Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2020 για την Ελλάδα και τον κόσμο

Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2020 για την Ελλάδα και τον κόσμο

⍆Όπως σας έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα...
θα είναι καταιγιστική την νέα χρονιά και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη(εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό), η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας μέσα από την πνευματική αφύπνιση μας; (Δύναμη Φωτός).

Η ανθρωπότητα είναι μπροστά σε μία επερχόμενη νέα εποχή, μία εποχή πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Υπάρχουν πολλά σημάδια στην ανθρώπινη ψυχή που σηματοδοτούν αυτήν την αλλαγή και όπως λέω συχνά στις ομιλίες μου, ήρθε η ώρα για ένα κβαντικό και ψυχολογικό άλμα. Η νέα εποχή που ξημερώνει με την έλευση του 2020, δεν θα είναι η γη της επαγγελίας, αλλά μία δραστική αλλαγή των κοινωνιών σε μεγάλο βάθος.

Ειλικρινά η δοκιμασία θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές... αποκτήματα και ύλη ή αφύπνιση και πνευματική ισορροπία; (διαβάστε το άρθρο μου για την συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό ΕΔΩ). Ίσως να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε καθημερινές καταστάσεις και ανίκανοι να αποτινάξετε τα οικονομικά δεσμά που καθημερινά σας φέρνουν ασφυξία. Πριν τα τινάξετε όμως όλα στον αέρα και βρεθείτε στην μέση ενός χάους, ηρεμήστε, ανοίξτε το μυαλό σας, δείτε τις καταστάσεις από νέα οπτική, μέσα από ένα διαφορετικό πλαίσιο. Το ανοιχτό μυαλό και η ευελιξία θα σας οδηγήσουν σε δημιουργικές αποκαλύψεις και μια προσωπική ζωή που λόγο της πνευματικής αφύπνισης θα σας ηρεμήσει.

Το σημαντικό είναι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα σημάδια του Σύμπαντος, δηλαδή του δημιουργού (όπως τον εννοεί ο καθένας μας) ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες για τον εαυτό μας αλλαγές, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα μικρό εξελικτικό βήμα. Το 2020 είναι το έτος που θα συνειδητοποιήσουμε, τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά στην ζωή μας καθώς η ψυχολογική πίεση που θα μας ασκήσει το 2ο εξάμηνο θα είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εμπειρία για την απελευθέρωση από το παρελθόν προς την εσωτερική του μεταμόρφωση κι αυτή η διαδικασία θα έχει προσωπικό κόστος. Καμιά αλλαγή δεν γίνετε στην ζωή σου χωρίς να νιώσεις άβολα... Το 2020 είναι το πρώτο σκαλοπάτι για τον "νέο άνθρωπο" καθώς αυτή η χρονιά θα αποτελέσει την πύλη για τον γάμο τεχνολογίας και ανθρώπου είτε σε μηχανικό είτε σε κυτταρικό επίπεδο. Από το 2022 και μετά, χρόνο με τον χρόνο θα οδηγηθούμε σε ακόμη μεγαλύτερη πνευματική ανάταση καθώς η ανθρωπότητα θα βιώσει τη μεγαλύτερη κρίση της μέχρι σήμερα. Θα μεγαλώνει δηλαδή η ένταση των αρνητικών γεγονότων όσο εμείς δεν θα συναινούμε για την εσωτερική μας αλλαγή. Οι Φιλοσοφικές ιδέες που θα γεννηθούν στο τέλος της 10ετιας που ξημερώνει, θα επηρεάσουν τη βάση της ίδιας μας της σκέψης και θα οδηγήσουν σε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση ακόμη και των θρησκειών που πιστεύαμε...

Η νέα χρονιά είναι μια ευκαιρία για πνευματική άνοδο και όπως προανέφερα, στρέψη προς την εσωτερική μας αλλαγή. Κάνουμε καταγραφή των λαθών μας σε όλους τους τομείς, αναγνωρίζουμε πόσο φταίμε και πού φταίμε για την όποια κατάσταση βρισκόμαστε και παύουμε να τα βάζουμε με τους άλλους, προχωράμε συγχωρώντας τους άλλους και τον εαυτό μας για να διώξουμε αισθήματα θυμού και απελπισίας και εκεί, βαθιά μέσα στα σκοτάδια, αναζητούμε το εσωτερικό μας Φως που θα μας λυτρώσει.

