================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου

⍆Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.... Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» είναι μία αστική εταιρεία με εταίρους, φορείς του Νομού Μαγνησίας. 

Η δύναμη του Κέντρου Πρόληψης ήταν, είναι και θα είναι οι πολίτες του Νομού και οι φορείς του. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Κέντρου που αποβλέπει στην εξωστρέφεια και τη διαρκή συνεργασία με την κοινότητα και τους τοπικούς φορείς, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κος Ζιγγιρίδης Ευθύμιος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κο Κουτσερή Ηλία και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων Βόλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι μελλοντικές δράσεις από κοινού καθώς επίσης και το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ενώσεως στην «Πρόταση Ζωής», ως Εταίρος.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων Βόλου, για την θετική ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Κέντρου.
Συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.