Στ. Πλουμιστός: Πως προσεγγίζουμε τα Ανώτερα στάδια Συνειδητότητας;

Στ. Πλουμιστός: Πως προσεγγίζουμε τα Ανώτερα στάδια Συνειδητότητας;

⍆Η πιο ενδελεχής μελέτη στα «Ανώτερα Στάδια Συνειδητότητας πραγματοποιήθηκε...
από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ την δεκαετία του 1960 και προήλθε μέσα από τα πειράματα με Ψυχεδελικές ουσίες. Όπως φάνηκε, αυτές οι ουσίες μπορούν ελεγχόμενα να αυξήσουν την πνευματική διαύγεια και αντίληψη του ανθρώπου.

Όπως αναφέρετε στο mindhack.gr,  ο Timothy Leary έλεγε πως αυτές οι Ψυχεδελικές ουσίες λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ένα μικροσκόπιο στην Βιολογία. Όμως πέρα από την πάντα επικίνδυνη χρήση τέτοιων ουσιών, ο άνθρωπος μπορεί να προσεγγίσει αυτά τα Ανώτερα Στάδια Συνειδητότητας μέσα από διαφορετικά μονοπάτια, όπως τον υπνωτισμό, τις θεραπευτικές πρακτικές, τον Σαμανισμό, την χρήση της πνευματικής μουσικής και του διαλογισμού, του Σεξ κ.α, καθώς και του φυσιολογικού κύκλου της Εγκεφαλικής Χημείας που εναλλάσσεται κατά την διάρκεια ύπνου και εγρήγορσης.

Πως προσεγγίζουμε τα Ανώτερα Στάδια Συνειδητότητας;

Η Έννοια που συνοδεύει τα Ανώτερα Στάδια Συνειδητότητας εμπεριέχει μία υπόννοια ασυνήθιστης δραστηριότητας, λόγω των τυχαίων γεγονότων που διεγείρουν τον ανθρώπινο Νου, τις πνευματικές τεχνικές που επιλέγει κάποιος να εξασκήσει, ή τις Ψυχεδελικές ουσίες που βοηθούν σε αυτή την μετάβαση. 

Για να προσεγγίσουμε όμως αυτά τα Ανώτερα Στάδια Συνειδητότητας, θα πρέπει να μάθουμε να κατανοούμε πλήρως τις στιγμές που το μυαλό λειτουργεί «διαφορετικά» σε σχέση με την καθημερινότητα. 

Αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να «εναλάσσουμε» τα στάδια εγκεφαλικής διεργασίας όταν εισχερχόμαστε σε ένα Νέο στάδιο Συνειδητότητας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πληροφορία αυτή, έτσι ώστε να προκαλέσουμε επιτηδευμένα την αλλαγή αυτή, εξερευνώντας περαιτέρω τα όρια του υποσυνείδητού μας.

Για να καταφέρουμε να εξερευνήσουμε τα μαγικά μονοπάτια που ανοίγονται στα Ανώτερα Στάδια Συνειδητότητας, θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι θα κερδίσουμε από μία τέτοια διαδικασία και να σταματήσουμε την λογική, κριτική σκέψη του Συνειδητού Νου. Γιατί οι πραγματικότητες που αποκαλύπτονται σε αυτές τις υπερβατικές καταστάσεις εγρήγορσης απέχουν πολύ από την καθημερινή πτυχή του εαυτού μας και μας παρουσιάζουν ένα κόσμο διαυγή και βαθύτερο, γεμάτο παγίδες , αλλά και πνευματικά μυστικά που επιτρέπουν στον άνθρωπο να εξερευνήσει το μεγαλύτερο υπερβατικό όπλο που διαθέτει: την ψυχή του!

