Στ. Πλουμιστός: "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία"... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο

Στ. Πλουμιστός: "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία"... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο

⍆Πριν τρεις χιλιάδες χρόνια είχαν γραφτεί στη Βίβλο από προφήτες σημαντικές προφητείες...Το εκπληκτικό είναι ότι σήμερα επαληθεύονται με εντυπωσιακή ακρίβεια.
Ο προφήτης Δανιήλ για παράδειγμα, προέβλεψε ότι, όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, ο στρατιώτης θα παραδώσει τα όπλα μπροστά στο πρόσωπο του Αντιχρίστου και αυτό χωρίς να προηγηθεί καμία μάχη. Αν επικεντρωθούμε σε αυτήν την βιβλική φράση κλειδί θα δούμε ότι πιθανόν συνδέεται με την ημέρα του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν. Αυτό ακριβώς έγινε στην Τουρκία, όπου στρατιώτες παρέδωσαν τα όπλα.



Στο Ισλάμ είναι γραμμένη παρόμοια προφητεία, μόνο που στη θέση του Αντιχρίστου βρίσκεται ο Μαχντί, δηλαδή ο δικός τους Μεσσίας.

Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στο Ιντζιρλίκ για να εκβιάζει τους πάντες διαθέτοντας και τον δεύτερο πιο ισχυρό στρατό στο ΝΑΤΟ ενώ ο ίδιος προβάλλεται ως ο Μαχντί του Ισλάμ.

Ενώ εξελίσσονταν το πραξικόπημα στην Τουρκία μέσα σε λίγες ώρες η μουσουλμανική πολιτοφυλακή του Ερντογάν κατέλαβε κομβικά σημεία των πόλεων και δικοί του ένστολοι εισεβαλλαν στην αμερικανική βάση του Ιντζιρλίκ αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου της βάσης. Αυτό δεν αναφέρθηκε από κανένα διεθνές ΜΜΕ παρά την τεράστια σημασία του γεγονότος.

Ας κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη το 1453 με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και επέβαλλαν το χαλιφάτο και την Σαρία την οποία όμως κατάργησε ο Κεμάλ με την επικράτηση του στην εξουσία. Η εκκοσμίκευση της Τουρκίας σήμαινε ότι η Κωνσταντινούπολη έπρεπε να ανακτηθεί ξανά από το Ισλάμ. Αυτό υπήρξε το μεγάλο δίλλημα για όλους τους μουσουλμάνους. Σύμφωνα με τους μουσουλμάνους παγκοσμίως, ο Ερντογάν είναι ο εκλεκτός, «ο πρίγκιπας»που εκπλήρωσε μια προφητεία για την «ανάσταση» του χαλιφάτου στην ισλαμική Κωνσταντινούπολη. Έτσι εξηγείται και η εμμονή του να ξαναγίνει η Αγία Σοφία μουσουλμανικό τέμενος γιατί συμβολίζει τον θρίαμβο του Μωάμεθ.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι σύμφωνα με τις ισλαμικές προφητείες ο κατακτητής της Κωνσταντινούπολης είναι ο Μαχντί. Στο Ισλάμ πολλοί λόγιοι από διάφορες χώρες εδώ και χρόνια αναζητούν τον Μαχντί ο οποίος σύμφωνα με αυτούς θα τερματίσει αυτόν τον αγώνα και θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη. Το Ισλάμ έχει τη δική του έκδοση του Αρμαγεδδώνα η οποία συμπεριλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο μεγαλύτερος πόλεμος, είναι η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και ο ερχομός του Αντιχρίστου και όλα αυτά θα λάβουν μέρος εντός της περιόδου επτά χρόνων.

Ο πρίγκιπας (Ameer στα αραβικά) αναφέρεται ότι τώρα είναι ο Ερντογάν. Δηλαδή αυτός είναι ο «πρίγκιπας» ο οποίος επρόκειτο να έρθει και αυτό είναι γραμμένο και στο βιβλίο του Δανιήλ. Αυτός ο στρατός δεν θα είναι πλέον ο τουρκικός κοσμικός στρατός αλλά ο στρατός της μουσουλμανικής αδελφότητας. Ο Ερντογάν κατάφερε στο παρελθόν να μεταλλάξει την τουρκική αστυνομία ώστε να είναι η μουσουλμανική πολιτοφυλακή του.

