599++%25CE%25A0%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5+%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591+%25CE%25A4%25CE%259F+2020.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/12/2020.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/12/2020.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content