================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι λόγοι που o Νους κάνει κάποιον ελεύθερο ή σκλάβο

⍆Ο νους είναι θύμα εσωτερικών παραστάσεων οι οποίες απαρτίζονται....
από στοιχειακές ζωές που σχηματίζουν την αρχή της επιθυμίας και ενεργοποιούν τις αισθήσεις καθιστώντας τες τροφοδότες αυτής της αρχής.

Ο αντικειμενικός κόσμος του ανθρώπου δεν είναι παρά μια αντανάκλαση – μια σκιώδης απορροή – αυτού του υποκειμενικού επιπέδου επιθυμιών και παραστάσεων.

Κατά την εγρήγορσή του ο άνθρωπος δεν ζει στον κόσμο του νου αλλά στον κόσμο των αισθήσεων εμψυχωμένες από επιθυμίες μέσα στις οποίες ο νους είναι αιχμάλωτος. Η αποκαλούμενη ανθρώπινη λογική δεν είναι μια αγνή νοητική δραστηριότητα αλλά προβάλλεται σε αισθητικές εντυπώσεις που διαποτίζονται από επιθυμίες.

Το video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.

(Κάντε εγγραφή σας στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Με έμπνευση απο το awakengr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι λόγοι που o Νους κάνει κάποιον ελεύθερο ή σκλάβο Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.