Η Συνειδητότητα στην καθημερινότητα 
  1. -Να κάνεις το καλό χωρίς σκοπό και συμφέρον.
  2. -Θυμήσου τον εαυτό σου από στιγμή σε στιγμή αλλά συνειδητοποιήσου ότι όταν το κάνεις είσαι Φως, έτσι προσπάθησε να το κάνεις πιο συχνά και για μεγαλύτερη διάρκεια.
  3. -Να αφιερώνεις κάποιο χρόνο κάθε μέρα για να βρίσκεις τη Γαλήνη.
  4. -Να εκφράζεις την αγάπη σου προς ό,τι βρίσκεται γύρω σου και κυρίως σε ό,τι έχει ζωή.
  5. -Προσπάθησε να μην κάνεις τους άλλους να υποφέρουν.
  6. -Όταν μιλάς με κάποιον προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει ότι αυτά που λέει σε ενδιαφέρουν και μη τον περιφρονείς.
  7. -Πρέπει να αντιληφθείς ότι ο νους είναι μια είσοδος που τα σκοτάδια έχουν σε μας, το ίδιο και οι συγκινήσεις, το ίδιο και τα κτηνώδη ένστικτα, το ίδιο και ο άσχημος λόγος. Επομένως χρειαζόμαστε το Εσωτερικό Φως να μην σβηστεί ποτέ.
  8. -Προσπάθησε να διδάσκεις με αγάπη, δικαιοσύνη και σοφία όλους όσους θέλουν να μάθουν.
  9. -Να περπατάς στην εξοχή και να αισθάνεσαι ελεύθερος σαν τα πουλιά, αγνός σαν τον άνεμο που σε περικυκλώνει και απλός σαν τα νερά που πέφτουν απ΄τους καταρράκτες.
  10. -Προσπάθησε στην καθημερινή σου ζωή να πετάς μακριά οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο για σένα, οτιδήποτε σε παρεμποδίζει.
  11. -Προσπάθησε ν΄ακούς τη φωνή της σιωπής, τη φωνή του ίδιου σου του Είναι ...προσπάθησε να διεισδύσεις σ΄αυτόν τον ωκεανό, σ΄αυτό το καταφύγιο Ειρήνης στην καρδιά σου.
  12. -Να ζητάς κάθε μέρα από το Εσωτερικό σου Είναι να σε συγχωρέσει για όλα τα λάθη που διέπραξες κατά του Θεού, του Πατέρα και της Ζωής.
  13. -Προσπάθησε κάθε μέρα να μην περιφέρεσαι μέσω του λόγου σου, μίλα για τη Σοφία, μίλα για την Αγάπη.
  14. -Όταν ταξιδεύεις, πάρε πάντα μαζί σου ένα βιβλίο της σοφίας, ένα βιβλίο της φιλοσοφίας, αυτό θα σε βοηθήσει στο ν΄αποκτήσεις τη συνήθεια του να μελετας τα λογια και τις υποδειξεις του καθοδηγητη σου. 
  15. -Χάραξε για τον εαυτό σου ένα στόχο με σκοπό να τον εκπληρώνεις κάθε μέρα. Μην μιλάς για άχρηστα πράγματα, μην ερμηνεύεις ό,τι ο νους σου λέει και κάνε τη καρδιά σου εκείνον τον Ναό που θα σε οδηγεί πάντα προς τις ανώτερες σφαίρες, όπου το Είναι σου σε περιμένει σαν τον άσωτο υιό που επιστρέφει σπίτι.
  16. -Προσπάθησε στο έπακρο να είσαι αγνός στις σκέψεις σου, στο sex και στις λέξεις.
  17. - Να μη συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που χρησιμοποιούν το λόγο άσχημα, που κάνουν πράξεις εναντίον του Θεού και των συνανθρώπων τους. Αυτοί πάνε στον δρόμο τους... Άφησέ τους να πάνε μόνοι τους!
  18. -Προσπάθησε να δίνεις τροφή σε κάθε ον που πεινάει.
  19. -Προσπάθησε να βρίσκεται πάντα στο κρεβάτι σου η Γαλήνη του Θεού: στη καθαριότητα, στην αρμονία και στη τάξη.
  20. -Προσπάθησε να περπατάς στο ύπαιθρο λίγη ώρα κάθε μέρα και μόνος. Είναι το Μονοπάτι σου.
Λένε πως ο άνθρωπος απελευθερώνεται όταν ζει μέσα από κάποιον άλλο. Μήπως όλη μας η ζωή, τελικά, είναι ένα παιχνίδι ρόλων; Κι ίσως, ο αληθινός μας εαυτός, εκείνος που απέχει από κάθε «σκοτεινό χέρι» χειραγώγησης, κατοικεί στη δύναμη του υποσυνειδήτου που μένει «κλειδωμένη» και αφυπνίζεται μέσα από μεταφυσικές αναλαμπές και πνευματικές ενασχολήσεις;

Ας αφεθούμε κι ας πετάξουμε από πάνω μας κάθε «εγώ», φόβο, ανασφάλεια, διαφθορά και δυσμένεια που έχουμε υιοθετήσει κι ας επιτρέψουμε στην απωθημένη ψυχή μας να εκφραστεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πως προσεγγίζουμε τα Ανώτερα στάδια Συνειδητότητας;
Στ. Πλουμιστός: Πως προσεγγίζουμε τα Ανώτερα στάδια Συνειδητότητας;
Στ. Πλουμιστός: Πως προσεγγίζουμε τα Ανώτερα στάδια Συνειδητότητας;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiREZjmiPKCiJTsbjkVrdMOhb4wC_gvnjBTpR3bpd-771FxNanJcX0VdZkOyH2NS2XHYaA9r8njoLfaQgssKN4F62wgavay6QUxquFDQJJJ57jkBbVklbsscs7yAonrfxcmEy0pqv7dVBw/s1600/Matrix3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiREZjmiPKCiJTsbjkVrdMOhb4wC_gvnjBTpR3bpd-771FxNanJcX0VdZkOyH2NS2XHYaA9r8njoLfaQgssKN4F62wgavay6QUxquFDQJJJ57jkBbVklbsscs7yAonrfxcmEy0pqv7dVBw/s72-c/Matrix3.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_52.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_52.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content