================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι 7 δυνατές επιρροές που επηρεάζουν τα αφυπνισμένα άτομα

⍆Να ξέρετε ότι είμαστε όλοι προικισμένοι με κάποιο τρόπο. Ενώ ορισμένα δώρα αναγνωρίζονται...
και αναπτύσσονται εύκολα, μερικά όμως είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και μπορεί ακόμη και να σας κάνουν να αισθάνεστε ελαφρώς περίεργα.

Επειδή όπως έχω αναφέρει κατά επανάληψη, έχει αλλάξει κατά πολύ η δόνηση της γης και κορυφώνονται οι ενεργειακοί κύκλοι στις αρχές του 2020, τα πνευματικά δώρα του δημιουργού - Θεού, δεν είναι κοινά και μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί, αλλά θα πρέπει να είστε λιγάκι επιφυλακτικοί.

Τα πνευματικά δώρα που σας αφυπνίζουν δεν είναι πάντοτε άνετα και αν δεν μάθετε να τα διαχειρίζεστε μπορεί να γίνουν ακόμη και βάρη, για κάποιον που τα λαμβάνει. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως συστήνω στους πελάτες μου, θα πρέπει να ελέγχετε για αυτά τα σημάδια, γιατί αν τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα που γράφω σας επηρεάσουν, τότε μπορεί να σημαίνει ότι είστε πραγματικά αφυπνισμένα άτομα και χρειάζεται ηρεμία για την αποδοχή τους.

Ακούστε στο video 
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι 7 δυνατές επιρροές που επηρεάζουν τα αφυπνισμένα άτομα Reviewed by PLOUMISTOS on 2:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.