Η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον Μαχντί και ο τρόπος που το ενορχήστρωσε αυτό ο Ερντογάν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η προφητεία είχε αυτοεκπληρωθεί μπροστά στα μάτια όλων των μουσουλμάνων. Έναν μήνα πριν από το πραξικόπημα ο Ερντογάν ανέφερε αυτήν την προφητεία.

Ο Ερντογάν είναι το κυρίως πρόσωπο που μισεί τον άγιο Κωνσταντίνο τον Μέγα και την Αποστολική διαδοχή. Η απεικόνιση όπου το Ισλάμ κατέστρεψε τον Άγιο Κωνσταντίνο και το σταυρό, έγινε με την πιο «θεαματική» παράσταση που δημιουργήθηκε από το καθεστώς του Ερντογάν.



Ο Ερντογάν κατέστρωσε ένα σχέδιο. Μπαίνει στην «Ινσταμπουλ» σαν ένας καινούργιος ήρωας κατακτητής όπως έκανε ο Ρουχολάχ Χομεϊνί στο αεροδρόμιο της Ινσταμπούλ. Σύναψε μια διαθήκη ειρήνης με το Ισραήλ. Τα τουρκικά ΜΜΕ είχαν δυσαρεστηθεί, γι αυτό και ο Ερντογάν αποφάσισε να τα κλείσει. Ύστερα απέλυσε όλους από τον δικαστικό κλάδο και συνέλαβε χιλιάδες από την κοσμική αστυνομία. Αυτό ήταν το τέλειο Reichstag, όπως στο βιβλίο του Χίτλερ.

Δημιούργησε την δική του εθνοφρουρά και τώρα ελέγχει τον στρατό του οποίου μόνο το 10% είναι με το μέρος του. Πολλές φορές ο στρατός αρνήθηκε να εισέλθει στη Συρία μη εκτελώντας εντολές του Ερντογάν. Έπρεπε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Έτσι δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει την τακτική του Χίτλερ. Ακόμη και ο συμμαθητής του Ερντογάν ισχυρίζόταν πως ο Ερντογάν συνήθιζε να κυκλοφορεί με ένα αντίγραφο του βιβλίου του Χίτλερ «Ο αγώνας μου».



Ο Ερντογάν-Χίτλερ λοιπόν του μουσουλμανικού κόσμου γοητεύει τα πλήθη με τον ίδιο τρόπο όπως ο Χίτλερ. Αυτό ήδη αποτελεί κάλεσμα για αφύπνιση. Αυτός δεν είναι ένας Χίτλερ που ζητάει μια άρια φυλή, αλλά έναν ολόκληρο πλανήτη κάτω από την κυριαρχία του Αλλάχ και του προφήτη του, να κυριαρχήσει στην Ισπανία και να διαλύσει την Αγία Τριάδα.

"Ο Ερντογάν εκπληρώνει μια προφητεία ως ηγέτης της χώρας του"

"Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Ερντογάν κληρονόμησε τον τίτλο του ηγέτη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , η οποία κυβέρνησε την Ιερουσαλήμ και τους ιερούς τόπους της, πολιτικά και θρησκευτικά, για 400 χρόνια".

Ο ραβίνος Μπέργκερ, ραβίνος του Τάφου του βασιλιά Δαβίδ στο όρος Σιών, πιστεύει ότι η έκκληση του Ερντογάν στους μουσουλμάνους βασίστηκε σε μια εβραϊκή προφητεία που προηγήθηκε του Ισλάμ.

"Ο Ερντογάν εκπληρώνει μια προφητεία ως ηγέτης της χώρας του", δήλωσε ο Rabbi Berger στο News Breaking Israel . "Ακριβώς όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο."

