Οι 3 πεποιθήσεις που "φυτεύονται" από την μικρή μας ηλικία και μας ταλαιπωρούν

Οι 3 πεποιθήσεις που "φυτεύονται" από την μικρή μας ηλικία και μας ταλαιπωρούν

⍆Όλοι έχουμε πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας...
Όπως λέω συχνά στις διαλέξεις και τα σεμινάρια μου, οι γονείς σας, το σχολείο, οι φίλοι σας, η κοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να σας έφεραν μια σειρά από πεποιθήσεις που διαφοροποιούν κατά πολύ το τώρα σας, ώστε να είστε ο καλύτερος εαυτός σας, ως ενήλικας.

Συνήθως πολλές πεποιθήσεις μας "φυτεύονται" από την μικρή μας ηλικία και μας ταλαιπωρούν όταν αρχίσουμε να μεγαλώνουμε. Άλλες πάλι εγκαθίστανται επειδή δεν είχαμε την ωριμότητα να επιλέξουμε, με αποτέλεσμα όταν έρθει η στιγμή να μας ζορίζουν...

Γι 'αυτό πρέπει να αμφισβητήσετε την πραγματικότητα και τις πεποιθήσεις σας, αφού διαπιστώνετε καθημερινά ότι οι ήδη υπάρχουσες, σας περιορίζουν. Πρέπει να βρείτε τις πεποιθήσεις που δεν σας βοηθούν και να τις αντικαταστήσετε με αυτές που θα σας βοηθήσουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αλλάξετε όσα μάθατε μέχρι τώρα σε σχέση με το πρόβλημα που βιώνετε εξ αιτίας τις πεποίθησης που σας εμποδίζει.... Αν προσαρμόσετε ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων, θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το πραγματικό δυναμικό και οι δονήσεις της ενέργειας σας θα αυξηθούν, ώστε να εκπέμπετε και να έλκετε αυτό που επιθυμείτε.

Διαβάστε για τον τρόπο που προτείνω να αποβάλλεις τις πεποιθήσεις που διαλύουν την ζωή σου ΕΔΩ

Οι 3 πεποιθήσεις που περιορίζουν τις δυνατότητές σας και σας εμποδίζουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

1. Κρατώντας το συναισθήματα ενοχής, δεν θα σας βοηθήσει 
Όλοι μας διαπράττουμε λάθη που ενίοτε είναι επιβλαβή για τον εαυτό μας και τους άλλους. Η πράξη αυτή μπορεί να λέμε ότι έγινε με τις καλύτερες προθέσεις μας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Εντούτοις, ανεξάρτητα από το πόσο ενοχή έχουμε, δεν θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις "κακές" σχέσεις μας με άλλους ή να διαγράψουμε οποιαδήποτε οδυνηρή εμπειρία που έχουμε δημιουργήσει οι ίδιοι. Η ενασχόληση με το αίσθημα της ενοχής μας, δεν έχει σκοπό να μας κάνει πιο ενοχικούς. Είναι εκεί για να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάναμε κάτι εναντίον της ηθικής μας.

Έχοντας αυτό κατά νου, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αναλάβουμε δράση εάν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε το λάθος, αλλά αν δεν μπορούμε, το συναίσθημα της ενοχής είναι ακριβώς εκεί για να μας πει ότι πρέπει να μάθουμε από αυτό που κάναμε λάθος. Δεν είναι εκεί για να μας ταλαιπωρήσει αλλά για να μας βελτιώσει.

Συχνά πιστεύουμε ότι αν κάνουμε κάτι λάθος θα πρέπει να τιμωρηθούμε. Αλλά ξεχνάμε το γεγονός ότι θα πρέπει επίσης να βελτιωθούμε. Αν αυτός είναι ο φόβος σας, πρέπει να αφήσετε αυτή την βασική πεποίθηση ότι θα πρέπει να είστε τέλειοι.

Όχι. Είστε ένα έργο σε εξέλιξη όπως όλοι μας, και μερικές φορές κάνουμε λάθη. Μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι, και η ενοχή είναι ο προσωπικός μας οδηγός που μας ενημερώνει για το πως πρέπει να βελτιωθούμε για να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι. Πρόκειται για μια προειδοποίηση που μας εμποδίζει να βλάπτουμε ο ένας τον άλλον.

Κρατώντας το συναισθήματα ενοχής δεν μπορεί να σας βοηθήσει με κανέναν τρόπο. Έχετε κάνει λάθος, παραδεχτείτε το και ζητήστε συγχώρεση για αυτό που έχετε κάνει. Προχωρήστε από εκεί και έπειτα προσπαθώντας να μην κάνετε το ίδιο λάθος και πάλι. 