Η ανάγκη πλέον της αυτογνωσίας θα έλθει μέσα από τις επιλογές της αυτοβλετίωσης σας. Προσοχή στις πλάνες και κυρίως μην αφήσετε την πίστη σας. Κάντε την σωστή επιλογή του "πνευματικού σας δασκάλου".

Διαβάστε την πρόβλεψη: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (ΕΔΩ)

Το 2020 είναι μια χρονιά που το ένστικτο των περισσοτέρων ανθρώπων θα μεγαλώσει σε τέτοιο βαθμό που θα επιφέρει νέες πιο σύνθετες επιλογές στην καθημερινότητα και θα αρχίσει να μεταμορφώνεται η ζωή πολλών ανθρώπων εξ αιτίας των συνεχόμενων αλλαγών, αρχικά στα οικονομικά που για μερικούς μήνες θα νιώσετε την υλική αφθονία να σας πλημμυρίζει αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.

Το 2020 το συνολικό άθροισμα του είναι ο αριθμός 4. Τι σημαίνει αυτό;
Ο αριθμός 4 στο διαισθητικό μου λεξιλόγιο, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον εσωτερικό προσανατολισμό των ανθρώπων, καθώς συμβολίζει τα σημεία του ορίζοντα που είναι τέσσερα, δηλαδή Ανατολή, Δύση, Βορράς και Νότος. Έχω διαπιστώσει λοιπόν ότι όταν μου παρουσιαστεί αυτός αριθμός, διαισθητικά, τον νιώθω σαν δημιουργό νέας ζωής γιατί μου δείχνει ότι οικοδομεί το μέλλον ανθρώπων με αργά μεν αλλά μεθοδικά βήματα. Στην προκειμένη περίπτωση αυτή η χρονιά λοιπόν μας ετοιμάζει την προσαρμογή μας σε νέα δεδομένα που θα οριστούν από τα κέντρα εξουσίας...

Αναμφίβολα το 2020 κρύβει μέσα του ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές εκεί που δεν θα το περιμένουμε, καθώς η αβεβαιότητα για το μέλλον θα αποδυναμώνει την ικανότητα της διάκρισης μεταξύ σωστού και λάθους και άρα την ικανότητα της κρίσης μας, γι αυτό που θα έχουμε ο καθένας μπροστά μας. Πρόκειται για ένα ισχυρό έτος κατά το οποίο οι άνθρωποι θα αναζητούν μονιμότητα και σταθερότητα, αλλά θα πρέπει να είναι ρεαλιστές όσον αφορά τους στόχους, τα πάθη και τις προσδοκίες τους. Όπως λέει κι λαός "όπως στρώνεις κοιμάσαι"... Ωστόσο για πολλούς διαισθάνομαι ότι το 2020 είναι μια εποχή ευκαιρίας και ανταμοιβής των κόπων τους καθώς οι περιουσίες μπορούν ευκολότερα να αυξηθούν.  Όμως προσοχή... Αυτή η "εύνοια" είναι για λίγους μήνες ωστόσο είναι σημαντικό να αποφευχθεί η λήψη περιττών ρίσκων. Η επιτυχία των περισσότερων το 2020 εξαρτάται από την επιφυλακτικότητα, την αφύπνιση και κυρίως την διορατικότητα. 