Ο ραβίνος που σχετίζονται με μια προφητεία γραμμένο σε μια συλλογή της βιβλικής εξήγησης που πιστεύεται ότι έχουν συνταχθεί τον έβδομο αιώνα. Εξήγησε ότι, σύμφωνα με την προφητεία, οι «γιοι του Ισμαήλ», το οποίο ο ραβίνος αναγνωρίζει το Ισλάμ, θα ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά της «Εδώμ», το οποίο ο ραβίνος χαρακτηρίζει ως τον Χριστιανισμό. Μετά από αυτόν τον πόλεμο, οι γιοι του Ισμαήλ θα διεξάγουν τρεις πολέμους εναντίον των Εβραίων που επικεντρώνονται γύρω από την Ιερουσαλήμ.

«Ραββίνος Ισμαήλ (ο Αρχιερέας), δήλωσε,“Τρεις πολέμους της αναταραχής οι γιοι του Ισμαήλ προορίζονται να ξεκινήσουν στο Ισραήλ στο τέλος της ημέρας”,» η προφητεία αναφέρει, επικαλούμενη ένα στίχο του Ησαΐα.

Διότι έφυγαν από τα σπαθιά, από το σπαρμένο σπαθί και από το λυγισμένο τόξο και από τη θλίψη του πολέμου. Ησαΐας 21:15

Η προφητεία συνεχίζει: "Και από εκεί, ο Μεσσίας από τον Οίκο του Δαυίδ θα μεγαλώσει και θα γίνει μάρτυρας της καταστροφής τους και τότε θα έρθει στον Ισραήλ".

Ο ραβίνος Μπέργκερ εξήγησε πως η προφητεία, που γράφτηκε εκατοντάδες χρόνια πριν ο Μωάμεθ ίδρυσε το Ισλάμ, αφορούσε τα σημερινά γεγονότα.

«Ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισλάμ και τον Χριστιανισμό συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, στην Ευρώπη και την Αμερική», δήλωσε ο ραβίνος Berger. Προσδιόρισε τις δύο Ιντιφάδες που υπέστη το Ισραήλ, το πρώτο από το 1987-1993 και το δεύτερο από το 2000-2005, ως οι δύο πρώτοι πόλεμοι στους οποίους αναφέρεται η προφητεία.

"Ο Ερντογάν μόλις κήρυξε τον τρίτο και τελικό πόλεμο για την Ιερουσαλήμ όπως προείπε στην προφητεία", δήλωσε ο ραβίνος Berger. Σημείωσε δε ότι ενώ ο Ερντογάν ίσως να μην φαίνεται ο φυσικός αραβικός ηγέτης για να ενώσει τους Μουσουλμάνους, έχει όμως αγγίξει ένα παγκόσμιο μήνυμα στοχεύοντας στην Ιερουσαλήμ το οποίο, κατά μία έννοια, θα «ενεργοποιούσε» την ανάγκη να εκπληρώσει την προφητεία.

"Ο κόσμος του Ισλάμ αγωνίζεται ανάμεσα στον εαυτό του και ο Ερντογάν αλλά δεν είναι σημαντικός ισλαμικός ηγέτης", δήλωσε ο ραβίνος Μπέργκερ. "Αλλά το αίτημά του να ενωθούμε στον αγώνα για την Ιερουσαλήμ θα αντηχούν ανάμεσα στους μουσουλμάνους επειδή είναι η κλήση που περίμεναν. Είναι γραμμένο στην ψυχή τους. "

 Δείτε την "ομολογία" του  Ερντογάν στο Βίντεο 



Η μετάφραση...
«Δόξα στον Αλλάχ, τον άρχοντα των δύο κόσμων (αυτού του κόσμου και του άλλου κόσμου) όπου η κυριότητα ανήκει μόνο στον Αλλάχ, η νίκη μόνο στον Αλλάχ…… Έχουμε ντυθεί με τις πανοπλίες μας και περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο όπως έκανε ο Sultan Alparslan. Έχουμε πιστέψει όπως ο σουλτάνος Saladin. Η νίκη δεν έρχεται από το σπαθί αλλά από τον Αλλάχ. Έχουμε προχωρήσει στο μονοπάτι αφότου κάψαμε τα πλοία της επιστροφής πίσω μας όπως έκανε ο κατακτητής της Ισπανίας, Tareq Benziad».

