================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η διαδικασία αφύπνισης - Η σύνδεσης μας με το Θεϊκό Σχέδιο

⍆"Θα έρθει η στιγμή όπου θα πιστέψεις ότι όλα τελείωσαν. Όμως αυτή θα είναι μόνο η αρχή"....
Η συνειδητότητα, η οποία φαινόταν να είναι «κοιμισμένη» κάτω από την επιρροή της ταυτότητας του «εγώ», σιγά-σιγά αρχίζει να «ξυπνάει». Μια ισχυρή δύναμη αρχίζει να κινητοποιεί τους ανθρώπους, και ο αριθμός αυτών που ανταποκρίνονται στο «κάλεσμα» αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο. Όμως, τι σημαίνει ακριβώς το «να αφυπνιστεί» κάποιος;

Όσο δύσκολο κι αν μπορεί να είναι για μερικούς ανθρώπους να το πιστέψουν, η ύπαρξή μας σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι τυχαίο γεγονός. Παρά την έκταση του χάους που φαίνεται να κυβερνά τον κόσμο, τα πάντα συμβαίνουν σύμφωνα με ένα συντονισμένο θεϊκό σχέδιο, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι η πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Βιώνουμε το χάος ως τμήμα ενός συνεχιζόμενου ταρακουνήματος που μας προετοιμάζει να χαιρετήσουμε μια ευρύτερη συνειδησιακή κατάσταση, αλλά τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τυχαία ή χωρίς νόημα. Όλα όσα βιώνουμε διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός μας, και όπως γνωρίζουμε από τις πνευματικές διδασκαλίες, δεν υπάρχει αυτό που ονομάζουμε «σύμπτωση»....

Εμείς είμαστε αυτοί που συγχέουμε την αναπαράσταση της πραγματικότητας - αυτό που λέμε μυαλό, σώμα, σύμπαν, κ.λπ. - με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι καθαρή ύπαρξη και καθαρή συνειδητότητα, η οποία είναι ανεξάρτητη από αυτό που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις ή αυτό που αποκαλούμε «ουσιαστική αντίθεση» στη ζωή (χαρά, ευχαρίστηση, πόνος, κλπ). Έτσι, όταν φτάνουμε σε αυτή την κατάσταση καθαρής ύπαρξης, έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μη εξαρτημένοι (αποστασιοποιημένοι) από καταστάσεις, συνθήκες, γεγονότα, και ανθρώπους. Αυτό μπορεί να φαίνεται ή να ακούγεται σαν μια κατάσταση αδιαφορίας, αλλά δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα, είναι το μόνο μέρος όπου μπορούμε να ζήσουμε την αληθινή ανιδιοτελή αγάπη, τη συμπόνια, τη χαρά, την ηρεμία και τη Θεϊκή παρουσία και είναι επίσης το μόνο μέρος όπου υπάρχει ελευθερία και δημιουργικότητα.

Tα περισσότερα από τα προβλήματα που βιώνει η ανθρωπότητα διαιωνίζονται μέσω της ανακύκλωσης του πόνου, των δεινών και της βίας που υπάρχει στον κόσμο και καθημερινά προκαλεί επιπρόσθετο πόνο και επιφέρει περισσότερα προβλήματα.

Θυμηθείτε ποιοι είστε: Θεϊκές υπάρξεις από καθαρό φως, πραγματικά δυνατοί και απεριόριστοι άνθρωποι, πνευματικά όντα που βιώνουν μια ασυνήθιστη ανθρώπινη εμπειρία.

Το ηχητικό αρχείο - video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.

(Κάντε εγγραφή σας στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Η διαδικασία αφύπνισης - Η σύνδεσης μας με το Θεϊκό Σχέδιο Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.