================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Του Νίκου Λυγερού: Οι ανιστόρητοι πολιτικοί

⍆Όταν βλέπουμε πολιτικούς να μας εξηγούν ότι οι λύσεις του ραγιαδισμού αποτελούν... και επιτυχίες, καταλαβαίνουμε πόσο ανιστόρητοι είναι αλλά και πόσο ιδεολογικά κινούνται. Δεν ακολουθούν την πορεία της ιστορίας και βλέπουν τα πάντα μέσω του κομματικού πρίσματος. 

Όταν τολμούν να μας πουν ότι αποτελεί επιτυχία ο προσδιορισμός της Μακεδονίας για το θέμα του Σκοπιανού όχι μόνο δεν σέβονται τη μνήμη μας και τον Ελληνισμό, αλλά θεωρούν ότι είναι ειδήμονες του θέματος και θα μας το εξηγήσουν επειδή δεν το κατέχουμε επί της ουσίας. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν βλέπουν ότι είναι ανοιχτό βιβλίο για μας επειδή δεν έχουν το πάχος βιβλίου αλλά εφημερίδας. Ξεχνούν ότι δεν ξεχνάμε τις ύπουλες επιλογές του παρελθόντος κι ότι ζούμε το κόστος παράξενων πολιτικών επιλογών. 

Η Μακεδονία είναι ελληνική και προσδιορίζεται μέσω του Ελληνισμού κι όχι βέβαια οποιουδήποτε σοσιαλισμού. Δεν έχει λοιπόν σχέση με τα Σκόπια όσο και να θέλουν να το προωθήσουν μερικά κόμματα. Διότι η κομματική ιστορία είναι έντεχνα ανιστόρητη για να είναι πιο ευέλικτη όταν πρόκειται να λύσει θέματα.

 Μπορούν λοιπόν οι πολιτικοί να λένε ό,τι θέλουν αλλά βλέπουμε τι κάνουν επί του πρακτέου, την ώρα που παράγουμε έργο για τον Ελληνισμό χωρίς αυτούς.


Είναι τιμή μας που ο καθηγητής και στρατηγικός σύμβουλος, δρ. Νίκος Λυγερός συνεργάζεται με το www.ploumistos.com
Του Νίκου Λυγερού: Οι ανιστόρητοι πολιτικοί Reviewed by PLOUMISTOS on 8:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.