================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στο Βόλο Ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας με Δωρεάν συνεδρίες υποστήριξης & καθοδήγησης

⍆Η αναζήτηση της καλής ζωής είναι αναμφισβήτητα αναφαίρετο δικαίωμα όλων,...
αρκεί να κάνει ο καθένας μας τις σωστές επιλογές, χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού, την νόηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν διάθεση να αλλάξουν τη ζωή τους αλλά δεν τολμούν, απευθύνονται πλέον σ΄έναν καθοδηγητή ζωής για τις ανθρώπινες, τις επαγγελματικές, τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τις μεταφυσικές τους αναζητήσεις για το σύμπαν και την προσωπική τους ενέργεια. Όλα αυτά όμως είναι συνιστώσες του ίδιου θέματος δηλαδή της σχέσης μας με τον εαυτό μας.

Όμως ο σύγχρονος άνθρωπος νιώθει μπερδεμένος, φορτισμένος απ΄τα προβλήματα της καθημερινότητας, κουρασμένος απ΄την κρίση και σε πολλές περιπτώσεις οικονομικά εξαντλημένος για μια προσωπική καθοδήγηση που θα τον οδηγούσε στην προσωπική επιτυχία.

Θέλοντας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που βιώνουν σε αυτή την χρονική στιγμή προσωπικές δυσκολίες, μπλοκάροντας την προσωπική τους εξέλιξη, δημιουργήθηκε η Ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας με Δωρεάν συνεδρίες υποστήριξης & καθοδήγησης σε ολη την Ελλάδα, μέσα από την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε εντελώς δωρεάν με τον Στ. Πλουμιστό και να βρείτε μαζί την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Προσκεκλημένη του Σταύρου Πλουμιστού είναι η ψυχολόγος Μαρία Τόπα η οποία θα προσφέρει και εκείνη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την υποστήριξη της σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Και οι δυο θα πραγματοποιήσουν κοινή ομιλία στις 19.00, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, με θέμα: Θετική σκέψη, ωφέλιμη ζωή.

Μην διστάσετε να χαρίσετε στον εαυτό σας το "δώρο" που θα σας προχωρήσει ένα βήμα να βγείτε από την ψυχική δυσκολία για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε.


Ο Στ. Πλουμιστός είναι ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (άνθρωπος του πνεύματος και της ενέργειας για την προσωπική σου θωράκιση) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο κι ελάτε να με επισκεφθείτε Δωρεάν στην Ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας με Δωρεάν συνεδρίες υποστήριξης & καθοδήγησης, για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Βιογραφικό Στ. Πλουμιστού: www.globalattract.gr

=====

Η Μαρία Τόπα είναι ψυχολόγος και τα τελευταία 20 χρόνια περίπου εξασκεί το επάγγελμα της ψυχολόγου στο Βόλο και γενικότερα στην περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Παράλληλα με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία έχει εργαστεί σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς , όπως το Πανεπιστήμιο, το Υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων – ΓΓΙΦ), το Δήμο Βόλου, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και υπήρξε η εμπνεύστρια, αλλά και η Διοικητικά και Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης Βόλου – ΚεΣυΣΕ. 

Εκτός από το επάγγελμα του ψυχολόγου ασχολείται και με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών σε ηλεκτρονική εφημερίδα και σε τοπικό κανάλι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν το Δωρεάν ραντεβού τους στο 6945 723 523 

Η ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας 
πραγματοποιείται με την υποστήριξη 
Domotel Xenia Volos 
και της 
Wind
 (Δημητριάδος 84 - Βόλος)
Στο Βόλο Ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας με Δωρεάν συνεδρίες υποστήριξης & καθοδήγησης Reviewed by PLOUMISTOS on 8:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.