Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"

⍆Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο παρόν κείμενο για την ανιδιοτελή από μέρους μου...
ενημέρωσή σας σε σχέση με αυτό που νιώθω. Επίσης ότι αυτή η ενέργεια που με κατακλύζει, είναι ένα ιερό "δώρο" που μου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρω τα διαισθητικά μηνύματα μου και σε καμία περίπτωση δεν την αμφισβητώ διότι συνεχώς με επιβεβαιώνει.

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, είναι προτιμότερο για μένα να μιλήσω, παρά να έχω το βάρος της σιωπής... Οπότε με το συγκεκριμένο άρθρο, στόχος μου είναι η προστασία όλων μας, μέσα από την "σταυρική σήμανση" που μου προσφέρθηκε ως μήνυμα, να μεταφέρω.

Καταρχήν να σας εξηγήσω τι σημαίνει ο Σταυρός 

Η ύπαρξη του σταυρού ως συμβόλου ανάγεται στα βάθη της αρχαιότητας. Ο Σταυρός είναι το σύμβολο της Νίκης, το σύμβολο της Θυσίας, της αγάπης και της αιώνιας ζωής, σύμβολο της ενότητας, αφού συνάπτει τα άνω με τα κάτω, όλα τα πλάτη και τα μήκη της οικουμένης. Στο σημείο του Σταυρού συντελείται η ένωση πάντων των ορατών και αοράτων.

Ο Σταυρός είναι η οδός της πνευματικής ζωής καθώς για μένα προσωπικά είναι η κλίμακα, δηλαδή το Α και το Ω κάθε λογικής λατρείας. Κάθε προσευχή προσωπική αρχίζει και τελειώνει με τον Σταυρό. Όλα τα Μυστήρια της Εκκλησίας από την έναρξή τους, κατά τη διάρκειά τους και κατά τη λήξη τους σφραγίζονται δια του Σταυρού ή της σταυρικής Ευλογίας.

Η διασταύρωση πνεύματος και ύλης, είναι ένας δεσμός που πρέπει να εξισορροπείται παρά την δυσκολία και της ταλαιπωρίας ανάμεσα στα δύο αντιθετικά στοιχεία, ειδικά στην εποχή μας, για την οποία έχω μιλήσει κατά κόρον. Είναι η σύγκρουση της πνευματικής μας φύσης, με αυτή της προσωπικότητας, που αποτελεί την επίπονη διαδρομή του ανθρώπου προς την εξέλιξή του μέσω της αφύπνισης που εξελίσσει την νόηση του, που είναι και το ανυπέρβλητο δώρο του Δημιουργού-Θεού.

Ο Σταυρός σπάει κάθε σχέση με την επίγεια υλική πραγματικότητα, με τη φυσική εκδήλωση, γιατί υπάρχει η ανάγκη να εγκαταλείψουμε τα κατώτερα ένστικτα και να ζήσουμε με την ανώτερη πλευρά μας.

Διαβάστε την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Η Ευρώπη εισέρχεται στην περίοδο που αναφέρεται στις "ιερές γραφές" ΕΔΩ

