================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Φωτογραφίες σοκ: Οι βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα

⍆Μέσα από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του τις οποίες ονόμασε «RAW» δείχνει εγγύτερα.... τις βλάβες που μας προκαλεί ο ήλιος και εμείς δεν βλέπουμε ποτέ.

«Η σχέση της οικειότητας και της εμπιστοσύνης είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την κοινωνία μας όπου οι σέλφι και τα κοινωνικά δίκτυα προβάλλουν μια ειδυλλιακό όραμα ζωής. Η πιθανότητα να δω πέρα από το ορατό είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Θέλησα να δημιουργήσω μία σειρά από ‘υπεριώδη πορτρέτα’ για να προσφέρω ένα διαφορετικό τρόπο οπτικής των ανθρώπων».

Αυτή η σειρά απεικονίζει τον ακατέργαστο και φυσικό ανθρώπινο χαρακτήρα και τον παρουσιάζει μέσω της τεχνικής της υπεριώδους φωτογραφίας.

Το ανθρώπινο μάτι μπορεί γενικά να εντοπίσει το ορατό φως μεταξύ των 380 και 700 νανομέτρων. Αυτό σημαίνει πως το υπεριώδες φως, που έχει μήκος κύματος μεταξύ των 400 και των 10 νανομέτρων, δεν μπορεί να γίνει ορατό ούτε όταν «ταξιδεύει» ούτε ως ψεγάδι στο δέρμα μας.

Ο κ. Ferrer χρησιμοποίησε ειδικό εξοπλισμό για να κάνει ζουμ και να εστιάσει στο δέρμα των μοντέλων.
Η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελεί την κυριότερη αιτία πρόκλησης καρκίνου του δέρματος, με το ηλιακό φως να είναι η κυριότερη πηγή, ακολουθούμενες από τα κρεβάτια μαυρίσματος (σολάριουμ).


Το διάβασα στο ygeiamou.gr
Φωτογραφίες σοκ: Οι βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα Reviewed by PLOUMISTOS on 8:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.