Ο Ερντογάν θέλει την Ιταλία και την Ισπανία. Επιζητεί να γίνει ο Tariq Bin Ziad, ο κατακτητής της Ισπανίας. Θέλει ακόμη να γίνει όπως ο τύραννος Alp Arslan και ο Saladin. Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι ηγέτες οι οποίοι πάλεψαν κατά του χριστιανισμού ενώ ο Saladin κατέκτησε ακόμη και την Ιερουσαλήμ. Θέλει να κηρύξει πόλεμο στα ισχυρότερα τείχη για να δώσει έναυσμα στον ξένο θεό του, τον Αλλάχ.

Όταν γίνονται αναφορές στον Αντίχριστο, αρκετοί μελετητές βασίζονται σε μία ή δύο φράσεις ως αποδείξεις των προσωπικών τους θεωριών για το ποιος μπορεί να είναι.Τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξουν περισσότερες βιβλικές προφητείες οι οποίες θα ανακύψουν από τις σελίδες του βιβλίου του Δανιήλ.

Μετά το 2016 τα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα. Ο νέος αγώνας του Ερντογάν ξεκινάει και μέσα σε ενάμισι χρόνο περίπου θα δούμε έναν τρίτο γύρο εκλογών. Με την επιρροή του στην Ευρώπη καθώς και την κατοχή ελέγχου στο μουσουλμανικό κόσμο, έχουμε τον καλύτερο υποψήφιο για τον Αντίχριστο.

Ο Δανιήλ είπε: Μου είπε λοιπόν (ο άγγελος)• Το τέταρτον θηρίον είναι η τετάρτη βασιλεία επάνω εις την γην, η οποία από απόψεως δυνάμεως και αγριότητος θα υπερέχη από τας άλλας βασιλείας. Θα καταφάγη όλην την οικουμένην, θα ποδοπατήση και θα κατακόψη αυτήν. Δαν. 7,23

Τα δέκα κέρατα του θηρίου αυτού συμβολίζουν τους δέκα βασιλείς, που θα εμφανισθούν. Κατόπιν από αυτούς θα εμφανισθή ένας άλλος, ο οποίος θα ξεπεράση όλους τους προηγηθέντας εις έργα κακά και ολέθρια, τους δε τρεις βασιλείς θα κτυπήση και θα εξευτελιση. Δαν. 7,24

Αυτός (ο Αντίχριστος)θα εκσφενδονίση λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξη και θα αχρηστεύση τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάση να αλλάξη τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήση νέαν τάξιν πραγμάτων. Μέχρις ωρισμένου καιρού θα παραχωρηθή εις αυτόν μία τέτοια εξουσία. Δαν. 7,25

Ο λόγος που ο Ερντογάν θα ανατείλει την στιγμή του τέλους του είναι απλό. «Aυτός» ο οποίος θα αλλάξει τους νόμους και θα εκτελέσει όλα τα έργα του Αντιχρίστου δεν θα είναι παρά ένας άνθρωπος.

Τα «δέκα κέρατα» του θηρίου είναι τα επτά μουσουλμανικά χαλιφάτα που αντιπροσωπεύονται από την διαδοχή των 10 βασιλιάδων από το Χαλιφάτο Ρασιντούν μέχρι την Οθωμανική αυτοκρατορία η οποία από τον 6ο αι συνέχισε μέχρι που το Ισλάμ κατατροπώθηκε τον 19ο αι. Ύστερα, μετά από αυτούς τους βασιλιάδες έρχεται αυτός: ενδέκατος.

Αν η ερμηνεία αυτή είναι σωστή και ο Ερντογάν είναι αυτός ο άνθρωπος, τότε είναι ο 11ος βασιλιάς, ένα «μικρό κέρατο» που εμφανίζεται μετά τα άλλα 10. Ο λόγος που είναι ένα «μικρό κέρατο» είναι επειδή η διάρκειά του είναι μόνο επτά χρόνια από τότε που εγκαινιάζεται ως χαλίφης όπου αρχίζει να εισέρχεται στην Ευρώπη μέσω της πλημμύρας του (από μετανάστες) εξερχόμενος «από το στόμα του δράκοντος». Αποκ. 16,13

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ταραχή η οποία θα επηρεάζει περισσότερο την Ευρώπη. Γι αυτόν το λόγο δεν είναι καθόλου τυχαίο να παρατηρήσουμε ότι μερικοί από τους ακολούθους του Ερντογάν πιστεύουν ότι είναι ένας χαλίφης ο οποίος επιζητεί να αναστήσει το ισλαμικό χαλιφάτο και την οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι ο στόχος του Ερντογάν της «Μεγάλης Τουρκίας» έχει ως σκοπό να ολοκληρωθεί το 2023.