Το πρώτο βήμα... 
Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας. 
Η διαδικασία και γιατί...
 • Όποιος πιστεύει  στην ύπαρξη του Δημιουργού-Θεού την δείχνει αρχικά με το σύμβολο του φορώντας τον Σταυρό και κατόπιν με την «αγάπη», λέει ο Απόστολος, «καλύψει πλήθος αμαρτιών» (Α' Πετρ. 4:8). Πότε θα συμβεί αυτό; Όταν εσείς γίνετε η παρηγοριά των θλιμμένων, η αναψυχή των δυστυχισμένων, ο προστάτης των φτωχών, ο κηδεμόνας των ορφανών, η ανακούφιση των ασθενών, ο χειραγωγός των πλανεμένων, ο πρόθυμος βοηθός κάθε χριστιανού. Γι' αυτή σας την αγάπη προς τους ελάχιστους αδελφούς του Χριστού, προς τα δικά Του τίμια μέλη, ο Κύριός μας θα εξαλείψει τις αμαρτίες σας και θα σας αξιώσει να Τον βλέπετε «πρόσωπον προς πρόσωπον» (Α' Κορ. 13:12) στην αιώνια βασιλεία Του.
 • Η προστασία για κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην ύπαρξη του Δημιουργού-Θεού προτείνετε (μέσω του μηνύματος μου) δια της σταυρικής ευλογίας - σήμανσης αρχικά στην πόρτα της οικείας του και κατόπιν φορώντας ένα μικρό Σταυρό επάνω του.  
 • Δεν χρειάζονται υπερβολές ως προς τις επιλογές σας, είτε για την οικεία σας, είτε για την προστασία του σώματος σας. 
 • Μην βάζετε μαζί με τον Σταυρό για την οικεία κι άλλα διακοσμητικά μαζί και σε ότι αφορά το Σταυρό του σώματος, δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι από πολύτιμο μέταλλο η απλά από ένα ξύλο. Ο Σταυρός του σώματος, μας δίνει ευλογία και δύναμη για την προστασία μας.
 • Βάλτε το Σταυρό μέσα σε αγίασμα και αφήστε τον για λίγα λεπτά να "αναπνεύσει". Έπειτα μην τον σκουπίσετε αλλά βγάλτε τον στο φως για δυο - τρεις ώρες. Κατόπιν ανάψτε λιβάνι-θυμίαμα για να θυμιατίσετε το σπίτι σας κι αφού τον περάσετε επάνω από τον καπνό, κρεμάστε τον στην εξώπορτα ή στο τοίχο σε διακριτικό σημείο.
 • Κατά τον ίδιο τρόπο θα εξαγνίσετε και το Σταυρό που θα φορέσετε στο λαιμό σας. 
 • Παρακαλώ να μην φορέσετε Σταυρό σαν καλλωπιστικό κόσμημα στο χέρι σας ή στο πόδι σας. Είναι προσβολή ως προς τον συμβολισμό της δύναμης του και κυρίως για την προσωπική σας ενέργεια.  
 • Παρακαλώ να σεβαστείτε την διαδικασία της προστασίας του οίκου σας μέσω της "Σταυρικής ευλογίας". Ενημερωθείτε ότι Άγιος Γέροντας Παΐσιος στις γραφές του αναφέρθηκε ως εξής: Κάντε το σήμα του Σταυρού γύρω απ’ το κάθε σπίτι. Όταν θα έρθει η στιγμή να μην το πάρει η δίνη. Βάλτε Σταυρό μ’ ευχέλαιο σε πόρτες και παραθύρια.
 • Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε από την συμβολική ημερομηνία της 7ης Ιουλίου 2019 της Αγίας Κυριακής και σας εξηγώ το γιατί:... +++
 • Η Αγία Κυριακή μαρτύρησε στα χρόνια του Διοκλητιανού, που βασίλεψε από το 284 ως το 305 με απίστευτους διωγμούς των Χριστιανών. Το όνομα της συνδέεται στενά με το πρόσωπο και τη συνείδηση του ανθρώπου. Ενώ το όνομα είναι έξω από τον άνθρωπο και προστίθεται σ' αυτόν ύστερα, όμως συνδέεται τόσο μαζί του, που γίνεται ένα μ' αυτόν. Έτσι καταλαβαίνουμε την καλή συνήθεια των ευσεβών χριστιανών να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα Αγίων της πίστης. Με αυτό τον τρόπο και με την ευκαιρία που η Εκκλησία κάθε χρόνο εορτάζει τα ιερά της πρόσωπα, ο κάθε χριστιανός στο όνομά του έχει μια συνεχή υπόμνηση της ευσέβειας. Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει πως με το όνομα εισάγει «εις την οικίαν έκαστος την εαυτού τον άγιον». Αμήν.
 • Επίσης μέσα από το διαισθητικό μήνυμα μου, σημειώστε ότι η η συγκεκριμένη ημερομηνία 7/7/2019 =  8 (οχτώ). Είναι ο αριθμός της ανάστασης. Η όγδοη μέρα είναι μια καινούρια αρχή. Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι ημέρα ανάστασης. Όλα είναι οκτώ έλεγαν οι Έλληνες. Εδώ στην γη, για εμάς τους εν σαρκί ανθρώπους, όλα είναι οκτώ. Στο οκτώ βρίσκει το τελείωμα της κάθε γέννηση ανθρώπινη και κάθε θεϊκή παρουσία συγχρόνως. Ο άνθρωπος δεν είναι πια μονάχα ζώο αλλά έχει ψυχή και πνεύμα ουράνιο.
