================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Το φως και ο ήχος μεταβάλλουν το DNA μας

⍆Οι θετικές επιδράσεις της μουσικής είναι γνωστές στους ανθρώπους εδώ και πολλά χρόνια....
Κλινικοί και συμπεριφορικοί θεραπευτές ανά τον κόσμο, χρησιμοποιούν πια τη μουσική με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε χώρους επανένταξης και αποκατάστασης, ενώ βασίζουν ξεκάθαρα την πρακτική τους σε κλινικά αποδεδειγμένα ερευνητικά δεδομένα τα οποία πηγάζουν από αυτόν το νέο τομέα έρευνας της νευροεπιστήμης της μουσικής.

Υπάρχουν πολλοί επιστήμονες (για να μην αναφέρουμε χιλιάδες χρόνια πνευματικών ανθρώπων) που ισχυρίζονται ότι το φως και ο ήχος μεταβάλλουν το DNA μας και επηρεάζουν άμεσα τη βιολογία μας. Το DNA είναι ένα είδος γλώσσας, αν και πολύπλοκο και η επιστήμη, επιβεβαιώνει ότι ο ήχος και το φως μπορούν και επηρεάζουν άμεσα τις διαδικασίες επούλωσης του σώματος.

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Cincinatti είχαν μετρήσιμη επιτυχία στην εφαρμογή ηλεκτρικών σημάτων υψηλής συχνότητας σε αγγειακά κύτταρα με μεγάλη επίδραση στη θεραπεία χρόνιων, επίμονων τραυμάτων όπως τα διαβητικά έλκη. Για δεκαετίες, μηχανές θεραπείας συχνοτήτων έχουν προσφερθεί ως την τελική θεραπεία για μια σειρά ασθενειών, παρασίτων και βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων.

Οι ανακαλύψεις δείχνουν ότι κάθε ζωντανός οργανισμός έχει τη δική του μοναδική συντονισμένη συχνότητα και ότι υποβάλλοντας το σώμα σε ηλεκτρικά ρεύματα που στοχεύουν συγκεκριμένα παθογόνα σημεία, οι ασθένειες μπορούν να εξουδετερωθούν χωρίς φαρμακευτικές αγωγές ή επεμβατικές διαδικασίες.

Παρόλο που είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ιδέα, είναι δύσκολο να αποδεχθείτε ότι η συχνότητα και η δόνηση μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το DNA και τις διαδικασίες θεραπείας του σώματος, υπάρχουν άφθονα βιωματικά τεκμήρια που εμπνέουν και δικαιολογούν περαιτέρω εξέταση αυτού του θέματος.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δεχτούμε ότι η αλήθεια είναι σχετική ανάλογα με την προσωπική εμπειρία. Ένα άτομο έχει πνευματικές ή κοσμικές εμπειρίες που εμπίπτουν στο εξηγητικό έδαφος της άκαμπτης επιστήμης που δεν δέχεται πιθανόν τον μυστικισμό, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να διερευνήσουμε έμπρακτα την εγκυρότητα των πληροφοριών που λαμβάνονται μέσω των προσωπικών εμπειριών.

(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Το φως και ο ήχος μεταβάλλουν το DNA μας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.