Πρέπει να κάνετε αυτή την διαδικασία ως μέρος της ανάπτυξής σας, γιατί αυτό είναι ακριβώς που θα σας λυτρώσει από την πεποίθηση της ενοχής. Το να επιτρέπεται στον εαυτό σας να αισθάνεται συγχωρεμένος όχι μόνο σας θεραπεύει αλλά σας μετατρέπει σε κάποιον αρκετά θαρραλέο για να δεχθεί τα λάθη που έκανε.

2. Βλέποντας τον εαυτό σας περιορισμένο από το περιβάλλον σας.
Καθώς μεγαλώνετε, ίσως έχετε δει τον εαυτό σας, ότι πιο μικροί από τον τρόπο που σας συμπεριφέρονταν οι γύρω σας, η ζωή σας τώρα είναι περιορισμένη...

Τώρα όμως που είστε μεγάλος και έχετε πάρει τον χρόνο σας, μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε και να ρωτήσετε τον εαυτό σας, πως θα ήσασταν αν είχατε μια διαφορετική οικογένεια, μεγαλώνατε σε διαφορετικό περιβάλλον και πολιτισμό;

Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει γιατί μπορεί να ανακαλύψετε ότι τελικά είστε άλλος άνθρωπος με διαφορετική κοσμοθεωρία. Και αυτή είναι ακριβώς η αλήθεια για εσάς.

Είστε κάποιος άλλος από αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον εαυτό σας αν θέλετε. Μπορείτε να είστε όποιος θέλετε να είστε.

Δεν είστε σκλάβος στο περιβάλλον σας, επιλέγετε το περιβάλλον σας. Επιλέγετε τους φίλους σας, τις συνήθειες και την κουλτούρα που θέλετε να οικοδομήσετε τον τρόπο ζωής σας. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ποιοι είστε, επειδή είστε ένα άτομο, η αλήθεια του οποίου δεν εξαρτάται από τις εξωτερικές σας συνθήκες.

Δεν είστε μια ορισμένη ταυτότητα, είστε μια ύπαρξη σε μια διαδικασία συνεχούς γέννησης, και μπορείτε πάντα να αλλάξετε και να επιλέξετε μια κατεύθυνση.

3. Βλέπετε εμπόδια ως πράγματα που σας κρατούν πίσω.
Τα εμπόδια έρχονται επειδή η ενέργεια σας δημιουργεί μια δράση και λαμβάνετε την αντίδραση. Τα εμπόδια είναι απλώς πράγματα με τα οποία έχετε πρόβλημα εσείς... Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξτε τη σχέση σας μαζί τους.

Δείτε όλα τα εμπόδια ως σήματα που σας λένε είτε να επιλέξετε έναν καλύτερο τρόπο, είτε σας λένε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε.

Η ζωή αναδεικνύει την εσωτερική σας δύναμη δίνοντάς σας εμπειρίες που μπορούν να σας μεταμορφώσουν. Οι μεταμορφωτικές εμπειρίες μπορεί να είναι επώδυνες, αλλά μόλις τις ξεπεράσετε, θα αρχίσετε να βλέπετε πώς θα σας διαμορφώσει στο πρόσωπο που θέλετε να είστε.

Όταν βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε ο δημιουργός της ζωής σας και όχι το θύμα της. Είναι θέμα επιλογής. Όσο έχετε επίγνωση αυτών των πραγμάτων, δεν θα χάσετε το δρόμο σας. Και αν καταφέρετε να απαλλαγείτε από αυτές τις 3 πεποιθήσεις, θα αυξήσετε την  δόνηση της ενέργειάς σας ώστε θα εκπέμπετε και θα έλκετε αυτό που επιθυμείτε.


Voice​ ​Healing Therapy 
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι 3 πεποιθήσεις που "φυτεύονται" από την μικρή μας ηλικία και μας ταλαιπωρούν
Οι 3 πεποιθήσεις που "φυτεύονται" από την μικρή μας ηλικία και μας ταλαιπωρούν
Οι 3 πεποιθήσεις που "φυτεύονται" από την μικρή μας ηλικία και μας ταλαιπωρούν
http://greatperformersacademy.com/images/images/Articles_images/stop-limiting-self-beliefs.jpg
https://i.ytimg.com/vi/smu-mLoJypY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/06/3_7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/06/3_7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content