Ο Ερντογάν, ο κυρίαρχος της Τουρκίας, η σημαία του κόκκινου δράκου με τα δύο κέρατα της ημισελήνου ξεκίνησε μια «πλημμύρα» (Αποκάλυψη κεφ 12) στην Ευρώπη, εκεί όπου βρισκόταν η καρδιά του χριστιανισμού, δημιουργώντας σκηνές οι οποίες δεν είχαν προηγούμενο στην ιστορία, με την Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρακαλούν τον Ερντογάν να σταματήσει αυτήν την πλημμύρα.

Και εφάνη στον ουρανόν ένα έκτακτον και καταπληκτικόν σημείον, εφάνη δηλαδή μία γυναίκα, που είχε ολόγυρά της, σαν ολόλαμπρο ένδυμα, τον ήλιον, και η σελήνη ήτο κάτω από τα πόδια της σαν υποπόδιόν της, και επάνω στο κεφάλι της υπήρχαν, σαν ολόφωτο στεφάνι, δώδεκα αστέρια. (Και συμβολίζει αυτή την λάμπουσαν από αγιότητα βασιλείαν του Θεού, την οποίαν λαμπρύνει ως ήλιος αυτός ο Χριστός και ως δώδεκα φωτεινοί αστέρες οι δώδεκα Απόστολοι). Αποκ. 12,1



Το «Κόκκινο μήλο», ο Παντουρκικσμός και η εισβολή στην Αφρίν
Η έγερση εκ νέου θέματος «συνόρων της καρδιάς» από τον Erdogan και η στροφή στο «Κόκκινο Μήλο» και τον Παντουρκισμό προκαλεί προβληματισμό καθώς η αμφισβήτηση συνόρων αφορά άμεσα και την Ελλάδα.

Στην συνέντευξη του επίτιμου Α/ΓΕΣ στρατηγού κ. Φράγκου Φραγκούλη το 2016 στην ρωσική εφημερίδα Ρασίσκαγια γκαζέτα για τις προθέσεις της Τουρκίας εδώ και καιρό αναφέρει:

«Οι Τούρκοι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος, αυτός είναι άλλωστε ο κύριος στόχος τους.

Το γεγονός είναι ότι, ο Μουσταφά Κεμάλ και το τουρκικό κοινοβούλιο το 1923, ενέκριναν την έννοια του «εθνικού όρκου» ή «εθνικού συμφώνου», στα τουρκικά ονομάζεται «Misaki mili».

Αυτό το σύμφωνο προβλέπει την επιστροφή υπό την εποπτεία της Τουρκίας την βόρεια Ελλάδα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο, και να γίνει ανακατανομή των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Στην πραγματικότητα, η Τουρκία επιδιώκει να αποκαταστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αυτή είναι η βάση της συνεχούς αστάθειας και των προκλήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Επισήμως, τα τουρκικά πολεμικά πλοία εισέρχονται σε διεθνή ύδατα, αλλά συμπεριφέρονται επιθετικά, προκαλώντας το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν ανοιχτά τα εναέρια σύνορα της χώρας μας.

Όλα αυτά έχουν ένα σκοπό , να δημιουργήσουν «γκρίζες ζώνες» και να καταστήσουν σαφές στην διεθνή κοινότητα ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα υπάρχοντα θαλάσσια σύνορα της ανατολικής Μεσογείου.

Για τον ίδιο λόγο η Τουρκία αρνείται να υπογράψει τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας».

Για πρώτη φορά έχουμε συμφωνία στις εκτιμήσεις ειδικών αμυντικών αναλυτών και εκκλησιαστικών παραγόντων με τις προφητείες , διότι τα γεγονότα…υλοποιούνται πλέον μπροστά στα μάτια μας.