 • Ο αριθμός 8 είναι ο ενσαρκωμένος άνθρωπος και το 888 είναι ο Υιός, ο Κύριος Ιησούς, ο Κύριος των Μυστηρίων.
 • Η διαδικασία αυτή έχει σαν στόχο την ασφάλεια των ανθρώπων που έχουν την πίστη μέσα τους για τον Δημιουργό-Θεό και παράλληλα θα ξεκινήσουν την απόξιση του πνεύματος τους από την κοσμική και υλιστική ζωή, ώστε να εξελίσσονται και να υγιαίνουν πνευματικά, ενώ θα χαίρονται αγγελικά...
 • Επίσης με την αποδοχή της "Σταυρικής ευλογίας" και αποδοχής οι πιστοί θα έχουν την προστασία του Δημιουργού και την ευλογία του Δώρου του, δηλαδή της νόησης ,ώστε να πορευθούν στα δύσκολα... όταν ο αλλόθρησκος γείτονας "απασφαλίσει" πιεζόμενος από την φαινομενική υπερδύναμη. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο δυνατός... 
 • Για τα επόμενα 7 χρόνια ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου 2020 ξεκινάει επισήμως η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"... Να είστε απόλυτα ψύχραιμοι και να μην φανταζεστε τα "τέρατα". Η δοκιμασία που έρχεται αφορά απολύτως τον απεγκλωβισμό μας από την ύλη και την σχέση που έχουμε μαζί της για την επιβίωση μας.
 • Ο αλλόθρησκος έρχεται να εκπληρώσει την προφητεία και να απειλήσει την "πλασματική" ευημερία μας που είχαμε μέχρι τώρα, προκειμένου να πάρουμε το μάθημα μας... Πολλοί δύστυχος δεν θα επιλέξουν την πίστη τους. Θα πάρουν τον δρόμο της υποταγής στην ύλη και όχι της ανύψωσης του πνεύματος τους. 
 • Αρκετοί παρότι με "Σταυρική ευλογία", στο τέλος θα επιλέγουν το "φαΐ της τοξικότητας" και της ψυχικής εξάρτησης στην πρόσκαιρη διευκόλυνση. Θα εγκαταλείψουν τον Δημιουργό- Θεό.
 • Είναι προσβολή και αμαρτία πνεύματος να χρησιμοποιούμε το "ΔΩΡΟ" του Δημιουργού-Θεού, την Νόηση, για την προσκόλληση μας στην ύλη, ξεχνώντας ότι η ύπαρξη μας οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο πνεύμα μας.
+++ (Μπορείτε να κάνετε την διαδικασία της Σταυρικής Ευλογίας από την στιγμή που θα ενημερωθείτε από το άρθρο μου η από κάποιον φίλο σας. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη από τις 7/7/2019 και θα κρατήσει μέχρι ότου "σημανθούν" όλοι οι απανταχού πιστοί του Δημιουργού - Θεού).

Η διαισθητική πρόβλεψη και οι χρησμοί είναι ένα ιερό δώρο που πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Στ. Πλουμιστός
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,63,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,137,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,762,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,170,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,112,ΕΛΛΑΔΑ,1258,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,489,Κόσμος,9645,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,433,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1547,Πολιτική,6842,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5991,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,342,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1138,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2773,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,91,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,636,Eco-News,2787,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"
Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"
Στ. Πλουμιστός: Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"
https://dg.imgix.net/what-s-the-significance-of-simon-carrying-jesus-s-cross-kv8vxylp-en/landscape/what-s-the-significance-of-simon-carrying-jesus-s-cross-kv8vxylp-7678a782dd63021ef4c7b8d4253937cf.jpg?ts=1555523391&ixlib=rails-3.0.2&auto=format%2Ccompress&fit=min&w=700&h=394&dpr=2&ch=Width%2CDPR
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/07/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/07/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content