Η διαισθητική πρόβλεψη πιο αναλυτικά
  1. Με την έναρξη του 2020 οι πρώτες δυσκολίες θα αφορούν την γεωπολιτική θέση μας και γενικότερα θα αυξηθούν οι απαιτήσεις των γειτόνων μας... 
  2. Επίσης θα ξεκινήσουν οι εσωτερικές μεταρρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, για τον καθένα ξεχωριστά και αυτό μπορεί να οδηγήσει αρκετούς σε πνευματικές ομάδες, όπου μπορούν να αφυπνίσουν το μυαλό τους με νέες ιδέες και να γίνουν οι ίδιοι πιο θετικοί με τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους. 
  3. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2020 νιώθω ότι θα υπάρξει μια κοινωνική αντίδραση ενάντια σε πλαίσια και κανονισμούς που αφορούν την πατρίδα μας και τον εκβιασμό που θα δέχεται απροκάλυπτα. 
Είναι σημαντικό να σας θυμίσω ότι το 2020 είναι μια κομβική χρονιά γιατί όπως είχα γράψει στην πρόβλεψη του 2018 ξεκινάει η 5ετία των μεγάλων αλλαγών:
  • Πρώτος χρόνος - 22 Μαΐου 2018 έως 22 Μαΐου 2019... παγκόσμιες οικονομικές αναταράξεις
  • Δεύτερος χρόνος - 22 Μαΐου 2019 έως 22 Μαΐου 2020 … γεωπολιτικές εξελίξεις
  • Τρίτος χρόνος - 22 Μαΐου 2020 έως 22 Μαΐου 2021 … μια νέα εποχή διαμορφώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 
  • Τέταρτος χρόνος - 22 Μαΐου 2021 έως 22 Μαΐου 2022 … η εφαρμογή των νέων δεδομένων για την Ελλάδα...
  • Πέμπτος χρόνος - 22 Μαΐου 2022 έως 22 Μαΐου 2023 … μήπως ήρθε η ώρα για έναν παγκόσμιο ηγέτη η κοινά νομίσματα;
 Το 2020 για την Ελλάδα...
  1. Η νέα χρονιά ξεκινά με ένα ισχυρό γεγονός που θα κλονίσει την σταθερότητα και την ασφάλεια των πολιτών ενώ θα τεθούν θέματα που αφορούν τον πατριωτισμό μας. 
  2. Η κυβέρνηση αρχίζει να δοκιμάζεται κι αυτό φέρνει πολύ σύντομα την λέξη "εκλογές"... Μέγα λάθος των Ελλήνων πολιτικών και πολιτών... Πίσω από τα επίμονα σενάρια κρύβονται συμφέροντα των επικυρίαρχων που ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περιορίσει... Θα τον αφήσουν; 
  3. Η αρχή της χρονιάς αλλάζει αρνητικά τον ψυχισμό μας αλλά αυτή η αίσθηση θα είναι πρόσκαιρη. Ωστόσο το αίσθημα φόβου ή δυσφορίας νιώθω ότι θα είναι έντονο για αρκετές εβδομάδες...
  4. Θα δοκιμαστούν οι σχέσεις των ανθρώπων με βάση την συνήθεια και το δέσιμο τους με τα αποκτήματα και το χρήμα. Έχω αναφέρει ότι από τις 22 Μαΐου 2020 γυρίζει η κλεψύδρα για την αντίστροφη μέτρηση... Προνοήστε να έχετε λύσεις πρακτικής καθημερινής λειτουργικότητας (οικογένεια, αγαθά, ρευστότητα), διαφορετικά αλλάξτε τον σχεδιασμό της ζωής σας (στόχους, εργασία, πόλη).
  5. Από το 2ο εξάμηνο του 2020 θα ξεκινήσει μια ελαφρά λιτότητα που βαθμιαία με τους μήνες θα δυναμώνει και νιώθω πως θα κρατήσει μέχρι το 2025. 
  6. Από τις αρχές τις χρονιάς θα ξεκινήσουν αλλαγές στα οικονομικά συστήματα και θα αλλάξει παντελώς και ο τρόπος πληρωμών σε βάθος 5ετιας (χρωματικοί δείκτες, εικονικά νομίσματα, ανταλλαγή αγαθών, βιομετρικό σύστημα) 
  7. Οι σπατάλες ανήκουν στο παρελθόν και το διαθέσιμο χρήμα από τον Μάιο και μετά θα αρχίσει να κυκλοφορεί με δυσκολία καθώς αναμένουμε αρχικά έναν σκληρό οικονομικό πόλεμο... που θα φέρει πιεστικές εξελίξεις σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου.
  8. Η πειθαρχία, η οργάνωση, το μέτρο και η γενικότερη στέρηση, φέρνουν την υιοθέτηση μοντέλων καινούργιας διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων.
  9. Στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα προταθούν νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που θα ψηφιστούν και θα αποσυντονίσουν εν τέλει το κοινωνικό σύνολο. 
  10. Το καλοκαίρι θα βιώσουμε σοβαρά ατυχήματα και ναυάγια...
  11. Σεισμοί καθ όλη την διάρκεια του έτους στην χώρα μας, ενώ θα έχουμε έναν μεγάλο σεισμό ξανά κοντά στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν θύματα...
  12. Το μεταναστευτικό θα πιέσει την κυβέρνηση αλλά η αφορμή ή αιτία για την πολεμική "αναστάτωση" είναι ο γεωφυσικός πλούτος της χώρας μας. 
  13. Θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους "αλλόθρησκους"; Ποιοι θα μας βάλουν σε περιπέτειες; 
  14. Ο πόλεμος για τον οποίο γίνετε πολύς λόγος θα συμβεί ενδεχομένως προς το φθινόπωρο 2020 - 2021 και δεν έχει άμεση σχέση με την χώρα μας. 
  15. Σε Ελληνικό έδαφος πολεμική σύρραξη δεν νιώθω ότι θα συμβεί αυτή την χρονιά. Όμως θα λαχταρίσουμε δυο φορές ή θα νιώσουμε ότι φτάσαμε κοντά στο να συμβεί. Η πρώτη θα είναι μάλλον στην αρχή της χρονιάς και η δεύτερη μέσα στο καλοκαίρι.
  16. Ο θαλάσσιος πλούτος μας κι ένα νησί θα γίνουν "το μήλο της έριδος". Ας έχουμε στραμμένα τα μάτια μας προς την Κύπρο και το Καστελόριζο...
  17. Το 2020 είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την κρίσιμη 10ετια όπου θα αλλάξει η διαχείριση του κόσμου. Η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει δια της "απουσίας" της...
  18. Στα μέσα τις χρονιάς αναμένονται σοβαρές ανακατατάξεις στην ανώτατη εκπαίδευση κι αυτό φέρνει μια ελπίδα για το μέλλον καθώς αναβαθμίζονται τα "υπέροχα Ελληνικά μυαλά".
  19. Οι Ελληνες διαπρέπουν στην έρευνα, στην τεχνολογία, στην εξελικτική ιατρική. Μεγάλη εφεύρεση για την ανθρωπότητα θα πάρει Ελληνική ονομασία... όπως κι ένας νέος εξω-πλανήτης...
  20. Φέτος δυστυχώς θα στεναχωρηθούμε καθώς θα αποχαιρετήσουμε μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος.
Το 2020 για τον κόσμο...


Σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρχει ένα χαοτικό διάστημα, σύγχυσης για τις σχέσεις κρατών. Θα είναι μια εποχή που η ασφάλεια θα μετράει και όταν οι πολιτικοί και οικονομικοί γίγαντες θα θέλουν να προστατεύσουν αυτά που τους ανήκουν, θα είναι λιγότερο πρόθυμοι να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους και εξίσου γρήγορα μπορεί να χρησιμοποιήσουν "πολεμικές" μεθόδους για να γίνει αυτό που επιθυμούν. Όπου δεν υπάρχει επικοινωνία θα βασιλεύει η ασυνεννοησία και σαφώς θα ξεκινήσουν δυνατές "συρράξεις". Δυστυχώς θα υπάρξουν συνέπειες στον κόσμο αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση των ενεργειών από τις πράξεις μας.

Η πολιτική των ΗΠΑ θα είναι καλύτερη και κατά ένα παράξενο τρόπο δίκαιη προς τα κράτη... καθώς θα αρχίσουν να δείχνουν τη σταθεροποιητική δύναμη τους.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα ωφεληθεί οικονομικά κατά τη διάρκεια του 2020 παρόλο που η έξοδος τους είναι αναπόφευκτη. Η προστασία από την τρομοκρατία θα πρέπει να συνεχίσει διότι θα υπάρξουν προβλήματα...

Χώρες θα κλείσουν τα σύνορα τους εξ αίτιας της ασυνεννοησίας των κυβερνήσεων τους αλλά και των απαιτήσεων τους. Θα υπάρξουν αψιμαχίες για εδάφη υπό αμφισβήτηση (πολύς λόγος για γκρίζες ζώνες) που θα επιφέρουν γενικευμένες συρράξεις...

Στην Ιταλία ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με κόπο αλλά και πολλές "πολιτικές προσμίξεις".

Γενικά το 2020 είναι θα μια περίοδος διεθνούς κρίσης, συγκρούσεων, ενδυνάμωσης των αντιδραστικών δυνάμεων και ολοκληρωτικών παρορμήσεων, που θα φέρει στο δεύτερο εξάμηνο οργανωμένη βία και καταπίεση, που μερικές φορές θα χαρακτηρίζεται από τραυματικά γεγονότα.

Το 2020 θεωρώ ότι είναι το "τέλος εποχής" και το άνοιγμα μια νέας ενεργειακής πύλης. 
Την θέση της αθωότητας θα πάρει η πειθαρχία, αφού αναγνωρίσουμε τη σημασία της για την ζωή που θέλουμε να έχουμε. Μια ατμόσφαιρα βαρύτητας και έντασης θα συνοδεύσει την αρχή του 2020 και αυτό είναι η πρόγευση, καθώς τα επόμενα χρόνια θα βιώσουμε "το απόλυτο τέλος μιας εποχής" που το βασικό συστατικό της ήταν η αθωότητα και θα υποδεχτούμε την ανύψωση της πνευματικότητας μας μέσα από την αφαίρεση.