Η θεωρία ότι ο Ερντογάν είναι "Αντίχριστος"
Οι λαοί αρχίζουν να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι εισερχόμαστε όλοι στο τέλος της εποχής που αναφέρεται στην Αγία Γραφή. Οι τελευταίοι χρόνοι χαρακτηρίζονται από τρομερούς πολέμους και φυσικές καταστροφές, από την καταπίεση του Ισραήλ και από την άνοδο μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας. Ο κυβερνήτης αυτής της παγκόσμιας αυτοκρατορίας είναι γνωστός ως ο Αντίχριστος.

Ο Αντίχριστος θα ισχυριστεί ότι είναι θεός.
Τον τελευταίο καιρό ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν ισχυρίζεται ότι είναι Θεός! Υπάρχει πλέον μια δημόσια εκστρατεία στην Τουρκία που ισχυρίζεται ότι ο Ερντογάν είναι θεός. Ξαναγράψισαν ακόμη και τον τουρκικό εθνικό ύμνο προσθέτοντας τη γραμμή "ο Ερντογάν παίρνει πάντα την εξουσία του από τον Αλλάχ". Οι διαφημιστικές πινακίδες στην Κωνσταντινούπολη προσκαλούν τους ανθρώπους στην "ιερή" γιορτή των γενεθλίων του Ερντογάν.

Ο Αντίχριστος θα κάνει ψεύτικα θαύματα.
Ο Ερντογάν πραγματοποιεί τώρα θεραπείες. Κατά τη διάρκεια ενός εξωτερικού προεκλογικού αγώνα τον Μάιο του 2015, ο Ερντογάν απευθύνθηκε σε δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μια γυναίκα έπεσε στην πρώτη σειρά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ερντογάν όπου την άγγιξε. Η γυναίκα αναβίωσε αμέσως και άρχισε να επαινεί τον Αλλάχ.

Ο Αντίχριστος θα εισβάλει στη Συρία και στη συνέχεια στο βόρειο Ισραήλ.


Ο Αντίχριστος ονομάζεται "Ασσύριος" στον Ησαΐα επειδή θα κάνει τα ίδια πράγματα που έκαναν οι Ασσύριοι βασιλιάδες! Οι Ασσύριοι βασιλιάδες οδήγησαν δύο ξεχωριστές εισβολές στο Ισραήλ. Αρχικά εισέβαλαν στη Συρία συν το βόρειο Ισραήλ το 734 π.Χ. Η δεύτερη εισβολή έγινε στο νότιο Ισραήλ το 701 π.Χ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν δεσμεύθηκε ότι θα απομακρύνει τον Πρόεδρο του Συρίου Μπασάρ Ασάντ από την εξουσία στη Δαμασκό. Κάλεσε επίσης το Ισλάμ να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ.

Ο τελικός εισβολέας του Ισραήλ είναι ο κύριος κυβερνήτης της Τουρκίας.
Σύμφωνα με το κεφάλαιο 38 του Ιεζεκιήλ ένας άνθρωπος που ονομάζεται "Magog" θα οδηγήσει σε εισβολή στο Ισραήλ. Ο Ιεζεκιήλ αποκαλεί τον εισβολέα στο τέλος του Ισραήλ ως «κύριο πρίγκιπα» μεταξύ των αδελφών του. Οι εβραϊκές λέξεις που μεταφράστηκαν ως "αρχηγός" σημαίνουν "πρωτεύοντα κυβερνήτη". Οι αδελφοί του Μαγκόγκ εγκατέστησαν την Τουρκία και εγκαταστάθηκαν σε επαρχίες. Οι περισσότεροι δάσκαλοι της προφητείας της Βίβλου το τοποθετούν εκεί. 

Ο Μαγκόγκ ήταν επίσης εγκατεστημένος σε μια επαρχία στην Τουρκία. Ήταν ο πιο σημαντικός πρίγκηπας ανάμεσα στους αδελφούς του. Έτσι, ο εισβολέας του Ισραήλ στο τέλος του χρόνου είναι ο «κύριος κυβερνήτης» της Τουρκίας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας από το 2012 έως το Δεκέμβριο του 2014.

Ο Αντίχριστος θα χτίσει το παλάτι του ανάμεσα στις θάλασσες πάνω από ένα ιερό βουνό.

