================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Φινλανδία: «Νοίκιασε» έναν από εμάς να σε μυήσει στα μυστικά της ευτυχίας!

⍆Για να γιορτάσει τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης χώρας στον πλανήτη,... η Φινλανδία κάνει πρωτότυπα δώρα: Προσφέρει δωρεάν ταξίδια στη χώρα με συνοδό έναν Φιλανδό, που θα αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά της ευτυχίας.

Διαφημίζοντας τη χώρα τους, οι Φινλανδοί θέλουν, όπως ισχυρίζονται, να διαδώσουν την ευτυχία σε όλο τον κόσμο καθώς, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η χώρα τους βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των πιο ευτυχισμένων χωρών στον κόσμο.

Για να βοηθήσει τους άλλους λαούς να... κατακτήσουν την ευτυχία, ένα γραφείο Δημοσίων Σχέσεων είχε την ιδέα να προσφέρει δωρεάν ταξίδια με ξεναγό έναν Φιλανδό «οδηγό ευτυχίας».

Το γραφείο που ονομάζεται «Rent a Finn» (Νοικιάστε έναν Φινλανδό) θεωρεί πως η ευτυχία προέρχεται από τα βάθη της φύσης. Όσοι επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα συνοδεύονται από έναν από τους οκτώ «οδηγούς ευτυχίας», οι οποίοι θα δείξουν στους επισκέπτες τα αγαπημένα τους μέρη, τη φύση και τις ομορφιές της πατρίδας τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», εάν είστε με τον οδηγό ευτυχίας «Juho», ετοιμαστείτε να κάνετε «καγιάκ, πεζοπορία, να μαζέψτε μούρα και να κοιμηθείτε σε εξωτερικούς χώρους, είτε σε μια σκηνή, είτε σε μια αιώρα».

Στη λίστα του «Παγκόσμιου Δείκτη Ευτυχίας» η Φινλανδία αναδείχθηκε ως η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο σε σύνολο 156 χωρών.

Η Ελλάδα βρίσκεται κάπου στη μέση, στην 82η θέση ενώ στο νότιο Σουδάν είναι οι πιο δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο.

Οι παράμετροι που λήφθηκαν υπόψη στην έρευνα και αφορούσαν τα τελευταία τρία χρόνια - 2016 έως 2018 - είναι το ΑΕΠ, η κοινωνική στήριξη από φίλους και οικογένεια, το υγιές προσδόκιμο ζωής,η ελευθερία επιλογής,η γενναιοδωρία, και τα πρόσφατα συναισθήματα - τόσο η χαρά όσο και η λύπη.
Φινλανδία: «Νοίκιασε» έναν από εμάς να σε μυήσει στα μυστικά της ευτυχίας! Reviewed by PLOUMISTOS on 11:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.