Θα ήθελα να επίσης να αναφέρω ότι ο υπερβατισμός θα αποκτήσει περισσότερους οπαδούς κι αυτό από το 2025 και μετά θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία της ανθρωπότητας προκαλώντας μικρές κβαντικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε πολύ μεγαλύτερες ενεργειακές αλλαγές στην ανθρωπότητα. Δηλαδή αρκετοί άνθρωποι θα αλλάξουν διάσταση...

Το 2020 θεωρώ ότι θα ξεκινήσει να "ζωντανεύει" ο 24ος χρησμός μου ο οποίος αναρτήθηκε στις 25/02/2016  (δείτε ΕΔΩ) και θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2024.

24ος χρησμός

Οι άνθρωποι που δεν εκοίταξαν τον ουρανό επάνω,
το φως δεν το εισέπραξαν, με μιας θα πούνε χάνω..
Βαρύς ο πέλεκυς χτύπα, καπούλια κοκκινίζει
μα λόγια δεν επαίρνουνε κι αρχίζει να «θερίζει»…

Όσοι φοράνε το Σταυρό θα χουνε ευλογία,
με το σακί θα περπατούν, θα βρούνε σωτηρία…
Όπου κι αν πας με τα χαρτιά με αριθμούς επάνω
άχρηστα θα είναι, σαν σκλαβιά, θα λες.. καλύτερα να πεθάνω…

Θα ακούσεις κλάματα παντού και θα σου κλείνουν πόρτες,
αδίστακτοι θα γίνουνε εκείνοι που κάποτε ήταν κότες…
Το πρώτο βόλι έρχεται σκοτώνει τον πρώτο αθώο,
και τότε αρχίζει μακελειό, σέρνονται σαν ματωμένο ζώο…

Η προστασία του θεού μας χάνεται, το δύο μπήκε πρώτο,
αυτή είναι θα είναι η χρονιά που θα ριχτεί το σκότο…
Τρέξε να βρεις και να χωθείς μέσα στην μάνα γη σου,
εκεί να είναι τα παιδιά, εκεί και η στοργή σου…

Τρακόσες μέρες θα συρθείς, τρακόσες θα λες πεθαίνω,
ξημέρωμα από την γη θα βγεις, ειρήνη περιμένω…
Θα πέσεις στα γόνατα με μιας και θα φιλάς το χώμα,
και τότε εκείνος θα σου πει.. προσκύναμε… ακόμα;

Μια Νέα Εποχή ξημέρωσε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη,
να με θυμάστε σας το χα πει, πείτε το σε όλα τα μήκη…

Μια χρόνια με συνειδητή αγάπη...
Ακόμα κι αν περνάτε μια πολύ δύσκολη περίοδο θυμηθείτε ότι κι άλλοτε περάσατε δύσκολα και ότι τελικά καταφέρατε να επιβιώσετε. Η ζωή μας είναι κατάμεστη από ευλογίες την ύπαρξη των οποίων τις πιο πολλές φορές απολαμβάνουμε ασυνείδητα. Το ζητούμενο τώρα είναι να το κάνουμε συνειδητά. Αυτό δημιουργεί μέσα μας μια ψυχική ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και ευγνωμοσύνης που είναι το καλύτερο λίπασμα για τους σπόρους των ευχών μας, όποιες κι αν είναι αυτές...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στ. Πλουμιστός: Οι αποκαλυπτικοί διαισθητικοί χρησμοί του 2020 για κάθε μήνα. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Διαβάστε περισσοτερες προβλέψεις ΕΔΩ ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2020 για την Ελλάδα και τον κόσμο
Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2020 για την Ελλάδα και τον κόσμο
Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2020 για την Ελλάδα και τον κόσμο
https://1.bp.blogspot.com/-cw8pcB83PyE/Xc5erKqT7EI/AAAAAAAAmyY/vIW76J7_gPYHyem-5-idGvyOjs6XNthKACNcBGAsYHQ/s400/%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2592%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A8%25CE%2597%2B%25CE%25A0%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591%2B%25CE%25A4%25CE%259F%2B2020.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-cw8pcB83PyE/Xc5erKqT7EI/AAAAAAAAmyY/vIW76J7_gPYHyem-5-idGvyOjs6XNthKACNcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2592%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A8%25CE%2597%2B%25CE%25A0%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591%2B%25CE%25A4%25CE%259F%2B2020.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/11/2020.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/11/2020.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content