================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως ενεργοποιούνται οι πνευματικές σας δυνάμεις

⍆Στα τελευταία χρόνια η διανόηση έχει παρεκκλίνει από τον τρόπο που σκεφτόμασταν παλαιότερα....
Η διεύρυνση της επιστημονικής σκέψης και η εφαρμογή της σε όλους τους τομείς όπου υπάρχει γνώση, διαστρεβλώνει τον σύγχρονο τρόπο σκέψης.

Κυρίως στον δυτικό πολιτισμό η επιστημονική απόδειξη αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πιστέψουμε μια γνώση. Παρότι στη πληθώρα των τεχνολογικών εξελίξεων είναι σημαντική η επιστημονική εξέταση των γνώσεων, αυτό δεν ισχύει σε όλους τους τομείς.

Όταν δηλαδή αναφερόμαστε σε μεταφυσικές γνώσεις ή σε παραφυσικά φαινόμενα η επιστημονική προσέγγιση επηρεάζει με βλαβερό τρόπο τη σκέψη των περισσότερων. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η επιστημονική μεθοδολογία -τουλάχιστον για τώρα- εφαρμόζεται σε ένα μικρό κομμάτι της πραγματικότητας και όχι σε όλα τα επίπεδα ύπαρξης.

Αυτή η διαστρέβλωση που προκαλεί η επιστήμη στον τρόπο σκέψης επηρεάζει σημαντικά την αντιμετώπιση της θρησκείας, αλλά και τα μεταφυσικά φαινόμενα. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος αγνοεί δογματικά τα ανώτερα επίπεδα του εαυτού του και καταλήγει στον σύγχρονο αθεϊσμό.

Οι πνευματικές ικανότητες ή δυνάμεις πηγάζουν από τα ανώτερα επίπεδα του εαυτού μας και μας τροφοδοτούν με πληροφορίες πως μπορούμε να επηρεάσουμε τη πραγματικότητα με τη δύναμη του μυαλού μας. Και για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε την πραγματικότητα με τις ικανότητές μας απαιτείται γνώση και εξάσκηση.

Αρκετοί άνθρωποι προβληματίζονται με την ύπαρξη πνευματικών ικανοτήτων. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι δεν είναι πραγματικές και ότι είναι δημιουργήματα της φαντασίας. Κι όμως αυτά τα άτομα είτε δεν έχουν αναζητήσει αυτές τις εμπειρίες, είτε εθελοτυφλούν σε αυτές. Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι ανεπτυγμένος πνευματικά για να έχει πνευματικές ικανότητες και ούτε ισχύει το αντίστροφο. Δηλαδή ένας πνευματικά ανεπτυγμένος άνθρωπος δεν έχει απαραίτητα πνευματικές ικανότητες. Οι πνευματικές ικανότητες ή δυνάμεις αναπτύσσονται με την εξάσκηση, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος βελτιώνει την ικανότητά του να παίζει ένα μουσικό όργανο όσο πιο πολύ εξασκείται σε αυτό.

Οι πνευματικές ικανότητες μπορούν να αναπτυχθούν από οποιονδήποτε ασχοληθεί για να αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και καταβάλλει τον κόπο για να εξασκήσει αυτές τις ικανότητες.

Ακούστε το video "Πως ενεργοποιούνται οι πνευματικές σας δυνάμεις"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως ενεργοποιούνται οι πνευματικές σας δυνάμεις Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.