Ο Ερντογάν έχει κατασκευάσει το μεγαλύτερο ανάκτορο στον κόσμο στην πρωτεύουσα της Τουρκίας στην Άγκυρα. Ονομάζεται "Λευκό Παλάτι". Βρίσκεται στην κορυφή του υψηλότερου λόφου με θέα στην Άγκυρα. 

Το Λευκό Παλάτι είναι χτισμένο σε μια διατηρητέα περιοχή γης που ήταν αφιερωμένη στον Σουλεϊμάν Σαχ ο παππούς του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Είναι παράνομο να οικοδομηθεί το διατηρητέο, αλλά ο Ερντογάν έχτισε εκεί ούτως ή άλλως. Το προεδρικό μέγαρο του Ερντογάν είναι χτισμένο ανάμεσα στη Μεσόγειο Θάλασσα, τη Μαύρη Θάλασσα και την Κασπία Θάλασσα.

  
Ο Αντίχριστος θα τιμήσει το θεό της στρατιωτικής δύναμης στο παλάτι του.
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν τιμά τη στρατιωτική δύναμη της Τουρκικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο νέο παλάτι του. Ο Ερντογάν έχει αφιερώσει το παλάτι του στην αναζωπύρωση της Τουρκίας ως παγκόσμιας εξουσίας, καθώς δείχνει με υπερηφάνεια στρατιώτες ντυμένοι με θωράκιση της οθωμανικής εποχής. Με τον τρόπο αυτό ο Πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε δημοσίως την πρόθεσή του να αποκαταστήσει μια Τουρκική Ισλαμική Αυτοκρατορία!

Φόβος θα απλωθεί στον κόσμο όταν θα δείτε να καίγεται σημαία με αστέρια...
Οι προειδοποιήσεις για το τι έρχεται σε παγκόσμιο επίπεδο, τις έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, γι αυτό σας προτρέπω να διαβάσετε τις προβλέψεις μου, ειδικά για τον τρίτο ενεργειακό κύκλο που θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου του 2018 και κλείνει στις 22 Μάιου του 2019, όπου από εκεί και μετά θα έχουμε μια πολύ διαφορετική τροπή των γεγονότων, προς το χειρότερο φυσικά, αφού οι γεωπολιτικές ισορροπίες αλλάζουν εντελώς και ενδεχομένως ολοκληρωτικά.

Διαβάστε την πρόβλεψη που αναρτήθηκε στις 17/01/2017 στις 03:39 τα ξημερώματα με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" ΕΔΩ και αναφέρω ότι... Φόβος θα απλωθεί στον κόσμο όταν θα δείτε να καίγεται σημαία με αστέρια. Το κράτος που θα πυροδοτήσει συνθήκες πολέμου έχει εθνόσημο με δικέφαλο αετό.

Διαβάστε τι είχα γράψει στις 21 Απριλίου 2017 στην πρόβλεψη με τίτλο: Το δημοψήφισμα του Ερντογάν και ο κίνδυνο ενός «θερμού» επεισοδίου με την Τουρκία ΕΔΩ

Με πληροφορίες από τα
nikosxeiladakis.gr - breakingisraelnews.com - pentapostagma.gr - hightimetoawake.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία"... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο
Στ. Πλουμιστός: "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία"... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο
Στ. Πλουμιστός: "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία"... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs7oZuMZoJ7Ki8O9NsPlXUvrkPy5WgIwTjWQdik3OX7g9fB4lvMGy7TY2fJXHkOVUpM-LYdhvJB-dUwbFF701N9WI35qrobXlDhupp97JEdu7IvVvNo9TNuVBW2t_dYi4LlF8sU5AKk31P/w400-h258/erdog_gameof1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs7oZuMZoJ7Ki8O9NsPlXUvrkPy5WgIwTjWQdik3OX7g9fB4lvMGy7TY2fJXHkOVUpM-LYdhvJB-dUwbFF701N9WI35qrobXlDhupp97JEdu7IvVvNo9TNuVBW2t_dYi4LlF8sU5AKk31P/s72-w400-c-h258/erdog_gameof1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_545.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/blog-post_545.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content